Gebeliğe Hazırlık İleri yaş hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guatr mi var sizde. Bendede guatr var .incir kuru ictim guatra zararliymis sekerli. Guatrla hormonlar baglantili oldugu icin guatra gelen zarar hormonlara da geliyor.
Guatir yok canım fsh yüksek iken incir kürü uygulanmamaliymış değeri yükseltiyor

Ben oğluma bir kardeş verebilmek için uğraşiyorum yaşım 40(77liyim). 10.5 yaşında kardeş için deliren sürekli kardeşi olsun diye dua eden bir oğlum var. O 3 yaşındayken kardes istedik hamile kaldim ama 21 haftalık kaybettim bebeği eşim defnetti başka çocuk istemedi 6.5 sene istedin diye bekledim dua ettim istedi 9 ay uğraştik hamile kaldım ama 7 haftalikken kalbi durdu. Benim içim yaralı bu konuda, içim yanıyor. İnşaaAllah tekrar hamile kalabilirim ve oğlumun bir kardeşi olur

BENCEDE PAYLAŞSIN LÜTFEN....BEN ŞUAN SADE PROLAKTİN İÇİN TESTERE DİŞLİ ASLAN PENCESİ KULLANIYORUM...BENM FSH VE DİĞER DEĞERLERİN HEPSİ SADECE 1 AY İÇİNDE YÜKSELDİ..OCAKDA HERŞEY NORMALDİ..ŞUBAT OK YUKSEK CIKTI..ONDAN BERİDİR ÇAYI KULLANIYORUM..3 AYLIK YAPACAGIM..2 AYIMDAYIM..7 AYDIR DÜZENLİ DENİYORUM..HERŞEY ALLAHDAN..HİÇ COCUGUM YOK..DAHA ÖNCE HAMİLEDE KALMADIM..GERÇEKTEN BİLMİYORUM...İNŞAALH İSTEYEN HERKESE VERİR ALLAHIM..YAŞIM 42...EĞER YAPTIGIM KÜR FELAN YOK..SADECE ÇAYI KULLANIYORUM..AMA DAHA ÖNCE HAYIT SUYU SOGAN KÜRÜ ARI SÜTÜ BALLI POLEN FELAN COK KULLANDIM..

Hamile kalan var mi arkadaslar
Ben sogan kuru ile iki kere hamile kaldim ikisinde de bos gebelik oldu ...

Yasiniz kac..?? Aramizda hamile kalan varmi...huuu arkdaslar..vende tik yok..zeka
Hamile kalan var mi arkadaslar..ben hulusi zeyneloglu yolcusuyum...1 sene oldu..denedik olmiyor..yapcak bisey yok...tup bebr...ama yinedr hayirlisi olsun adimiza
Ben sogan kuru ile iki kere hamile kaldim ikisinde de bos gebelik oldu ...

Mesaji yanlis kopyaladim yaaaa.. bizde tik yok..bir yil oldu...doktorum artik brklemek faydasiz dedi..baskent hulusi beyi onerdi..2 kasimda yolcuyuz..hayirlisi olsun arrik...inanilmaz gerginim..korkuyorum...olmaz demesinden...aranizda hamis olan varmi

Siz kac yasindasiniz?

Ben 44 yasindayim
Allah size de kolaylik versin canim

Merhaba guzel ve genc anne adaylari.yeni uyeyim.benim hikayemde soyle...yas 43 ama ekim sonu itibari ile 44 :) benim ilk evliligimden 2 evladim cok sukur var. Hatta damadim bile var.fakat ikinci evliligimde esimin cocugu yok ve istiyoruz.marttan beri deniyoruz..aslinda su ana kadar hamile kalirdim diye dusunuyordum ama maalesef..ilk hormonlarima baktirmak istedim hersey yolundami diye cok sukur hersey normaldi.hatta fsh 5,40 lardaydi..dr bir kac ay normal deneme yapalim dedi ilaca gerek yokmus..esime de bakildi onunda normal..fakat koskoca yaz gecti tik yok.sonrasinda uc ay kadar oldu tekrar dra gittim.bu arada ilk devlet hastanesine gitmistim..ikinciyide yine adetimin 3. Gunu ayni dra gittim. Bana ultrason yada ne bileyim vajinal muayene yapmadan klomen verdi.gunde bir tane ic dedi.ok dedim cunku hic bir sekilde bu konuda bir bilgim yoktu cunku cocuk istedigimde olmustu sukurler olsun ama simdi de kara cahildim iste.neysee ilaci icerken arkadasimin tavsiyesi ile ilacin bitmesine 4 yada 5 gun varken ozel hastanedeki bir dra gittim.dr bakti yeni tahlil derken 4...5 ayda fsh 8.40 gibi cikmis. Dr sikinti degil ama biz elimizi hizlandiralim dedi... ve vajinal muayenede yumurtamin o gun catlayacagini gordu..bu arada bende her ay duzenli adet gordugum icin ovulasyonumu biliyordum uc asaagi bes yukari..hemen dedi klomeni birakip duphastona yarin basliyorsun ve sabah aksam iciyorsun kutu bitecek dedi..ayyy demez olaydiiiiiii..öldüm sancilardan acilardan cektigimi bir ben bir kocam bilir..icindeki yan etkisinde yazmayan fakat arastirinca buldugum cok agir gecirdigim yan etkiyle karsilastm ..gogus ucum inanilmaz ödem yapti sisti ve ben ciglik atiyordum artik yuruyemiyordum bile sutyenime pamuk doldurdum biraz gecsin diye ama o bile acitiyordu gerisini tahmin edin. Tum bunlar olurken ise adet gecikti..eylulun 7si sat ...en kotu ihtimalle 1 ekim bilemedin 3 ekim olmaliydim..yok.dr demistiki eger adet olursan ikinci gunu gel.yok olmazsa gebelik vardir gelirsin..adet gormeyeli 3 ..4 gun olunca bu arada tum belirtiler var cildiricam kan testi verdim negatifff...of cildirdik buda ne diye..ama ben canli cenaze ..yuruyemiyorum evden cikmiyorum.pskolojim bitti.ilacin bitmesinden sonra yani bu gune kadar adet olmadim..iki kanbtesti negatif..10 gun once gittim ozel dr a yine ,bakti bir kac kist olusmus ondan adet gelmemis..ama yinede biz on gun daha bekleyelim ilac vermiycem on gun sonra bir daha goruselim dedi...anliyacaginiz..kist hayatimda yasamadim..klomen yumurtlatti duphaston dagitti beni:) bugun guluyorum cunku sinirlerim cok bozuldu cunku yarin ozelde randevum var canlar...ne cikacak test ??? Yada kist ne alemde? Fikrim yok..ama adet gelecek gibide hissetmiyorum...ama bir karar verdim eger bu da olmazsa tek yapacagim tedavi hsg olur..onun disinda o ilaclari almam bir daha ..hersey hormonal olarak duzgundu...eger rabbim kaderime yazdi ise gelecek ama gelmezsede evlatlik alicam ..kusuruma bakmayin uzun yazdim cunku dertlesmek istedim ...helal edin..yasimi taktim kafama esim adina uzuluyorum..

Bu arada burada ve baska sitelerde okudugum bircok kadinin 50 60 gun icinde cok defa kanda bakilip gorunmemis gebelikleri oldugunu ogrendim.bende her iki hamileligimde gec ogrenmistim.ama yas 18 di 20 ydi.☺daha oncesinde gecirdigim bir dis gebeligim ve bir kurtajim var kurtaja mecburduk cunku bebek 2 aylik ve hareketsizdi bunlardan dolayi mi diye korkuyorum kizlar..

Allah yardimcin olsun rabbim cok lutufkardir kulu isterse o da verir elbet... sen rabbimden istemeye devam et umudunu bitirme kardesim...

Canim benim tesekkur ederim cvp icin..biliyorum elbette rabbim lutufkardir..ama iste yas ileride olunca...senin surecin nasil

Canim benim tesekkur ederim cvp icin..biliyorum elbette rabbim lutufkardir..ama iste yas ileride olunca...senin surecin nasil
Ben de 44 e girdim iki yil olacak bir őlü dogum yaptim 39 haftalik iki bos gebelik yasadim sonraki surecte boyle...
Umudum var yine de her darligin ardindan bir ferahlik gonderir rabbim ...
Sonsuz merhamet sahibidir rabbim en ziyandaki kulum benden umidini kesmis kulumdur demis umidimiz daim olsun insaallah ...

Kiyamam sana canim benim...cok uzuldum..rabbim guc versin...el mahkum dayanmak zorundasin...dra gittim bugun..gebelik olmadigi gibi kistler kanama yapmis..bir ilac verdi..yine rahim icinmis ostrojen falan ama esim eski ilacci..ortaligi yikti bu dr manyakmi diye..kesinlikle kullanmayacaksin dedi...sikintili bir ilacmis anlayacagin..neyse hsg cektirmedim bir o kaldi..tup bebek dusunmuyorum..o sureci yasamak korkutuyor..adet olmuyorum sokturucude vermiyor anlamadim..kafama gorede ilac almak istemedigim icin bitkiler varmis adet getirten hayit mi ne iste onu deniycem..gelince adet hsg cektireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…