Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum canım verdi 15 gün oldu ilacı yeni bitti sorun yoktu zaten ileri hız sınırda çıkmıştı bende de bişiy yok çok doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi yapmadığım bitki kür kalmadı artık ümitsizliğe kapıldım şimdide bat a 4 gün var nolcak bilmiyorum sanki oldum olcam gibi
Allah analı babalı büyütsün..İnşallah en kısa zamanda olur... Sperm testi versin eşin belki değerler değişmiş olabilir

Ne macunlar kaldi denenmedik ne kürler kaldi yine de ultra ultra arrtmiyor

Kullandik ekstra gida takviyeleri de yolda 22 mlydan 66 mly a ileri hareket de 19 dan 21 e yukseldi 3 yilda

Kızlar benim eşimin sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareketli%1 artık bıktı yani ballın içine ceviz fındık fıstık antep fıstığı karıştırıp getirdim 1 kavanoz bitirdi keçi boynuzu kürü yaptım içiremedim tadına bile bakmadı şuan keçi boynuzu özü yediriyorum oda zorla vitaminleri var havucu sürekli salatalarda kullanıyorum başka ne yedirebilirim yükselen varmı aranızda

Canim benim sorununda ileri hiz seine keci boynuzu kuru yapiyorum iste havuc salatasi keabak cekirdegi falan senin ki gibi birde proxeed plus diye suya atilan bi vitamin bugun bi arkadas hiz icin l cartine ve q10 coenzyme onerdi bunlara baslayacagim Ben

Progeny m ve evicap 200 verdi bizede doktor 90 kapsül günde 1 tane içiyor ikisinide bitmesini bekliyorum test için inşallah yükselir bıktı artık kabak çekirdeğini bilmiyordum ama kavrulmamış kuruyemiş çok yiyor

Bizde progeny m hem hızı hem sayıyı hem de morfolojiyi yükseltmişti, bir de krilom omega 3 kullanmıştık.

Evicapi duydum oda iyiymis insallah fayda saglar. Kuru yenisleri cig yemesi guzel onlara kabagida ilave et kabak ceviz ve badem olsun mutlaka sonrada bol bol dua ve inanmak.

Evicapi duydum oda iyiymis insallah fayda saglar. Kuru yenisleri cig yemesi guzel onlara kabagida ilave et kabak ceviz ve badem olsun mutlaka sonrada bol bol dua ve inanmak.
Badem ceviz onları da çok yer kabak çekirdeğinide ekleyim artık onuda yesin inşallah olur faydası ediyorum sürekli 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor inşallah olur hepimizin alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

Insallah canim bende 1 sene 3 aylik evliyim yaklasik 4 5 aydan beri istiyoruz ama olmuyor. Siki bir sekilde iki aydir basladik beslenme kurler ilaclar falan insallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…