Canim merhaba. Ben kurtajdan sonra adet goremedigim donemlerde rahim kalinligim 2mm falandi bana hormon tedavisi olarak dogum kontrol hapi verilmisti gunde 3 kez kullaniyordum. Dedigin gibi bu ilaclar normalde rahim inceltici etkiye sahip ama bu tedavilerde kullaniliyor. Bu kalinlik olayi cok degisken bence buna takilma. Bu ilaclar baska amacla kullaniliyor. Ben de ilk kullanmaya basladigimda cok kafami kurcalamisti bu konu ama bu normal bir sureçmis.Sağolasın canım çok sinirlendim çok da moralim bozuldu tek umudum kalınlığımın iyi olmasıydı çünkü.
İlk 3 ay ayrı ayrı estrojen ve progesterın vermişti kullanıyordum yani bana zor gelmiyordu sonra kafasına göre değiştirdi onu bırak inceltir diyo 2,5 mm çıkmasını hiç takmıyo o kadar rahat ki tekrar aynısını yazıyo kullanmaya devam et diyo.
Ben de moralim bozuldu çok az çıktı dedim sadece kafasını eğerek cvp vermekle yetindi iyice delirdim.
Verdiği ilacı almadım zaten bunda da bir hayır var çünkü eczanede yoktu ve kapatma saatiydi ertesi gün de Türkiye ye uçacaktık haliyle alamadık iyi de oldu.Bitkisel bi macun kullanıyorum bütün ilaçları bıraktım folik asiti bile.
Merhaba canım.Canim merhaba. Ben kurtajdan sonra adet goremedigim donemlerde rahim kalinligim 2mm falandi bana hormon tedavisi olarak dogum kontrol hapi verilmisti gunde 3 kez kullaniyordum. Dedigin gibi bu ilaclar normalde rahim inceltici etkiye sahip ama bu tedavilerde kullaniliyor. Bu kalinlik olayi cok degisken bence buna takilma. Bu ilaclar baska amacla kullaniliyor. Ben de ilk kullanmaya basladigimda cok kafami kurcalamisti bu konu ama bu normal bir sureçmis.
AMİNNMerhaba canım.
insan öyle bir duruma geliyor ki tutunacak umutlar peşinde koşuyor ben de sanırım rahim kalınlığından umut buluyordum ona sıkı sıkıya sarılmışım.Yazdıklarından sonra düşündüm evet haklısın sanırım aşırı stres yapıyorum elimden geldiğince düşünmemeye gayret göstericem.Bir histereskopi ameliyatı daha olup yapışıklık illetinden kurtulma yolunda bir hamle daha yapma düşüncesindeyim.Hayırlısı olsun istihare ile karar vericem .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Haklisin cok iyi anliyorum seni. Psikolojik olarak insani cok yipratan bir surec. Ama sanirim her seyi akisina birakmak lazim biraz da. Gercekten guvendigin bor doktor bulup yola onla devam etmek gerek. İnternetten o kadar cok sey arastiriyoruz ki o kadar bilgi kirliligi var ki kendi kendimizi mutsuz ediyoruz. Doktorunu iyi arastir ve ona guven derim. Olacagi varsa olacak allah baska hastalik vermesin. Zamanla bekleyip gorecegiz. Ben de adet olmadim henuz bugun 32. Gun icim icimi yiyor ama elimden geldigince dusunmemeye calisiyorumMerhaba canım.
insan öyle bir duruma geliyor ki tutunacak umutlar peşinde koşuyor ben de sanırım rahim kalınlığından umut buluyordum ona sıkı sıkıya sarılmışım.Yazdıklarından sonra düşündüm evet haklısın sanırım aşırı stres yapıyorum elimden geldiğince düşünmemeye gayret göstericem.Bir histereskopi ameliyatı daha olup yapışıklık illetinden kurtulma yolunda bir hamle daha yapma düşüncesindeyim.Hayırlısı olsun istihare ile karar vericem .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin Allah razı olsun.AMİNNKurban olduğum Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder sizlere inşAllah.AMİN ECMAİN
Kesinlikle öyle.Her konuyu aklımıza geldikçe okuyup okuyup kafamızda komplolar kuruyoruz.Rabbim sabrımızın sonunu hayırlı evlatlarla neticelendirsin.Haklisin cok iyi anliyorum seni. Psikolojik olarak insani cok yipratan bir surec. Ama sanirim her seyi akisina birakmak lazim biraz da. Gercekten guvendigin bor doktor bulup yola onla devam etmek gerek. İnternetten o kadar cok sey arastiriyoruz ki o kadar bilgi kirliligi var ki kendi kendimizi mutsuz ediyoruz. Doktorunu iyi arastir ve ona guven derim. Olacagi varsa olacak allah baska hastalik vermesin. Zamanla bekleyip gorecegiz. Ben de adet olmadim henuz bugun 32. Gun icim icimi yiyor ama elimden geldigince dusunmemeye calisiyorumbirgun bi bakicax hic aklimizda yokken unutmusken hamile oldugumuzu ogrenicez
İnsallah canimHadi gözün aydın olsun canım darısı banada olsun benim ameliyat sonrası verdiği ilaçların son 3 gün bitmesine benimde adet ağrılarım başladı inşaallah olurum yücel bey meslek haytında ameliyatını yaptığım en zor vakalardan ilk 5 desin demişti bana inşaallah olurum
Amin inşaallah canımİnsallah canimcektigin tum cilelere deger ins.
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor malum kış hazırlıkları iş ve ev derken pek giremiyorum iyisindir inşaallahKizlar nereye kayboldunuz
İyiyim canim bende durumlR ayni. Sizi merak ettim. Adet gorebildin mi?Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor malum kış hazırlıkları iş ve ev derken pek giremiyorum iyisindir inşaallah
malesef canım olmadı yine ameliyat olacağım hsg çektirip gideceğizİyiyim canim bende durumlR ayni. Sizi merak ettim. Adet gorebildin mi?
Uzulme hemen. Ben de 2 kez oldum simdi duzeldi. İnsallah bu kez sorunsuz gecer canimmalesef canım olmadı yine ameliyat olacağım hsg çektirip gideceğiz
İnşaallah canımm inşaallah ama inanki çok yoruldum 2019 şubattan beri ameliyat allah sabrımızı bol versinUzulme hemen. Ben de 2 kez oldum simdi duzeldi. İnsallah bu kez sorunsuz gecer canim