- 22 Haziran 2010
- 1.039
- 360
-
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Bence özele git canım imkanın varsa.kuzenimin imkanı yoktu malesef .o acıları çekmek zorunda kaldı.Evet devlet çok ürkütücü geldi gözüme. Özele gidip daha kolay atlatan var mı acaba
Herkesin doğum hikayesi farklı belki daha kolay olur iyice stres olmayın özele gidecekseniz iyice sorun araştırın. Devlette çünkü iyi bilgi vermiyorlar kimisi hemen düşürür dedi kimisi uzun sürer dedi belli olmaz ama bizimkiler farklı sizin haftanız büyük o yüzden önce sakin kalın zor ama geçecek inanınAnladım yani ağrısız ve acısız bir yöntem yok. İyice maf olup çalacağız yani özel de de devlette de
Canım özele gidenlerde acı çekmiş ben hiç bir şey anlamadımBence özele git canım imkanın varsa.kuzenimin imkanı yoktu malesef .o acıları çekmek zorunda kaldı.
Evet benim haftam büyükHerkesin doğum hikayesi farklı belki daha kolay olur iyice stres olmayın özele gidecekseniz iyice sorun araştırın. Devlette çünkü iyi bilgi vermiyorlar kimisi hemen düşürür dedi kimisi uzun sürer dedi belli olmaz ama bizimkiler farklı sizin haftanız büyük o yüzden önce sakin kalın zor ama geçecek inanın
Bağırmıyorsun ya acı eşiğiyle alaka yani öyle kendini şartlama. Allah veriyor dayanmayı. Ama özele gitecet sezeryanla alırlar bence.Canım özele gidenlerde acı çekmiş ben hiç bir şey anlamadımsuni sancıyı dayayıp günlerce olduğun yerde bağırıp duruyormuşsun
Öyle diyon sonra geçiyor bi daha anne olamayacam diyon ama oluyorsun. Bana derlerdi hadi bi de hamile hiç kalamadıgını düşün en azından kaldın derlerdi o zaman saçma gelirdi ama doğru hamile kaldın yine olur allah büyük zamanı değilmiş kısmet değilmiş öyle düşün yiyecek ekmeği yokmuş onu düşün dua et atlatırsın allah bi daha verir geçerEvet benim haftam büyükyarın hastaneleri arayı bir ön bilgi almak lazım. Büyük bir tranva yaşayacağım. Senelerce anlatamayacağım belki. Allahım sen yardım et
Ben sezeryan olmak istemiyorum. Boşuma rahmime dikiş atmış olacaklar tekrar gebe kalma zor oluyormuş doktor dedi. Bir de sezeryan izini görüp bebeğimi sürekli hatırlamak beni maf ederBağırmıyorsun ya acı eşiğiyle alaka yani öyle kendini şartlama. Allah veriyor dayanmayı. Ama özele gitecet sezeryanla alırlar bence.
Sezeryan istersen direk alırlar biter.Ama tabi durumunu bilmiyorum ilk gebelik olunca tavsiye etmıyo doktor.ama özel ya sen talep edersen yaparlarCanım özele gidenlerde acı çekmiş ben hiç bir şey anlamadımsuni sancıyı dayayıp günlerce olduğun yerde bağırıp duruyormuşsun
Canım tüp bebek ile gebe kalmıştım bir daha anne olacağımı sanmıyorumÖyle diyon sonra geçiyor bi daha anne olamayacam diyon ama oluyorsun. Bana derlerdi hadi bi de hamile hiç kalamadıgını düşün en azından kaldın derlerdi o zaman saçma gelirdi ama doğru hamile kaldın yine olur allah büyük zamanı değilmiş kısmet değilmiş öyle düşün yiyecek ekmeği yokmuş onu düşün dua et atlatırsın allah bi daha verir geçer
Bence Allah'tan gelene razı olun o çocuğun hayatına kiymayin onun da yaşama hakkı varHayır henüz karar vermedik. Bu hafta içi karar vermiş olacağız . Bu da bir seçenek olduğu İçin kendimi bilmeye ve hazırlamaya çalışıyorumDaha önce kalp ameliyatı olan birine ulaştım kız 30 yaşında kalp ve akçiğer yetmezliği başlamış. Hayatta olan isyanı vardı.
Bebeğimizin ameliyat sonrası hayatını da düşündük
Ağır kalp sorunu var. Doğar doğmaz yavrum açık kalp ameliyatı olacak. Sonraki yaşantısı nasıl olur yA da ameliyattan sağ çıkar mı bilmiyoruzBence Allah'tan gelene razı olun o çocuğun hayatına kiymayin onun da yaşama hakkı var
Allah yardımcınız olsun çok zor biliyorum ama tevekkül edin bence zaten yasamayacagi varsa yaşamaz alacak nefesi varsa buna engel olmayın derim benAğır kalp sorunu var. Doğar doğmaz yavrum açık kalp ameliyatı olacak. Sonraki yaşantısı nasıl olur yA da ameliyattan sağ çıkar mı bilmiyoruz
Beni çok üzen ve endişelendiren ameliyat sonrası ömür boyu kalp hastası olarak yaşayacak olması. Kalp yetmezliği vs ileride bir şey de çıkarsa karşısına ben nasıl dayanırım yavrumu böyle görmeyeAllah yardımcınız olsun çok zor biliyorum ama tevekkül edin bence zaten yasamayacagi varsa yaşamaz alacak nefesi varsa buna engel olmayın derim ben
Beni çok üzen ve endişelendiren ameliyat sonrası ömür boyu kalp hastası olarak yaşayacak olması. Kalp yetmezliği vs ileride bir şey de çıkarsa karşısına ben nasıl dayanırım yavrumu böyle görmeye
Stresten ölüyorum her dakika yanlış karar vericem diye. Ben hayAtımda böyle acı çekip çaresiz kalmadım . Allahım evlat acısı vermesin kimseyeÇok haklısınız çok zor biliyorum rabbim kimseye vermesin ama iyi düşünün o da bir can sonuçta inş en doğru kararı verirsiniz
Ruhen ve bedenen en kolay özelde atlatırsınız bu süreci.Evet bunu da duydum maalesefallahım nereden yaklaşsam dehşet durum ne yapayım bilmiyorum
Özellere bakacağımRuhen ve bedenen en kolay özelde atlatırsınız bu süreci.
İlgi alaka olarakta her hastane bir değil tabiki ama özeli tercih edin derim
Allahtan ümit kesilmez inşallah olur canım benim Allah yardım etsin dualarımız seninleCanım tüp bebek ile gebe kalmıştım bir daha anne olacağımı sanmıyorum
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Kendiniz ve bebeğiniz için en dogru kararı verirsiniz umarım. Şuanda yaşadığınız acının tarifi yokAnladım yani ağrısız ve acısız bir yöntem yok. İyice maf olup çalacağız yani özel de de devlette de
Ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim şehir Hastanesine gittim ilaçla kanamam başladı sonra düştü parçaları da vakumlu kürtajla 10 dakikada aldılar rahime zarar da vermediler ağrı kesici iğne yaptılar geçti. Odam tek kişilikti korkulacak bir şey yok. Fiziki acı geçiyor ama psikolojik olarak insanın kalbinde izi psikolojisinde tramvalari kalıyor rabbim yardımcın olsun. Bebeğinin ve senin için hayırlı olanı verisnHanımlar hala kendime gelemedim bu hafta artık karar verilecek. Ya gebelik sonlanacak ya da her şeyi göze alıp sonunu görmek
23. Haftadayım 24. Haftada eğer gebelik sonlandırma kararı alırsak. Ben çok korkuyorum. Devlet hastanelerine çok acılı ve yıpratıcı süreci yaşayanlar olmuş.
Ben 24. Haftada gebelik sonlandırmayı hangi hastanede en ağrısız şekilde atlatırımzaten psikolojik olarak çöktüm iç açım var. Bedenen acıyı da eklenirse düşünemiyorum.
Başından geçen hanımlar Allah rızası İçin bana yol gösterin bu süreci nasıl atlatırım yaşayanlar vardır öneri ve yönlendirme rica edicem.
Bu çok zor bir karar olacak bebeğimde ağır kalp rahatsızlıkları tespit edildi bahsetmiştim.