• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet adet olmasını engelliyormuş, ben de şüphelenip korkmuştum ama doktor bana, yapışıklık olsaydı kürtajın hemen sonrası adet görememe olurdu , böyle aylar sonra olmazdı demişti
Hmm anladim canim..sagol

Sen naptin nasil gidiyor
Bu ay da bos gectik bakalim..3.gunu artik 4 diyebiliriz gibi hala agrim var..
Iyi bir doktora gorunmenin vakti geldi de geciyor bile galiba..

İnsallah benimde olurda söktürücü kullanmaktan bile korkmustum. Hormonlarım dengesizlesir diye cok şükür iyi dedi ama sadece fsh sınırı 12 miş bende 13.47 gayet iyi dedi. Benim döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisiyok. İki aydır öyle yapışıklık var sanırım.
Benim o 10 du 1 senede 15e cikmis... iste amh de 0.6
Olmaz diyemem ama yastan dolayi direk tup yapilabilir bu degerlerle dedi.

Evet, sevgili forum arkadaşlarım sizden çok güçlü bir dua istiyorum. L lyly panic_attack panic_attack bearnguin bearnguin can09e can09e @croiselle Senella Senella ve sayamadıklarım.

Bu ayki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi tevekkül ediyorum. Sizden ricam içnizden gelirse benim için dua etmeniz.

Bu ay olursa bir de adağım var bu da mühürü olsun ve hatırlatsın diye: İhtiyacı olan bir çocuğun bir senelik okul masraflarını karşılayacağım. Maliyetler araştırdığım kadarıyla en düşük 315 ile 1900 TL arasında oluyormuş. Prensip olarak bu ödemeleri sadece kişisel olarak tanıdığım ya da birinci derece akrabalarımın referans olduğu ihtiyaç sahibi kişilere veriyorum. Tanımadığım, görmediğim kişilere ancak güvenilir dernekler aracılığı ile veriyorum (Türk Silahlı Kuvvetleri, Gazi ve şehit aileleri gibi) böylece emin bir şekilde doğru yere teslim edildiğinden emin oluyorum.

Hepinizin dua için açtığı eller güzeliklerle dolsun, ve dilerim hepimiz tez zamanda evlat hasretimizi gideririz.

Sevgiler

Amin inşallah hayırlısıyla bebeğin gelir. Bana da dua edin arkadaşlar bizde bekleyisteyiz artık. Bugün hz.yusuf dizsinin finalini izledim. Yakup peygamber oğluna 36 yıl sonra kavuştuktan sonra söyle dua etti. "Allah'ım bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et" cok hosuma gitti.

Allah'ım burda hayırlı evlatlarını bekleyen bizlerin beklediklerimizi nasip et. Bize de evlat nasip et. Amin

Bu arada bişey sorayim. Ovulasyon geçtikten sonra adete yakın zamanda ilişkiyi kesiyormusunuz. 1 hafta kala gibi. Yoksa devam mi?

Selamlar uzun bir aradan sonra... ben zar zor esimi teste ikna ettjm. Test yaptirdi. Sonuc cok guzel cikti. Demek benden dolayi plmuyorcocuk. Amh dusuk cikti, sag tarafta da tikaniklik var bende. 5.ayimiza girdik. Halen bebek yok. 6 ayda baslasam mi tup bebek denemesine. Ne dersiniz arkDaslar

Selamlar uzun bir aradan sonra... ben zar zor esimi teste ikna ettjm. Test yaptirdi. Sonuc cok guzel cikti. Demek benden dolayi plmuyorcocuk. Amh dusuk cikti, sag tarafta da tikaniklik var bende. 5.ayimiza girdik. Halen bebek yok. 6 ayda baslasam mi tup bebek denemesine. Ne dersiniz arkDaslar

Biraz vitamin takviyesi kullanıp öyle başlamani tavsiye ederim. Yumurta kalitesi acısından.

Amin, Allah, bu ay hayırlısı ile sağlıkla hamile kalıp kucağına almanı, sağlık sıhhatle büyütmeni ve bu vesileyle de niyetlendiğin hayrını yapabilmeni nasib etsin.
Nasipten ötesi yok canım, Allah bütün bekleyenlere hayırlı, sağlıklı evlat nasib etsin:KK200::anneadayı:
Teşekkür ederim, nasipten ötesi yok evet. Alla hayırlısını bilir.

Selam. Yaşınız kaçtı? Amh kaç çıktı?
Birkaç ay doktor kontrolünde iğneli yumurta takibi denemeden hemen tüp bebeğe geçiş yapmayın bence.

Ayrıca kimden dolayı olmadığını yüzde yüz bilmek mümkün değil.
Açık olan tüpten yumurta gelmesine rağmen sperm dölleyemiyo da olabilir. Sperm sayısının ve hızının, hatta yapısının iyi olması hiç sorun olmadığı anlamına gelmez.
Döllenmenin gerçekleşmesi için gerekli o kadar çok şart var ki. Örneğin spermin yumurtayla karşılaştığında salgılaması gereken, yumurtanın zarını eritmesi gereken enzim eksik olabilir. Tüpler açıktır, rezerv iyidir ama yumurtanın döllenmesi için gerekli tüp salgıları ve hareketleri olmayabilir. Yumurtanın kabuğu çok sert olabilir. Her şey olabilir. Bu birkaç örnek sebep olmasına rağmen sebepsiz/açıklanamayan infertilite olarak geçiyor. Bunlara bakmıyorlar çünkü bakılsa da tek çaresi yine tüp bebek.
O yüzden standart tahliller bize olayın sadece yüzeysel kısmı hakkında fikir verebiliyor. Gerçek sebebi bilemiyoruz.
Mesela bizde şimdilik bilinen hiçbir problem yok ama 7 aydır olmuyor. Pıhtılaşma, genetik, bağışıklık sistemi testlerinin sonucunu bekliyoruz bi de. Bana sonum tüp bebekmiş gibi geliyor ama bakalım. :)

İnsallah benimde olurda söktürücü kullanmaktan bile korkmustum. Hormonlarım dengesizlesir diye cok şükür iyi dedi ama sadece fsh sınırı 12 miş bende 13.47 gayet iyi dedi. Benim döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisiyok. İki aydır öyle yapışıklık var sanırım.
İhmal etmeden hemen baktır canım

Biz evlat sahibi olacağız diye elimizden geleni ardımıza koymayalım millet otogar tuvaletine bırakıp kaçsın nasıl bir dünya burası yahu?

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bir-haftalik-kiz-bebek-otogar-tuvaletinde-bulundu-41081634
Maalesef cinsel ilişki yaşı düştükçe bu tür manzaralar daha çok yaşanacak
Şu anda lise öğrencileri arasında cinsel ilişki yaşamamış öğrenci çok az
Oğlum kendi arkadaşlarının yaşadıklarından bahsediyor bazen de aklım duruyor.

Maalesef cinsel ilişki yaşı düştükçe bu tür manzaralar daha çok yaşanacak
Şu anda lise öğrencileri arasında cinsel ilişki yaşamamış öğrenci çok az
Oğlum kendi arkadaşlarının yaşadıklarından bahsediyor bazen de aklım duruyor.
Kaç yaşında yapmaları ayrı bir mevzu bence. Bunun ergenler arasında bir gerçek olduğunu bilip bu konuda onları eğitmeyen ebeveynleri ve eğitimciler suçludur o yaş grubu için. Hiç olmazsa korunmayı öğretmeleri gerekir derslerde.

Cinsel eğitim yaşını ortaokula çekmek şart gibi görünüyor gözüme ki birçok kız çocuğunun artık erken yaşta ergneliğe girdiğini de biliyorsunuzdur. Yediğimiz şeylerdeki hormonlar mı sebep nedir bilemem ama durum bu.

Onun dışında hamile kalıp bakamam diye bırakanlar var da bari götür kuruma bırak güzelce. Tuvalet taşının kenarı nedir kardeşim? Bu mudur o 1 haftalık bebeğe reva görülen. Çok yazık.

Back