İlk bebek tüp bebekti canım. Yıllarca hamile kalamamıştım. Klomenler, aşılamalar, koca karı ilaçları. Tüp bebek tutmuştu ama o da rahim ağzı yetmezliğinden gitti. İlk kez sürpriz şekilde hamile kaldım ikinciye. O da dış gebelik.Çocuğun oluyor. İki kere hamile kaldın. Bence düşugun altındaki sebep nasıl engellenir onu bulmak lazım. Dış gebeliği atlattıgina da çok sevindim. Çok tehlikeli, pis birşey.
Genelde adetin 2. veya 3. günü çağırıyorlar canım.kuzu eylül bebesi olmak istemedi sanırım... zor olurdu benim açımdan da kızımın okul telaşı vs.
Rabbim en iyi zamanını bilir... bekliyoruz bakalım
ben de görüşmeye karar versem.. hani tedavi için ne zaman gitmem gerekir regl zamanı mı yumurtlama zamanı mı bu belli mi bunun standardı var mı?
o zaman ilkten görüşmeye gidilecek :/ sonra bana işte adetinin şu günü gel diyecek.. hayırlısı bakalım...Genelde adetin 2. veya 3. günü çağırıyorlar canım.
Yumurta takibi için adetin 7.8. günü de gidilebilir. Klomen kullanılacaksa adetin 2.-3. günü çağırıyorlar. Klomen bitince gidiyorsun. Sadece takip içinse adetin 7. günü git bence. Belki yumurta yeterli olgunluğa erişmiyor, veya erişiyor ama çatlamıyor.o zaman ilkten görüşmeye gidilecek :/ sonra bana işte adetinin şu günü gel diyecek.. hayırlısı bakalım...
bir de bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...
tüp bebekte dış gebelik nasıl oluyor ? direk rahme yerleştirilmiyor mu ?
Anladim canim hayirlisi bakalim.. senin icin de subat hemen gelsinn ya da dur ona gerek kalmadan bu ay mutlu haberini al insallah.Yumurta takibi için adetin 7.8. günü de gidilebilir. Klomen kullanılacaksa adetin 2.-3. günü çağırıyorlar. Klomen bitince gidiyorsun. Sadece takip içinse adetin 7. günü git bence. Belki yumurta yeterli olgunluğa erişmiyor, veya erişiyor ama çatlamıyor.
Aynen kış demek kıyafet demek, giyinmek demek:)
kuzu eylül bebesi olmak istemedi sanırım... zor olurdu benim açımdan da kızımın okul telaşı vs.
Rabbim en iyi zamanını bilir... bekliyoruz bakalım
ben de görüşmeye karar versem.. hani tedavi için ne zaman gitmem gerekir regl zamanı mı yumurtlama zamanı mı bu belli mi bunun standardı var mı?
İlk bebek tüp bebekti canım. Yıllarca hamile kalamamıştım. Klomenler, aşılamalar, koca karı ilaçları. Tüp bebek tutmuştu ama o da rahim ağzı yetmezliğinden gitti. İlk kez sürpriz şekilde hamile kaldım ikinciye. O da dış gebelik.
Gri "haşortman"ın üstüne tanımam. Son libido bükücü. :)))
Offf benim libidom bukulmus, bukulecegi kadar. Aksama ispanak mi yapayim balik mi yapayim, oglanin ayagina gecirip ordek gibi yurudugu gofret ambalajlarini mi toplayayim, kiz tuvalete girdi, kendini iyi temizledi mi ona mi bakayim, copleri mi disari atayim, beni red eden is basvuruma "beni haberdar ettiginiz icin tesekkur ederim," mesaji mi atayim, esimin hic corabi kalmamis camasir mi yikayayim...derken gece 10 oluyor. Boynu bukuk libido ile deniyoruz iste.
Onceden boyle ilk ayda hamile kalmamizin sebebi sanirim sadece eglencesine yapiyorduk bu is. Ne ovulasyon takibi, ne baska birsey vardi. Bir de sabah 8'e, 9'e kadar uyu sonra. Simdi 12'de 1'de yat, sabah 6'da kalk. Kolay gelsin.
Benim de bu çalışmalar doktor talimatlı görev haline geldiğinden beri yok. Sanırım hiç geri gelmeyecek. Hsg ayı, hastane, evde ana baba derken unuttum zaten nasıl bişidi. :)
Ben niye regl olmuyom hala? Terazi burcunu kaçıracam yaa!
Benim kuzu da 12 mayista dogdu.. hiic sikinti cekmedim gece 2 3 kez de ben emzirdim ama hicc zoruma gitmezdi.. esime off biraz da sen bak dedigimi hatirlamiyorum... bir ara uyku problemimiz oldu o ara yoruldugumu hatirliyorum... ama dis cikariyordu:))
Zaten yas da 30 o zaman:)
Esim bosver dedi olmasi zaten ama korunmuyoruz da nasilsa olmuyor diye...
Bakalim nasibimizde varsa gelir diyerek subati bekliyoruz
Aynen oyle yarim libidoyla is olmuyoryasin getirdigi bikkinliklar da cabasi o zamanlar haberimiz de yok tabi yum gunu bilmem nesi rahatca geldiler
BenceMarjo sen de birak testleri falan ben bu ay almayacagim bakmayacagim...
Umarım canım yaaAnladim canim hayirlisi bakalim.. senin icin de subat hemen gelsinn ya da dur ona gerek kalmadan bu ay mutlu haberini al insallah.
Tamam işte, haberi olmasın, uyanmasın diye şeettim. Nuri Alço nesli değil misiniz ayolcum siz?
Ben varim ben Nuri Alco neslinden. Yapyasar Alptekin'in berbat danslarina bakarak, okulda "Lambada dansi yapan kizlar hemen hamile kaliyormus, sakin yapmayin" diyenleri dinleyerek, TV'de Kucuk Emrah, Kucuk Ceylan ve Hulya Avsar filmlerine maruz kalarak buyudum. Ucuncu Cernobil faciasi.
Su lambada isi dogru olabilir mi acaba? Denesek mi?
Ay o çamaşır meselesi cidden çok can sıkıcı.Offf benim libidom bukulmus, bukulecegi kadar. Aksama ispanak mi yapayim balik mi yapayim, oglanin ayagina gecirip ordek gibi yurudugu gofret ambalajlarini mi toplayayim, kiz tuvalete girdi, kendini iyi temizledi mi ona mi bakayim, copleri mi disari atayim, beni red eden is basvuruma "beni haberdar ettiginiz icin tesekkur ederim," mesaji mi atayim, esimin hic corabi kalmamis camasir mi yikayayim...derken gece 10 oluyor. Boynu bukuk libido ile deniyoruz iste.
Onceden boyle ilk ayda hamile kalmamizin sebebi sanirim sadece eglencesine yapiyorduk bu is. Ne ovulasyon takibi, ne baska birsey vardi. Bir de sabah 8'e, 9'e kadar uyu sonra. Simdi 12'de 1'de yat, sabah 6'da kalk. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?