HİÇ DUYMAMIŞTIM . AMA ŞİMDİ BAKTIM muhteviyatı proxeed plus gibi ...emodex
proxeed 5 kutu aldık ama faydasını görmedik açıkçası fiyatı da cabasıHİÇ DUYMAMIŞTIM . AMA ŞİMDİ BAKTIM muhteviyatı proxeed plus gibi ...
HADİ YAAA offf çokta pahalı bir ilaç çok şaşırdım etki görmemenize..proxeed 5 kutu aldık ama faydasını görmedik açıkçası fiyatı da cabası
HADİ YAAA offf çokta pahalı bir ilaç çok şaşırdım etki görmemenize..
vallahi ne yapacağımızı şaşırdık .
merhaba arkadaşm. bzimde harketllk sorunu var.. bunlar bir mucize süper bir sonuç olmuş. bebeğin oldumu? inşallah olmuştur. bende denemek istiyorum bunları. havuç suyu ve keçiboynuzu özü deniyim inşallah hareketllk yükselr.. kaç ayda oldu bunlar?eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 1,7 milyon du. ileri hareketli %0 yerinde hareketli %20 ve morfoloji %0 idi şoka girmiştik ..
tahlillerden sonra hemen keçiboynuzu özü içti 15 günde 1 şişeyi bitirdi ama çok zor bitirdi ..
sonra artık içmek istemiyorum deyince keçiboynuzu kürü ne başladık tazesini alıp her akşam kaynattım içti..
hemen her sabah 1 tane zeytinyağında beklemiş incir yedi .
son zamanlarda ara ara katı meyvede havuç suyu sıktım
ve sabahları 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı polen döktüm üzerine onu yuttu (her sabah değil)
ve zinco-c kullandı (her gün değil aklına geldikçe)
haftada 3-4 defa akşam muz yedik ..
1 ay kadar ekşam 1 avuç çiğ badem yedik .
tabi keçiboynuzuna 21 gün devam ettim ama diğerlerinde sapmalar oldu.. arada 1 hafta tatile gittik hiçbirşey yapamadık falan derken ;
ve pazartesi yapılan tahlilimizde aşağıdaki tabloyu gördük inanılmaz mutlu olduk şuanda tek sıkıntımız sayı gibi görünüyor ..allaha şükürler olsun ..
sizlerde bunları uygulayarak değerleri yükseltebilirsiniz...
biz aynı tedaviyi uygulamaya devame edicaz sayıyı arttırmak içinde ya proxeed yada gnc nin ilaçlarından arkadaşların tavsiye ettiklerinden kullanıp tekrar tahlil vericez inşallah sonuçlar daha hayırlı çıkar herkes için..
inşallah yazdıklarımın size de faydası olur ..
TAHLİLLERDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ SONUÇLAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAZABİLİRSİNİZ.. BİZ HENÜZ DOKTORA GÖSTERMEDİK . ÖYLE AYAK ÜSTÜ GÖRDÜ DOKTOR HİÇ İLERİ HIZA BAKMADAN SAYI DÜŞÜK AMELİYAT EDELİM DEDİ..
DOKTORLAR KASAP OLMUŞ BİZLER DOKTOR MAALESEF.
bu arada ben bir yerde okumuştum sayı dan ziyade ileri hız daha önemli diye doğrumu sizce ?
DÜN SONUCU ALDIĞIMIZ SPERMİYOGRAM
volüm : 6,02 ml
sayı : 4,6 milyon
ileri hareketli %61
yerinde hareketli %5
hareketsiz %39
morfoloji normal % 5
merhaba arkadaşm. bzimde harketllk sorunu var.. bunlar bir mucize süper bir sonuç olmuş. bebeğin oldumu? inşallah olmuştur. bende denemek istiyorum bunları. havuç suyu ve keçiboynuzu özü deniyim inşallah hareketllk yükselr.. kaç ayda oldu bunlar?
çok tşk ederim canm sorunumz sadece hızlı hareketlilik o da 5 ama hareketlilik toplam %50 iyi mi kötü mü bilmiyorum. havuç suyunu gece yatarken veriyoruz değilmi? keçiboynuzu öxzünü ne zaman içireyimMerhaba arkadaşım..
henüz bebeğim olmadı çünkü denemeye başlamadık :):)
ama bunlarla ortalama 5 haftada falan bu sonucu aldık ve hiç kasmadan yani orutduğun yerde badem muz yiyebilirsin dimi
inşallah faydasını görürsünüz arkadaşım kesinlikle yapın
badem ve muzu ben mi yicem canm eşimmi? o neye yarıyor:) çok soru sordum canm kusura bakma.. ama acayip sonuçlar almışsınız bizim öyle olsa şimdiye 4 tane olmştu :)Merhaba arkadaşım..
henüz bebeğim olmadı çünkü denemeye başlamadık :):)
ama bunlarla ortalama 5 haftada falan bu sonucu aldık ve hiç kasmadan yani orutduğun yerde badem muz yiyebilirsin dimi
inşallah faydasını görürsünüz arkadaşım kesinlikle yapın
CANIM EŞİN YİCEK ama sende yiyebilirsin sağlık için gerekli kesinlikle ..badem ve muzu ben mi yicem canm eşimmi? o neye yarıyor:) çok soru sordum canm kusura bakma.. ama acayip sonuçlar almışsınız bizim öyle olsa şimdiye 4 tane olmştu :)
Az sayı ile hamile kalınır mı acaba..tekrar tüp bebek yapacak gücüm yok
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )canım bence kalınabilir
ileri hız da çok önemli neticede
en düşük ihtimal aşılama ile kalınır ileri hız ve morfoloji iyi ise sayı düşük olsada olma ihtimali yüksek ..
Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.
Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,
– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.
– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)
– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)
– Kırkkilit Otu
Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.[/QUOT
Sen hamile kalamadın mı hiçarkadaşım eşimin kan tahlilleri de yapıldı ..
fsh normal
lh normal
testosteron normal
ama bu değerler ilk tahlil yapıldığında yani 1 yıl önce kötü çıkmıştı şimdi hepsi normal değerlerde
hayır :)Sen hamile kalamadın mı hiç
morfoloji ve ileri hareket sorunuhayır :)
çünkü kalabilmek için birşey yapmadım ..
daha çok kalmamak için korunduk .. tabi korunmasak kalabilirmiydim bilmiyorum .. deneyeceğiz
sizde sorun ne tam olarak