• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ceviz badem fındık biliyordum ama kabak çekirdeği duymamıştım🤔
Kabak Çekirdeği
Sperm gelişiminde ve testosteron üretiminde önemli rol oynayan çinko açısından çok zengin bir besindir. Başka vitamin ve mineralleri de içerir. Çiğ olarak salatalarla tüketilebilir.

Kabak Çekirdeği
Sperm gelişiminde ve testosteron üretiminde önemli rol oynayan çinko açısından çok zengin bir besindir. Başka vitamin ve mineralleri de içerir. Çiğ olarak salatalarla tüketilebilir.
Benim eşim çok yer kabak çekirdeği faydasını da gördük rabbime hamdolsun

Kabak Çekirdeği
Süpermişşş elimizin altındaki nimete tepki gösteriyormuşum kız🤗neymiş ev kirleniyormuş kirlensin artık napıyım😂😂😂

Strese giriyorlar ya benimki havuc sogan salatasini cok sever Bende her yemekte yaparim. Ne zamanki spermlere iyi geliyor dedim paikolojik olarak tabakta birakmaya basladi bi kac catal alip birakti. Ara verdim bende
Zorlamaya gelmiyorlar sanki biz onların kötülüklerini istiyoruz :63:

Birde şu ileri hıza çare bulsak ne güzel olacak pazartesi doktora gideceğiz sonucu göstermeye bakalım ne diyecek hız için başka ilaç yazacak mı çok merak içerisindeyim :/
test yaptiracakmisiniz. Ya spermler degisken oluyormus o anki Ruth haline gore mesela benim esim sperm testi verirken cok stresliydi cok utanmisti gelmedi bi turlu dedi bi kucuk birsey di demisti olabilirmi acaba ondan sonra daha yaptirmadik

test yaptiracakmisiniz. Ya spermler degisken oluyormus o anki Ruth haline gore mesela benim esim sperm testi verirken cok stresliydi cok utanmisti gelmedi bi turlu dedi bi kucuk birsey di demisti olabilirmi acaba ondan sonra daha yaptirmadik
Bilemem canım benim eşim gayet rahattı yani...
Bugün yaptırdık işte 2. testimizi ilk testte sayı faciaydı ameliyat öncesi bugün sayımız düzelmişti ama ileri hız vs gerisi aynı hiç düzelmemiş o kadar da şey yedirip içirdim adama başkası yese karısı yediz doğururdu kesin :/

Kızlar öncelikle spermlerin hızlı olması için gün aşırı ilişki olması gerek yenilenmesi için.
Her akşam havuç suyu sıkın içine 1 damla zeytinyağı koyun eşinize verin.
Morfoloji için solgar pycnogenol varikosel içinde kullanabilir bunu.
Motilite hız için q10 coenzym ve
solgar L- Carnity Likit olacak.

Bilemem canım benim eşim gayet rahattı yani...
Bugün yaptırdık işte 2. testimizi ilk testte sayı faciaydı ameliyat öncesi bugün sayımız düzelmişti ama ileri hız vs gerisi aynı hiç düzelmemiş o kadar da şey yedirip içirdim adama başkası yese karısı yediz doğururdu kesin :/
Gittikce dizelecek demekki. Ya anlamiyorum isi Goren tek bir sperm nasil gitmez ya hayret birsey ya

Kızlar öncelikle spermlerin hızlı olması için gün aşırı ilişki olması gerek yenilenmesi için.
Her akşam havuç suyu sıkın içine 1 damla zeytinyağı koyun eşinize verin.
Morfoloji için solgar pycnogenol varikosel içinde kullanabilir bunu.
Motilite hız için q10 coenzym ve
solgar L- Carnity Likit olacak.
Peki kullanıp ileri hızı artan birisi var mı tanıdığınız?

Gittikce dizelecek demekki. Ya anlamiyorum isi Goren tek bir sperm nasil gitmez ya hayret birsey ya
Aynen çok mantıksız zaten birisi döllüyor yumurtayı işte tın tın gitsin döllesin ne yani anlamıyorum ha zibilyon tane ile gitmiş ha tek başına gitmiş yani o kadar sperm içnden hiç biri mi yumurtaya ulaşacak kadar dayanıklı değil .. işte rabbim ol derse olacak hepsi bahane canım yaa kadının birinin iki tüpü tıkalı doğal hamile kalmış oturup bankta ağlamış mucizesine...

Peki kullanıp ileri hızı artan birisi var mı tanıdığınız?

Bizzat eşim canım 2 test yaptırdık aralıklı olarak ve sonuç 2. De gayet iyiydi tabi biz o dönem benim ameliyatlık bir durumum için çocuk yapamadık ama farkı kendimiz gördük. Şimdi eşim tekrar başladı sonrada tekrar başlıycaz nasipse

Back