Erkek İnfertilitesi İleri hız ve morfoloji yi çözdük sadece sayı kaldı :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HADİ YAAA offf çokta pahalı bir ilaç çok şaşırdım etki görmemenize..
vallahi ne yapacağımızı şaşırdık .

geçen sene doktor önerdi. 1 ayda 2 kutu gidiyo tanesi 130 TL. olsun dedik aldık. tadı da çok güzel değil. eşim bıdı bıdı ede ede başladı içmeye. 5. kutuyu aldık onu da bitirdi. test yaptırdık. sayı her şey aynı. eşim de bi daha almıyoruz dedi. ağustosta tüp bebek için rapor çıkartalım dedik gittiğimiz merkezin üroloji doktoru yazdı ilacı. sabah akşam 1er adet içti. kutuda 60 tane var. 135 TL ye aldık

merhaba arkadaşm. bzimde harketllk sorunu var.. bunlar bir mucize süper bir sonuç olmuş. bebeğin oldumu? inşallah olmuştur. bende denemek istiyorum bunları. havuç suyu ve keçiboynuzu özü deniyim inşallah hareketllk yükselr.. kaç ayda oldu bunlar?

Merhaba arkadaşım..
henüz bebeğim olmadı çünkü denemeye başlamadık :):)
ama bunlarla ortalama 5 haftada falan bu sonucu aldık ve hiç kasmadan yani orutduğun yerde badem muz yiyebilirsin dimi
inşallah faydasını görürsünüz arkadaşım kesinlikle yapın

çok tşk ederim canm sorunumz sadece hızlı hareketlilik o da 5 ama hareketlilik toplam %50 iyi mi kötü mü bilmiyorum. havuç suyunu gece yatarken veriyoruz değilmi? keçiboynuzu öxzünü ne zaman içireyim

badem ve muzu ben mi yicem canm eşimmi? o neye yarıyor:) çok soru sordum canm kusura bakma.. ama acayip sonuçlar almışsınız bizim öyle olsa şimdiye 4 tane olmştu :)

Az sayı ile hamile kalınır mı acaba.. tekrar tüp bebek yapacak gücüm yok

canım bence kalınabilir
ileri hız da çok önemli neticede
en düşük ihtimal aşılama ile kalınır ileri hız ve morfoloji iyi ise sayı düşük olsada olma ihtimali yüksek ..
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

cnm sence durum nedr

arkadaşlar merhaba...

herkese yardımcı olmak için konuyu tekrar hortlatıyorum ....

ilk başta da yazdım zaten eşimin ilk değerleri
1,6 milyon sperm .. hız ve morfoliji yerlerde zaten..

2. tahlilde hız ve morfoloji düzelmişti sayı 4,6 milyondu...

eşim bu hafta 3. TAHLİLİNİ VERDİİİİ.. HERŞEY ÇOK GÜZEL ÇIKTI ŞÜKÜRLER OLSUN ( ilk tahlil ile 3. tahlil arasında tam 1 yıl var )

SAYI : 20 MİLYON
HIZ : % 69 ( İLERİ + YAVAŞ İLERİ)
MORFOLOJİ % 6

ne yaptık derseniz .. forumdan bir arkadaşın taviyesi üzerine

NATURE'S BOUNTY nin L-arginin hapını kullandı ( 50 tablet) ilaç çok büyük 2 parça da yuttu :)
MEDİGARD isimli multivitamini kullandı ( 60 tablet)
NEW LİFE EFA S 1200 omega kullandı ( 45 tablet ) bunu daha çok sınava hazırlandı diye kullanmıştı ..
her akşam yatarken hünnap keçiboynuzu pekmezinden 1 kaşık yedi

bu ilaçlardan 1 er kutu kullandı yaklaşık 50-60 gün ilaçlar bitene kadar sonra bıraktı ve o arada aslında spermiyogram veremedi biz üzerine düşmedik
ilaçlar bittikten 2 ay sonra tahlil yapılmasına rağmen değerler çok çok iyi şuanda..

tavsiyem PROXEED e para dökmeyin bu yazdıklarımı kullanın derim.
sonuçlar ortada gördüğünüz gibi ...

ben birde spermiyogramdan 1 gün önce ve tahlil sabahı katı meyve sıkacağında havuç sıktım ve suyunu içirdim eşime ...
havucunda çok faydalı olduğunu duymuştum
2 günde 2,5 kg havuç sıktım zaten 600 ml falan çıkıyor toplamda 2 parçada sıktım .. tavsiye ederim ..

allah yardımcınız olsun

Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

arkadaşım eşimin kan tahlilleri de yapıldı ..
fsh normal
lh normal
testosteron normal

ama bu değerler ilk tahlil yapıldığında yani 1 yıl önce kötü çıkmıştı şimdi hepsi normal değerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…