Gebeliğe Hazırlık İleri yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dusunsene herseyim normaldi hormanlar adet duzenim falan..dr lardan da sitkim siyrildi..eylul 7 son adet..sancim var gogusler berbat,,acaba rahat mi biraksak...zaten o ozeldeki dr a kesinlikle gitmem..verdigi ilac rahmi alinmis kadinlara verilirmis..eczaci sasirdi iki kutu alinca tek kutu 28 gunluk tek kullanim icinmis benim dr iki kutu sabah aksam 28 gun dedi..esim deli gibi hala...

Brnim adet duzensizligim oluştu .canim hormolar norml cikbiliyor..ve birden bozuluyor..benimde haziran ayinda bakildi herşey normaldi ama hazirandan sonra bozuldu adetim..bu yasta artik 1 gun bile onemli..dusunsenize benim hic cocugum yok..n azindan sizin var melekler..ben napm nere gidem...allah hayirlisini versin..ve cocuk istemekde hayirli biseydir diye dusunuyorum..istemeden hamile kalanlara gicik.oluyorum..ayyy kazara hamile kaldim diyenlerede...aslinda kendimede gicik oluyrum gebe kalamadigomdan dolayi..ise yaramaz biriym

Allah ol dedikten sonra her sey corap sokugu gibi gelir... duani eksik etme dua her bilinmezin anahtaridir rabbime erisme ulasma aracidir... rabbimden iste her sey ilac su bu bahane sen icini ferah tut ve rabbimden iste ...
Allaha emanet...

Oyle dusunmeyin iyiyi cagirin iyi olsun...
Rabbimin verecegi bir vakit bir saat vardir elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…