İleri Haftfalarda Gebelik Sonlandırma-acil hanımlar :((

Sorun kalmıyor bazılarında dediğiniz bizim ile aynı sağlık sorunları mı var acaba. Her kalp hastası bebeğin risk düzeyini farklı. Bizim bebeğim kalp damarları ters kirli ve temiz kan karışıyor. Kalbinde büyük delik var ve akçiğere giden damarda darlık var. Sizce bu bebek kaç açık kalp ameliyatı geçirir?
Ya da ameliyat sonrasında tamamen sağlığına kavuşur mu, normal çocuk gibi olur mu hayır. Peki ben, sağlıklı çocuğun bile ayağı takılsa aklımız ağzıma geliyor. Bu bebeğimizin sürekli kalbi mi durdu. Yaşıyor mu, bu ilaç dokunur, birisi yanlışlıkla göğsüne çarpar mı, vs diye paranoyak bir anne ile bu hayat çocuğa nasıl olur sizce ?
Büyüdüğünde ki yaşantısı nasıl olur, yine ameliyat gerekebilir. Bana bir şey olsa ona kim bakar. Kimse hastane hastanen onun peşinden koşmaz ilaçalrı ilgilenmez çünkü benim kimsem yok. Ailem dağınık bir aile. Eşim var sadece. Annem kendi halinde sorumsuz. Umrunda değilim. Tek başıma hastane kapılarında nereye kadar koşturacam. Ya ona yetemezsem. Her şeyi ama her şeyi düşündüm.

Büyüdüğünde ki yaşantısı nasıl olur, yine ameliyat gerekebilir. Bana bir şey olsa ona kim bakar. Kimse hastane hastanen onun peşinden koşmaz ilaçalrı ilgilenmez çünkü benim kimsem yok. Ailem dağınık bir aile. Eşim var sadece. Annem kendi halinde sorumsuz. Umrunda değilim. Tek başıma hastane kapılarında nereye kadar koşturacam. Ya ona yetemezsem. Her şeyi ama her şeyi düşündüm.
Neyaptınız son durumunuz ne oldu

Merhabalar sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Sanırım gebeliği sonlandırdınız süreç nasıl geçti merak ettim.18 haftalık gebeyim bebeğimin beyin ve beyinciği geliimemiş beyninde 18mm sıvı var asla sağlıklı olma ihtimali yok diyerek doktorum bugün sonlandırmamı önerdi.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi karnımdaki hareket eden bebekten ayrılmak bana çok zor geliyor

Merhabalar sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Sanırım gebeliği sonlandırdınız süreç nasıl geçti merak ettim.18 haftalık gebeyim bebeğimin beyin ve beyinciği geliimemiş beyninde 18mm sıvı var asla sağlıklı olma ihtimali yok diyerek doktorum bugün sonlandırmamı önerdi.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi karnımdaki hareket eden bebekten ayrılmak bana çok zor geliyor
Merhaba, sizin adınıza çok çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah.. peki herhangi bir belirti var mıydı yoksa normal ultrason sırasında mı fark edildi

Merhaba, sizin adınıza çok çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah.. peki herhangi bir belirti var mıydı yoksa normal ultrason sırasında mı fark edildi
Normal rutin kadın doğumcum ultrasonda farketti ordan radyolağa gittim ordan perinatoloğa ve hepsinde durum daha kötüye gitti

Ben önce devlet hastanesine gittim heyete girdim rapor çıkardılar o raporla devlete gittim. Durumun varsa bu şekilde yapıp özelde ol. Süreç biraz sıkıntılı devlette yanına eşini falan almazlarsa zorlanırsın. Bana düşürmek için ilaç verdiler ve hemen sonrasında suni sancı bağladılar. 3 4 saat kadar bir şey yoktu sonra sancı başladı 5 6 saat belki daha fazla sancı çektim doğum yaptım sonra kürtaj oldum. Ama korkma bu acıdan. Doğuran her kadının yaşadığı bir acı. İnsan yanında destek istiyor sadece. O yüzden devlette olmanı önermem çünkü nazını çekmezler
merhaba, rica etsem hangi hastaneden rapor aldınız, hangi hastanede sonlandırma yaptığınızı buradan veya özelden paylaşabilir misiniz? benim nipt testimde cinsiyet kromozom bozukluğu çıktı :KK43:

Merhaba. Sizi çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi 9 haftalıktı kalbi durdu. Özelde hiç acı olmayacak dediler ama biz ilk kez gitmiştik doktoru sevmedik. Devlet hastanesine gittik ve gerçekten acılı geçti. Suni sancı verdiler akşam 8 buçukta sabah 4 buçuğa kadar sancı çektim. Düştü biraz ağrı geçti derken parça kalmış çatala çıktım ordada 10 yıl yaşlandım içimden kazıdılar resmen. Demem o ki belli olmuyor. Eltimi uyutup aldılar ağrıyı bilmediler haftasına göre bence. Ama durumunuz varsa özelde olun. Bide o acıyı çekmeyin o psikolojik acı daha zor hele bi de ilkse. Eve geldikten sonra sürekli ağladım aklıma geldikçe ağlarım ama beni bekliyor biliyorum ona sığınıyorum. Nasıl atlattım derseniz zamanla dua ederek. Bi de hemen acele etmeyin hamile kalmak için. Bana kalsa hemen kalmak istedim ama eşim durdurdu hep sonra hamile kaldım 50 gün sonra. Şuan 6 aylık bi kızım var çok şükür sadece bol bol dua edin tek kalmayın tek sizin başınıza gelmedi imtihan demekki allah sevdiği kuluna verirmiş öyle düşünün daha güzeli olacaktır demekki bebekte sıkıntı var ki kabul etmedi vücut. Bol bol dua edin Allah yardımcınız olsun zor ama geçecek öyle kalsa kimse dayanamazdı.
Merhaba sizinle aynı süreci yaşadım 1 hafta önce ama ben toparlanamıyorum

Sorun kalmıyor bazılarında dediğiniz bizim ile aynı sağlık sorunları mı var acaba. Her kalp hastası bebeğin risk düzeyini farklı. Bizim bebeğim kalp damarları ters kirli ve temiz kan karışıyor. Kalbinde büyük delik var ve akçiğere giden damarda darlık var. Sizce bu bebek kaç açık kalp ameliyatı geçirir?
Ya da ameliyat sonrasında tamamen sağlığına kavuşur mu, normal çocuk gibi olur mu hayır. Peki ben, sağlıklı çocuğun bile ayağı takılsa aklımız ağzıma geliyor. Bu bebeğimizin sürekli kalbi mi durdu. Yaşıyor mu, bu ilaç dokunur, birisi yanlışlıkla göğsüne çarpar mı, vs diye paranoyak bir anne ile bu hayat çocuğa nasıl olur sizce ?

Merhaba, geçen sene açtığınız başlığı şimdi gördüm. Bende 18 haftalık hamileyim ve aynı tanıyı benim bebeğim de aldı. Ben de çapa da komiteye girdim ve amniyosentez yaptırmam gerektiği söylendi. Benimle aynı süreci paylaşan biri olarak deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz lütfen?

Merhaba, geçen sene açtığınız başlığı şimdi gördüm. Bende 18 haftalık hamileyim ve aynı tanıyı benim bebeğim de aldı. Ben de çapa da komiteye girdim ve amniyosentez yaptırmam gerektiği söylendi. Benimle aynı süreci paylaşan biri olarak deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz lütfen?
Ben de yakın zamanda çapada recep Has a kontrole gideceğim. Biliyorum kendi sorunlarınız da var ama ne gibi belirtileriniz vardı ultrasonda. Benim ense kalinligi yüksek burun kemigi görülmedi ve kalbi olması gerekenden büyük. Cvs yaptırdım sonuç normal ama büyük bit kalp sorunu ile doğabilir dedi doktor. Sizde de belirtiler bu şekilde mi acaba

Size mjs atıyorum

Rica etsem beni de bilgilendirebilir misiniz? Çok kötü ve çıkmazda hissediyorum kendimi benim bebeğimde de kalp anomalileri var ve her doktor sonlandırma öneriyor 24 haftalık hamileyim amniyosentez yaptırdım sonuçla birlikte ikinci konseyimi bekliyorum. Sonlandırsam sonuçlarını, sonlandırmasam sonuçlarını düşünüyorum. Tüp bebek ile hamile kaldım o kadar zor geliyor ki ayrılmak ama herşeyi düşünüyorum herşeyi

X