Arkadaşlar birşey sorucam yardımcı olurmusunuz

Kuzenimin göğüsleri çok büyük o yaşlarda saklamak için ona göre body sutyenler kullanırdı yaşı büyüdükçe fiziği oturdu şu an hiç kafaya takmıyor kızınız çok takarsa ileride küçültme ameliyatı olabilir ama bana kalırsa vücudu ile barışık yaşaması daha güzel herkesin kendince kusurları var sonuçta

Kiziniz 18 yaşından kucuk, dolayisiyla bir pediatri (cocuk sagligi ve hastaliklari) kliniginden randevu alacaksiniz (adolesan kliniği olarak bulursaniz daha iyi olur)

Onlar sizi endokrinolojiye sevk edecekler.

Erken ergenlik teshisi almis miydi?
Yok erken ergenlik teşhisi almadı.tek sıkıntımız gogusler

Amacım dert yarıştırmak değil ançak küçük olduğu için kendini kadın gibi ya da genç kız gibi hissetmemek daha kötü etkilerdi. Ne güzel hatların var işte bedenine uygun aldıktan sonra ne giysen yakışacak diyerek yönlendirilebilir. Siz demeseniz bile genç kız bir kuzeni falan bu konuda daha iyi yardımcı olur.
gerçekten bunu düşündüm. azı da bedene küstürüyor çoğu da. Ben de 25 yaşındayım küçük olduğu için dert ediyorum.

Hormanlarına baktırabilirsiniz. Bazı hormonların yüksek olması gelişimi tetikliyor olabilir.

Bazen diyorum bir doktora flnmi götürsem.nereye götüreyim napayim bilmiyorum
Evet tabi götürün. Hormon kan vitamin değerlerine baktırın. Çocuğun hasta olup olmamasından bağımsız bence bunların yapılması gerekiyor. Ben iki kızımı da adet gördükten sonra götürdüm. Büyük kızım da sizinki gibi balık etli ama boyu uzun. İç çamaşırını mesela mağazadaki çalışana sorarak aldık. Sen bilmiyor musun sütyen almayı derseniz tabi biliyorum ama o yaşta çocuk anne lafından çok satıcının lafına itimat ediyor. Bizi tarafsız objektif bulmuyorlar, sen annem olduğun için şunu bunu söylüyorsun diyorlar. Kıza zayıfladın annecim diyorum sen söyleyince çok inandırıcı olmuyor diyor. Şu an vücutları geçiş halinde, ne çocuk ne kadın. Size en iyi cevabı doktor verecektir. Genel kontrol, kan değerlerine baktıralım vitamin eksikliğin var mı yok mu diyerek götürün ama. Göğüslerin çok büyük o yüzden demeyin.

Sıkıntı olduğunu sanmıyorum genetik benim de büyük memelerim var 75 dd 8. Sınıf mezuniyetimde elbise bulamadım bu yüzden erken ergenlik yoktu çocuk doktoru ile büyüdüm sürekli hormonlarıma kan değerlerime bakardı. Küçültme lafı etmeyin ben de çok istiyorum doktora kaç kere gittim hepsi acayip sarkıklık yoksa büyüklük yoksa en azından doğur emzir diyor. Güzel kaliteli bir çamaşır alın ve utandırmayın. Belli oluyorsa oluyor. Yapacak bir şey yok. Bedenini sevsin. Belki sütyen tercihi yanlıştır bazıları sıkıştırıp iyice ileri itiyor çatal oluşuyor.

Evet tabi götürün. Hormon kan vitamin değerlerine baktırın. Çocuğun hasta olup olmamasından bağımsız bence bunların yapılması gerekiyor. Ben iki kızımı da adet gördükten sonra götürdüm. Büyük kızım da sizinki gibi balık etli ama boyu uzun. İç çamaşırını mesela mağazadaki çalışana sorarak aldık. Sen bilmiyor musun sütyen almayı derseniz tabi biliyorum ama o yaşta çocuk anne lafından çok satıcının lafına itimat ediyor. Bizi tarafsız objektif bulmuyorlar, sen annem olduğun için şunu bunu söylüyorsun diyorlar. Kıza zayıfladın annecim diyorum sen söyleyince çok inandırıcı olmuyor diyor. Şu an vücutları geçiş halinde, ne çocuk ne kadın. Size en iyi cevabı doktor verecektir. Genel kontrol, kan değerlerine baktıralım vitamin eksikliğin var mı yok mu diyerek götürün ama. Göğüslerin çok büyük o yüzden demeyin.
Bende götürüyorum çamaşırcı ya hangi markayı istiyorsa onu alıyorum.evet bizim dediklerimiz işlemiyor malesef onlara.gotureyim bari en yakın zamanda

Sıkıntı olduğunu sanmıyorum genetik benim de büyük memelerim var 75 dd 8. Sınıf mezuniyetimde elbise bulamadım bu yüzden erken ergenlik yoktu çocuk doktoru ile büyüdüm sürekli hormonlarıma kan değerlerime bakardı. Küçültme lafı etmeyin ben de çok istiyorum doktora kaç kere gittim hepsi acayip sarkıklık yoksa büyüklük yoksa en azından doğur emzir diyor. Güzel kaliteli bir çamaşır alın ve utandırmayın. Belli oluyorsa oluyor. Yapacak bir şey yok. Bedenini sevsin. Belki sütyen tercihi yanlıştır bazıları sıkıştırıp iyice ileri itiyor çatal oluşuyor.
Bu aksam üzüldüğümü ona belli etmedim.kendi dert edinince sana öyle geliyor fln diyip gecistiriyorum

Toparlayıcı ne duyarsak alıyoruz.simdiye kadar çok çeşitli markalar aldik
Belki sıkıntı bu bedeni kaç spor sütyeni denedi mi toparoayıcı sütyen daha kötü gösteriyo olabilir intimissimi suwen marks and spencer a bakın. Evde mezura ile ölçsün. Toparlayıcı sütyen ben de güzel durmuyor önde topluyor mesela dekoltesi oluyor

Hep bende bu yönde düşünmesi için uğraşıyorum kendinle barışık ol diyorum.tabiki bir kusur değil.ama arkadaşlarına göre biraz büyüklüğü farkediliyor.bazen kendiside çok uzuluyor
Ben olsam tekrar tekrar bunun üzülünecek bir şey olmadığını, büyük memeli olmanın güzel nir şey olduğunu söylerim :) önemli olan sağlıklı beslenmesi. Beli ince memeleri büyük olursa küçük memeli arkadaşlarına da hiç özenmez :) ne çok meme dedim :)))

Ben olsam tekrar tekrar bunun üzülünecek bir şey olmadığını, büyük memeli olmanın güzel nir şey olduğunu söylerim :) önemli olan sağlıklı beslenmesi. Beli ince memeleri büyük olursa küçük memeli arkadaşlarına da hiç özenmez :) ne çok meme dedim :)))
🤣 İnanın hep teselli ettiğim cümleler bunlar

ben küçük memeliyim, büyük memeli arkadaşlarım hep sırt ağrılarından bahsedip keşke benim de öyle olsa derdi, ben de onlara özenirdim. sonra böyle çok rahat ettiğimi fark ettim ben kendimi sevmeye başladım, büyük meme taşımak sırta yük gelmiyorsa sorun yok bence hatları var ne güzel, herkes kendini olduğu gibi sevsin. yok ağrıları vs oluyorsa veya spor yapmak isteyip memelerinden dolayı yapamıyorsa ileride küçültme olabilir herhalde. bıçak altına yatmak beni korkutuyor, estetik de sevmem ama mesele konforsa elbette olsun. ergenlikte herkes bir şeyine takıyor genelde, benim annem de benim küçük memelerime çok üzülürdü :) siz ona hissettirmeyin yeter, kendisi çeşitli aşamalardan geçecek daha yaşı küçük..

Eğer kız sevmiyorsa boşuna ne güzel falan demeyin hiç de güzel bir şey değil. Girdiğin her ortamda memelerinle dikkat çekiyor, hep insanların aklında o şekilde yer ediniyorsun. Üstün 40 altın 36 beden olması da korkunç zorluyor insanı. Mesela ceket hiçbir zaman yakışmaz. Hayatımda kendim için yaptıgım en iyi şey meme kücültme ameliyatı idi. Keşke yapabileceğim en erken zamanda yaptırsa idim.

Bu aksam üzüldüğümü ona belli etmedim.kendi dert edinince sana öyle geliyor fln diyip gecistiriyorum
Geçiştirmeyin, ergen veya çocuk her zaman açık olun. Siz geçiştiriyorsunuz ama sorun orada duruyor hala. Kızım bir doktora gidelim, değerlerine hormonlarına baktıralım, ben bunun uzmanı değilim sana yanlış bir şey söylemek istemiyorum şeklinde konuşun. Bilimsel nedenleri ve neler yapılabileceği hakkında cevabı doktordan kendisi duysun. Vücut gelişmesi bitmedi daha. Teyzemin kızı da çok çekti büyük göğüsten. En son sırt ağrısı yapınca küçülttürdü. Bütün ihtimalleri doktora danışarak konuşun.

Benim kızım da sporcu sütyeni kullanıyor, okulda spor dersinde koşarken rahatsız oluyor. Ben kendisine seçtirmedim, bırak işi bilen karar versin, onun seçtiğini alalım dedim.

Çocuk endokrine gitmeniz lazım diye düşünüyorum. Önce bir çocuk doktoruna gidin üniversite hastanesinde onlar yönlendirir.
Biraz da beslenmesine dikkat etseniz hani yediklerini engelleme gibi değil de aburcuburu hamurişini ekmeği kısıtlanız genç o hemen kilo verir.

Back
X