İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tam olarak ne zaman yapmamız gerekiyor? Yaparım ben.
Çiftleşme dansı olarak olay öncesinde mi yapacaz yoksa sonrasında spermler hızlıca yerleşsin diye mi yapacaz?

Tam olarak ne zaman yapmamız gerekiyor? Yaparım ben.
Çiftleşme dansı olarak olay öncesinde mi yapacaz yoksa sonrasında spermler hızlıca yerleşsin diye mi yapacaz?
yani şimdi aktif spermlerin 5 10 dk sı olduğunu öğrendiğimize göre libido artırıcı olarak öncesinde uygulamayı doğru buluyorum ben... ytd

Kış ayıyla da ilgilidir mutlaka ama 2 çocuk olmasıyla daha ilgili gibi
Ben de ilk oğlumda çalışıyor olmama rağmen hiç zorluk yaşadığım aklımda kalmadı gerçi gençlik vardı:)27 eylül doğumlu..
İkinci oğlum 10 Ocak doğumlu (dün doğum günüydü), ben de resmen depresyona girmiştim.
Büyük oğlum 2. Sınıfa gidiyordu, bebeği mi uyutayım, kalan ev işlerine mi bakayım, büyğk oğlumun ödevlerine mi yardım edeyim yoksa dinleneyim mi
Çok istiyor olmama rağmen ikinci çocuk depresyon sebebim olmuştu, kış bebesi olması da etkili miydi acaba

Arkadaslar,

Ben az once iki ovu testi daha yaptim. Hem normal hem de dijital. Ikisi de negatif cikti. Acaba dunki test yalanci poztif miydi? Normalde 11 veya 12. gunde olur yumurtlama bende. Hatta gecen 14. gunde oldu. Dun 9. gundu.

Ancak soyle de birsey var ben adet gormeden once bir hafta boyunca lekelendim. Adetimin tam basladigi tarihi kanamanin tam olarak basladigi gun olarak aldim ama belki daha mi oncesini almaliydim? NEden kendimi Burhan Altintop gibi hissediyorum? Sorular sorula sorular. Offf.

Yine 14. günde olabilirsiniz yapmaya devam edin bence

Iki hafta once gelir yine terazi olur sen merak etme :) Biz evde iki teraziyiz, bu ay olursa yeni bir terazi daha gelecek. Her evden en az uc terazi istiyorum!

Ikiz bebek olursa benden üç terazi gelir :) duan olur. Lambada mi vuhuu yok benim koca çıldırır libido tavan olur. Tabi benim hımbıl dediğim spermleri koşar heralde :) Artık bi dahaki aya şayet sansi varsa :)

Yine 14. günde olabilirsiniz yapmaya devam edin bence

AZ önce yine test yaptım. Hiç birşey içmedim, 5 saat de bekledim. Azıcık sıksam oruç tutarmisim yani. Yine negatif cikti.

Siz dunki kesin pozitifti diyorsunuz değil mi? O zaman bu ay erken yumurta atıldı. panic_attack L lyly
bearnguin
can09e

Buraya dunkini tekrar koyuyorum. Tekrar bir bakabilir misiniz? Bu arada hatırlatayım dijital negatif vermistu dün.

Eklentiler

• DSC_0347.JPG
    95,6 KB · Görüntüleme: 31
Evet evet dun pozitif o zaman...
Bugun artik gri esortmanlari atiyor lambada kiyafetlerini giyiyorsuunn

umarim tutturursuuun... haydi bakalim

Kesin dün pozitifmiş, çok belli

Evet değil mi? Ama benim anlamadığım dijital neden negatif verdi?

Onu ben de anlamadım. :/

Pozitif veya değil takılma. Terazi istiyorsan gün aşırı devam edin bu ay. Negatif diye geçiştirmeyin.

Bu arada az önce regl oldum. Pazartesi aşılama için iğnelere başlarız herhalde. Vatana millete hayırlı olsuun!

Rabbim sifa versin insallah tez zamanda evinize dönün. Allah bagıslasın bahtı açık olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…