Tamam canım bende bu bakayım ne işe yapiyormuscanm diğer ilacın ismi bıesteron.bizde o ilaçla ilgili araştırma yapıyoruz ama nasıl bir ilaç hala çözemedik.
canm diğer ilacın ismi bıesteron.bizde o ilaçla ilgili araştırma yapıyoruz ama nasıl bir ilaç hala çözemedik.
bizde eşime verdi anladığım kadarı ile hormonlarla ilgili bir ilaç hem erkeğe hemde bayana verilelebilen bir ilaçbiesteronu tüp doktoru bana verdi yumurtaları çogaltıp kalite kazandırıyomuş ama hala almadım faydalı olurmu sizce bayana.bide nekadar kullanmak lazımkı sormadım doktora
canm ameliyattan sonra doktor herhangi bir ilaç vitamin falan vermedi miMerhaba arkadaşlar. Bizde de hareket ve morfoloji sorunu var. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Keçi boynuzu kürüne başladık. Başka bişey yiyip içmiyor eşim. Bu konuda çok huysuz
Benim eşimde başlarda yemesem içmesem falan dedi ama bence bunları yapmalarının nedeni psikolojik kendilerini o konuda hasta gibi hissetmek istemiyorlar ..Merhaba arkadaşlar. Bizde de hareket ve morfoloji sorunu var. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Keçi boynuzu kürüne başladık. Başka bişey yiyip içmiyor eşim. Bu konuda çok huysuz
canm ameliyattan sonra doktor herhangi bir ilaç vitamin falan vermedi mi
Benim eşimde başlarda yemesem içmesem falan dedi ama bence bunları yapmalarının nedeni psikolojik kendilerini o konuda hasta gibi hissetmek istemiyorlar ..
arkadaşım kuru incir falan da tüketsin zeytinyağında beklemiş olursa daha faydalı hergün yemesede günaşırı yedirmeye çalış[/QUOT
Dün konuştum eşimle. Zeytinyağında beklemiş inciri yedireceğim artık zorla. Sorun erkekde de olsa acıyı, çileyi kadın çekiyor.
sizin sayınızı falan bilmiyorum ama bizim sayı hız morfoloji düşük olduğu için sanırım baya bir vitamin ilaç falan verdiAmeliyattan sonra doktor ilaç vermedi. 3 ay sonra gidip tahlil yaptıracağız. O zamana kadar ben keçi boynuzu kürü içiriyorum eşime.
sizin sayınızı falan bilmiyorum ama bizim sayı hız morfoloji düşük olduğu için sanırım baya bir vitamin ilaç falan verdi
eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 1,7 milyon du. ileri hareketli %0 yerinde hareketli %20 ve morfoloji %0 idi şoka girmiştik ..
tahlillerden sonra hemen keçiboynuzu özü içti 15 günde 1 şişeyi bitirdi ama çok zor bitirdi ..
sonra artık içmek istemiyorum deyince keçiboynuzu kürü ne başladık tazesini alıp her akşam kaynattım içti..
hemen her sabah 1 tane zeytinyağında beklemiş incir yedi .
son zamanlarda ara ara katı meyvede havuç suyu sıktım
ve sabahları 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı polen döktüm üzerine onu yuttu (her sabah değil)
ve zinco-c kullandı (her gün değil aklına geldikçe)
haftada 3-4 defa akşam muz yedik ..
1 ay kadar ekşam 1 avuç çiğ badem yedik .
tabi keçiboynuzuna 21 gün devam ettim ama diğerlerinde sapmalar oldu.. arada 1 hafta tatile gittik hiçbirşey yapamadık falan derken ;
ve pazartesi yapılan tahlilimizde aşağıdaki tabloyu gördük inanılmaz mutlu olduk şuanda tek sıkıntımız sayı gibi görünüyor ..allaha şükürler olsun ..
sizlerde bunları uygulayarak değerleri yükseltebilirsiniz...
biz aynı tedaviyi uygulamaya devame edicaz sayıyı arttırmak içinde ya proxeed yada gnc nin ilaçlarından arkadaşların tavsiye ettiklerinden kullanıp tekrar tahlil vericez inşallah sonuçlar daha hayırlı çıkar herkes için..
inşallah yazdıklarımın size de faydası olur ..
TAHLİLLERDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ SONUÇLAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAZABİLİRSİNİZ.. BİZ HENÜZ DOKTORA GÖSTERMEDİK . ÖYLE AYAK ÜSTÜ GÖRDÜ DOKTOR HİÇ İLERİ HIZA BAKMADAN SAYI DÜŞÜK AMELİYAT EDELİM DEDİ..
DOKTORLAR KASAP OLMUŞ BİZLER DOKTOR MAALESEF.
bu arada ben bir yerde okumuştum sayı dan ziyade ileri hız daha önemli diye doğrumu sizce ?
DÜN SONUCU ALDIĞIMIZ SPERMİYOGRAM
volüm : 6,02 ml
sayı : 4,6 milyon
ileri hareketli %61
yerinde hareketli %5
hareketsiz %39
morfoloji normal % 5
arkadaşlar gözünüzü seveyim bir şey diyin.
krugerde %nin karşısında yazan değer neyi gösteriyor.
yani
kuyruk % 2 yazıyorsa %2 si kuyruku mu yoksa %2 si kuyruksuz mu diyor. ne olur bilen biri bilgi versin kafayı yicemmm
canım tam sorunu anlamadım ama kruger e göre %4 normal morfolojiye sahip spermin olması şart..
örneğin kuyruk %2 yazıyorsa %2 kuyruk anomalisi var demektir.
bunu kuyruğu var yada yok diye değilde %2 spermin kuyruğunda anormallik var olarak algılayacaksın
yada örn. % 5 baş yazarbu demek ki %5 spermde baş anomalisi var.
umarım yardımcı olmuştur
evet canım anladım çok sağol.
bir önceki testte normalin karşısında bir şey yazmıyodu. şimdikinde %4 yazıyo demek ki düzelme var de mi
diğer 0 bu 4 ise normal standardı yakalamışsınız canım ..
daha da iyiye gider inşallah.
tabi daha fazlası olsa fena olmaz hamilelik şansı artar.
benim eşiminde %5 bakalım inşallah düzelir.
2 aydır bi ilaç kullanıyo eşim. hem sayıyı artırdı hem morfolojiyi düzeltti