Smfr Üşenme,erteleme,vazgeçme!💪 Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2017 835 815 13 Şubat 2020 Konu Sahibi EfervesaN #101 pekbaykal .!.: Canım tüp bebek nasıl 15-20 milyardan fazla tutuyor ben 10 bin civarı diye biliyorum , hangi merkez bu ? Genişletmek için tıkla... acıbadem canım ilaçlarla muayene paralarıyla hatta 20 bile olmuştur ilaçlar dolar bazında satılıyo o arttıkça iğneleride arttırıyolar
pekbaykal .!.: Canım tüp bebek nasıl 15-20 milyardan fazla tutuyor ben 10 bin civarı diye biliyorum , hangi merkez bu ? Genişletmek için tıkla... acıbadem canım ilaçlarla muayene paralarıyla hatta 20 bile olmuştur ilaçlar dolar bazında satılıyo o arttıkça iğneleride arttırıyolar
P Papatyabahcesi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Ocak 2018 224 134 19 Nisan 2021 Konu Sahibi EfervesaN #102 Smfr .!.: acıbadem canım ilaçlarla muayene paralarıyla hatta 20 bile olmuştur ilaçlar dolar bazında satılıyo o arttıkça iğneleride arttırıyolar Genişletmek için tıkla... Canım merhaba, konu biraz eski ama bu bahsettiğiniz hangi acıbademdi acaba?
Smfr .!.: acıbadem canım ilaçlarla muayene paralarıyla hatta 20 bile olmuştur ilaçlar dolar bazında satılıyo o arttıkça iğneleride arttırıyolar Genişletmek için tıkla... Canım merhaba, konu biraz eski ama bu bahsettiğiniz hangi acıbademdi acaba?