- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi Sogukkahve35
Ozaman motlite cin olanlari alayim ama l kartinitinin likitini bulamassam hapi olurmu
Özellikle likit daha iyi canım direk kana karışıyor her sabah aç karnına bir yemek kaşığı içecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman motlite cin olanlari alayim ama l kartinitinin likitini bulamassam hapi olurmu
Banyo dan bi cikar kipkirmizi banyo buhar buharaEğer öyleyse vay halimize benim eşimde sıcak yapar![]()
Canım % 30 dan %60 a çıkmış % 30 luk bir artış var sanırım bu süper maşallah eşinin sonuçları gerçekten çok güzel sizin doğal yolla olmuştur hemen ama?
Insallah bulurum canim cok sagolÖzellikle likit daha iyi canım direk kana karışıyor her sabah aç karnına bir yemek kaşığı içecek
Canım bir sorum olacak eşimde ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası hız dışında değişmeyen birkaç sorun daha var viskozite artmış aglütinasyon pozitif likefaksiyon süresi iki testtede 120 dk.. Bunlar epey canımızı sıktı çünkü bunlarda döllenmeyi engelliyor bunlar için doğal bir takviye yada besin vs var mı bildiğin ne yapacağız neden böyle düzelmiyor anlamadım ben yaTatlım kaldırdım resimleri sırf görmeniz için yüklerim belirttiğim ilaçları kullanın bu arada ocean marka q10 solgardan daha uygun tavsiye ederim.
Anladım vardır bunda da bir hayır sana a çok geçmiş olsun :)Canım benim safra kesemde taş çıktı ve ameliyat olmak zorunda kaldım çocuk işide yattı o dönemde
Canım bir sorum olacak eşimde ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası hız dışında değişmeyen birkaç sorun daha var viskozite artmış aglütinasyon pozitif likefaksiyon süresi iki testtede 120 dk.. Bunlar epey canımızı sıktı çünkü bunlarda döllenmeyi engelliyor bunlar için doğal bir takviye yada besin vs var mı bildiğin ne yapacağız neden böyle düzelmiyor anlamadım ben ya
Herşeyin fazlası zarar cnm, 1 kafi tabi. Duşunu da ılık suyla alsın. Mesele ilişkiden 1 saat önce ılık suyla duş alsın. Kızımda işe yaratmıştı bunlarTürk kahvesi duymuştum her gün bir fincan kafi olur mu acaba? Eşim türk kahvesi pek sevmez yani fazla içemez bir günde çünkü
Kahve tamam o iş bende eşim ılık suyla duş alıyor zaten önceden sıcak suyla yıkanırdı ama ameliyat sonrası bıraktı benim kocam çok söz dinler konu bebek oluncaHerşeyin fazlası zarar cnm, 1 kafi tabi. Duşunu da ılık suyla alsın. Mesele ilişkiden 1 saat önce ılık suyla duş alsın. Kızımda işe yaratmıştı bunlarsizede faydası olur inşallah
![]()
Mecbur içecek, senin için. Anne olma hakkına saygı için içecekBenim eşimde çok sevmez![]()
Çok sağol canım ALLAH razi olsun hepinizden :*Düzenli ilişki olacak max.3 günde bir, doğal beslenecek, çoban çökerten çayı var saraçoğlunun ondan kullansın, havuç suyu ve dediğim ilaçları kullansın canım.
Onu bilmiyorum cnm ama ılık duş ve Türk kahvesi hızı artırıyor diye okumuştum bir sitede.. Kızımda uyguladım türk kahvesini. Zaten eşim hep ılık suyla duş alır, o konuda sıkıntım olmadı. Denemeye değerIlik dusmu ya benim esim cok asiri sicak suyla dus alir. Noluyor ozaman oluyormu spermler![]()
Kesin daha sıcak yaparBanyo dan bi cikar kipkirmizi banyo buhar buharaBen yediriyorum o olduruyormus. Bu aksam yeni bi yasak daha geldi ona bakalim ne tepki verecek
![]()
Deneyecegim insallah faydasini aliriz. Cok sagol canim ne kadar tesekkur etsem azOnu bilmiyorum cnm ama ılık duş ve Türk kahvesi hızı artırıyor diye okumuştum bir sitede.. Kızımda uyguladım türk kahvesini. Zaten eşim hep ılık suyla duş alır, o konuda sıkıntım olmadı. Denemeye değer![]()
Doğru söylüyorsun canım içecek başka yolu yokkkkMecbur içecek, senin için. Anne olma hakkına saygı için içecek![]()
Kocisi sokuyorum strese ya simdilik bebegim oKesin daha sıcak yaparsen öyle deme sıcak su iyi geliyomuş de
![]()
Haaaaa şöyleDoğru söylüyorsun canım içecek başka yolu yokkkk![]()
Ayyyy rica ederim ne demek,Deneyecegim insallah faydasini aliriz. Cok sagol canim ne kadar tesekkur etsem az![]()
Aynennnn öyleee ben ne dersem o acımak yok artıkHaaaaa şöyleipleri gevşek bırakma, sen ne dersen o olmalı bu konuda
![]()