• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Be kadar surede etkisini gordunuz ileri hizi yuzde kc yukseltti?
Merhaba, Eylül sonunda yapılan testte ileri hareketli toplamı %28’di (ileri hızlı+ileri yavaş), morfoloji de %3 çıkmıştı. Eşim 3 ay kadar günde iki kez progeny m, günde 1 kez de krilom omega 3 kullandı, arada ilerleme olup olmadığını görmek için Kasım sonunda bir test daha vermişti, onda ileri hareketli toplamı %35, morfoloji de %4 çıktı. Bu arada ben laparoskopi ve histeroskopi operasyonları geçirdim hsg’de sıkıntı görüldüğü için, onların arkasından ilk deneme Aralık’ta oldu, negatifti. İkinci deneme Ocak’ta hamile olduğumu öğrenmiştim. Bir de eşim günde 1 paket kadar sigara kullanıyordu, onu bırakmıştı.

Benim eşimde progeny m evicap 200 kullanıyor ama sizin eşinin günde kaç tane içiyordu doktor bize 1 tane dedi ama progeny m daha fazla içenlerde varmış galiba
Bize üroloji uzmanı günde 2 yazmıştı, öyle kullandı eşim. Toplamda 3 ay süreyle iki kutu kullandı. Günde 1 de krilom omega 3 aldı.

Insallah canim bende 1 sene 3 aylik evliyim yaklasik 4 5 aydan beri istiyoruz ama olmuyor. Siki bir sekilde iki aydir basladik beslenme kurler ilaclar falan insallah olucak 🤲
İnşallah olur biz yumurtlama tedavisine başladık geçen ay iğne vuruldum yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi ama olmadı özel hastaneye gidiyordum doktorum ilgisiz geldi başka bi doktora gitcem düzgün bir doktor bulurumda inşallah olur

Merhaba, Eylül sonunda yapılan testte ileri hareketli toplamı %28’di (ileri hızlı+ileri yavaş), morfoloji de %3 çıkmıştı. Eşim 3 ay kadar günde iki kez progeny m, günde 1 kez de krilom omega 3 kullandı, arada ilerleme olup olmadığını görmek için Kasım sonunda bir test daha vermişti, onda ileri hareketli toplamı %35, morfoloji de %4 çıktı. Bu arada ben laparoskopi ve histeroskopi operasyonları geçirdim hsg’de sıkıntı görüldüğü için, onların arkasından ilk deneme Aralık’ta oldu, negatifti. İkinci deneme Ocak’ta hamile olduğumu öğrenmiştim. Bir de eşim günde 1 paket kadar sigara kullanıyordu, onu bırakmıştı.
Masallah allah kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli🤲 Bizim ileri hizli hareketimiz 0 ama toplam ileri hareket %50 hareketsiz yok morfoloji ve sayida problem yok doktor olur diyo bu durumda acaba sorun bendemi bende insallah turkiyeye gidince rahim filmi isticem bi Ona baktirmadim

Bize 1 tane kullanmasını söyledi günde inşallah bizimde yükselir
Yanında evicap da kullanıyor dediniz değil mi? O zaman 2 fazla olabilir evet, isterseniz evicap bitince onun yerine progeny’yi 2 almayı bi denersiniz. Omega 3’ü de hem ben hem eşim kullanmıştık, onu da mutlaka tavsiye ederim.

Yanında evicap da kullanıyor dediniz değil mi? O zaman 2 fazla olabilir evet, isterseniz evicap bitince onun yerine progeny’yi 2 almayı bi denersiniz. Omega 3’ü de hem ben hem eşim kullanmıştık, onu da mutlaka tavsiye ederim.
Evet evicap kullanıyor yeni aldım bitirmişti evicap 1 kutu bu kutuyu da bitirsin doktorla konuşup omega 3 başlıyalım birde teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah bizimde yükselir

Masallah allah kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli🤲 Bizim ileri hizli hareketimiz 0 ama toplam ileri hareket %50 hareketsiz yok morfoloji ve sayida problem yok doktor olur diyo bu durumda acaba sorun bendemi bende insallah turkiyeye gidince rahim filmi isticem bi Ona baktirmadim
Amin, çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bence de bir müsait zamanda rahim filmi çektirmekte fayda var. İleri hızlı bizde de %2 idi ilk testte, ileri yavaş da %26 idi. Bir doktor size tüp bebek olur demişti ama bir doktor da progeny m yazıp düzelir demişti. Biraz da sağlıklı beslenebilirse eşiniz onun da etkisi oluyor. Ceviz, fındık, çiğ badem, kabak çekirdeği, keçi boynuzu özü gibi bilinen şeyler aslında ama düzenli tüketmek faydalı bence.

Amin, çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bence de bir müsait zamanda rahim filmi çektirmekte fayda var. İleri hızlı bizde de %2 idi ilk testte, ileri yavaş da %26 idi. Bir doktor size tüp bebek olur demişti ama bir doktor da progeny m yazıp düzelir demişti. Biraz da sağlıklı beslenebilirse eşiniz onun da etkisi oluyor. Ceviz, fındık, çiğ badem, kabak çekirdeği, keçi boynuzu özü gibi bilinen şeyler aslında ama düzenli tüketmek faydalı bence.
Evet bir Aydan fazla oldu duzenli sekilde esimi Ishmael etmiyorum. Disarda yenek yemiyoruz organik marketlerden alisveris ediyoruz hazir gida elimizden geldigi kadar tuketmiyoruz insallah canim dua et 😘

Progeny m ve evicap 200 verdi bizede doktor 90 kapsül günde 1 tane içiyor ikisinide bitmesini bekliyorum test için inşallah yükselir bıktı artık kabak çekirdeğini bilmiyordum ama kavrulmamış kuruyemiş çok yiyor
Progeny m iyi gelirse hıza bize de söyleyin bizde alalım 😂

Bşzde daha yenı varıkosel ameliyatı olduk dr proxeed plus veya progny m önerdı bızde proxeed aldık bırde arısutupolen kecıboynuzu kuru ve trentılın dıte bır ılac bskalım 3,5 ay sonra test vercez bırde e vıtamını slayım dedımprxeed ıcerıgınde e vıtamını yok cunkı

Kızlar bizimde ileri hızımız %1 di kullandıklarımızı yazayım ben inşallah sizede yardımcı olur🙏🏻 Her sabah ve akşam bir yemek kaşığı soğuk sıkım keçiboynuzu özü,çakşır suyu çiğ kabak çekirdeği her gün aç karnına bir avuç ,her gün bir kuru incir, çiğ badem fındık ceviz hepsi işlem görmemiş olacak ve bel kuyruk sokumundan hacamat her ay olacak şekilde 3 seans biz 2.seansta sonucu aldık elhamdulillah darısı size olsun şifa olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar bizimde ileri hızımız %1 di kullandıklarımızı yazayım ben inşallah sizede yardımcı olur🙏🏻 Her sabah ve akşam bir yemek kaşığı soğuk sıkım keçiboynuzu özü,çakşır suyu çiğ kabak çekirdeği her gün aç karnına bir avuç ,her gün bir kuru incir, çiğ badem fındık ceviz hepsi işlem görmemiş olacak ve bel kuyruk sokumundan hacamat her ay olacak şekilde 3 seans biz 2.seansta sonucu aldık elhamdulillah darısı size olsun şifa olsun inşallah 🙏🏻
Varikosel yoktu ama sanırım?

Varikosel yoktu ama sanırım?
Vardı çok ileri değildi.. okuduğum kadarıyla sizin lifeaksyon ve agüstinasyonda problem var.. lifeaksiyonu ancak en az 2 saat yatarak halledebilirsiniz ama diğeri için antibiyotik kullanmanız gerekiyor spermde çökelme olduğu için ilerleyemiyo onu halletmeye çalışın canım

Back