• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım % 30 dan %60 a çıkmış % 30 luk bir artış var sanırım bu süper maşallah eşinin sonuçları gerçekten çok güzel sizin doğal yolla olmuştur hemen ama?

Canım benim safra kesemde taş çıktı ve ameliyat olmak zorunda kaldım çocuk işide yattı o dönemde

Tatlım kaldırdım resimleri sırf görmeniz için yüklerim belirttiğim ilaçları kullanın bu arada ocean marka q10 solgardan daha uygun tavsiye ederim.
Canım bir sorum olacak eşimde ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası hız dışında değişmeyen birkaç sorun daha var viskozite artmış aglütinasyon pozitif likefaksiyon süresi iki testtede 120 dk.. Bunlar epey canımızı sıktı çünkü bunlarda döllenmeyi engelliyor bunlar için doğal bir takviye yada besin vs var mı bildiğin ne yapacağız neden böyle düzelmiyor anlamadım ben ya

Canım bir sorum olacak eşimde ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası hız dışında değişmeyen birkaç sorun daha var viskozite artmış aglütinasyon pozitif likefaksiyon süresi iki testtede 120 dk.. Bunlar epey canımızı sıktı çünkü bunlarda döllenmeyi engelliyor bunlar için doğal bir takviye yada besin vs var mı bildiğin ne yapacağız neden böyle düzelmiyor anlamadım ben ya

Düzenli ilişki olacak max.3 günde bir, doğal beslenecek, çoban çökerten çayı var saraçoğlunun ondan kullansın, havuç suyu ve dediğim ilaçları kullansın canım.

Türk kahvesi duymuştum her gün bir fincan kafi olur mu acaba? Eşim türk kahvesi pek sevmez yani fazla içemez bir günde çünkü
Herşeyin fazlası zarar cnm, 1 kafi tabi. Duşunu da ılık suyla alsın. Mesele ilişkiden 1 saat önce ılık suyla duş alsın. Kızımda işe yaratmıştı bunlar😉 sizede faydası olur inşallah 😉💕

Herşeyin fazlası zarar cnm, 1 kafi tabi. Duşunu da ılık suyla alsın. Mesele ilişkiden 1 saat önce ılık suyla duş alsın. Kızımda işe yaratmıştı bunlar😉 sizede faydası olur inşallah 😉💕
Kahve tamam o iş bende eşim ılık suyla duş alıyor zaten önceden sıcak suyla yıkanırdı ama ameliyat sonrası bıraktı benim kocam çok söz dinler konu bebek olunca :D

Ilik dusmu ya benim esim cok asiri sicak suyla dus alir. Noluyor ozaman oluyormu spermler 😔
Onu bilmiyorum cnm ama ılık duş ve Türk kahvesi hızı artırıyor diye okumuştum bir sitede.. Kızımda uyguladım türk kahvesini. Zaten eşim hep ılık suyla duş alır, o konuda sıkıntım olmadı. Denemeye değer 😉

Onu bilmiyorum cnm ama ılık duş ve Türk kahvesi hızı artırıyor diye okumuştum bir sitede.. Kızımda uyguladım türk kahvesini. Zaten eşim hep ılık suyla duş alır, o konuda sıkıntım olmadı. Denemeye değer 😉
Deneyecegim insallah faydasini aliriz. Cok sagol canim ne kadar tesekkur etsem az 😘

Okuyun kızlar 👍 bunlara ek, ginseng, muz, ceviz, nar, sarımsak ta vardı 😉💕

Eklentiler

• Screenshot_20190420-225046.jpg
    Screenshot_20190420-225046.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20190420-225257.jpg
    Screenshot_20190420-225257.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 34
Back