- Konu Sahibi Sogukkahve35
-
Ayyy inşallah canımm yaaOlur heralde fabrikasyon olmasinda . Ben burdan sirf cig olarak aliyorum kabuksuz tadi tuzu yok
Peki öncesi ve sonrası ileri hızı hatırlıyor musunuz? Farkı görebilmemiz bize de umut olur açıkçası
İnşallah düzelir canım zamanlaSonuçlar elimizde ama bakalım doktor ileri hız için başka bir şey verecek mi? Yada buna yapacak bir şeyimiz yok derse çok üzülürüzzz
Tesekkurler canim doktora sormaya gerek yok dimi. Alip kullanalim.Kızlar öncelikle spermlerin hızlı olması için gün aşırı ilişki olması gerek yenilenmesi için.
Her akşam havuç suyu sıkın içine 1 damla zeytinyağı koyun eşinize verin.
Morfoloji için solgar pycnogenol varikosel içinde kullanabilir bunu.
Motilite hız için q10 coenzym ve
solgar L- Carnity Likit olacak.
Amin hepimize dua ediyorum hep rabbim hepimize çifter çifter nasip etsin inşallahİnşallah düzelir canım zamanla
Türk kahvesi ve ılık duş.Kızlar varikosel ameliyatı sonrası yeni sperm sonucumuzda sayımız maşallah 40 bin kere güzel olmuş ama
hızımız aynı%3
likefaksiyon 120 dk
aglütinasyon pozitif
viskozite artmış hala bunlar aynı değişmemiş varikosel sayıya morfolojiye iyi gelmiş... Lütfen bana ileri hızı nasıl arttırabileceğimizi söyleyin bol C E vitamini Çinko Keçi boynuzu özü çakşır kullandık hep 4ay boyunca düzenli ama hızımız hiç artmamış
Tesekkurler canim doktora sormaya gerek yok dimi. Alip kullanalim.
Türk kahvesi duymuştum her gün bir fincan kafi olur mu acaba? Eşim türk kahvesi pek sevmez yani fazla içemez bir günde çünküTürk kahvesi ve ılık duş.
Ilik dusmu ya benim esim cok asiri sicak suyla dus alir. Noluyor ozaman oluyormu spermlerTürk kahvesi ve ılık duş.
Aminnnn canımmm inşallah bizde halay çekeriz burdsAmin hepimize dua ediyorum hep rabbim hepimize çifter çifter nasip etsin inşallah
Benim eşimde çok sevmezTürk kahvesi ve ılık duş.
Neyi dedin canım ben kaçırdım orayı sanırımAl kullan direk biz öyle yaptık yinede sormak istiyorsan elbet sor
Canım % 30 dan %60 a çıkmış % 30 luk bir artış var sanırım bu süper maşallah eşinin sonuçları gerçekten çok güzel sizin doğal yolla olmuştur hemen ama?
Eğer öyleyse vay halimize benim eşimde sıcak yaparIlik dusmu ya benim esim cok asiri sicak suyla dus alir. Noluyor ozaman oluyormu spermler
Ozaman motlite cin olanlari alayim ama l kartinitinin likitini bulamassam hapi olurmuAl kullan direk biz öyle yaptık yinede sormak istiyorsan elbet sor
Canim masallah
Hemen vazgeçsin o huyundan çünkü ciddi anlamda sperm ölümüne yol açıyor canımIlik dusmu ya benim esim cok asiri sicak suyla dus alir. Noluyor ozaman oluyormu spermler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?