İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

Daha ߀߀iimm ßen yaa 22 ya$ında kazık ßir ßeßek [/QUOTE]
evet
bebekmişsin sen daha ablam kaydirigubbakcemile3

Aplam yaa ne güzel mesleğin var senin
meslek güzel olsa ne yazar.keşke eşimi daha önce tanısaydım da okurken evlenseydim.çocuklar okulu bitirene kadar büyürdü,ben de kariyer yapardım.şimdi çocuk büyüt,yok doğuruyum mu doğurmayım mı offff ofCADIARZU

Daha ߀߀iimm ßen yaa 22 ya$ında kazık ßir ßeßek
evet
bebekmişsin sen daha ablam kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Şeniz

Hevesim kursağıma dizildii:çok üzgünüm:

ŞenizŞeniz

Evlenirsem verem olurum herhalde
Soğudum evlilikten nan
Geçen gece Bir Derdim Var bölümüne girdim dee
Paranoya yaptımm-tatlicadiarzu-

Zuhauauhauhauha Orası geriLme Yuwasıı ama Yorum da yapmadan edemiyorum .. ßen de okuyorum ßazenn EwLiLiktenn Sogudum walla.... ßenimkine soruLar soruyorum Manyadın mı diyii sırnaşık şey

Hevesim kursağıma dizildii:çok üzgünüm:

Evlenirsem verem olurum herhalde
Soğudum evlilikten nan
Geçen gece Bir Derdim Var bölümüne girdim dee
Paranoya yaptımm-tatlicadiarzu-
kız sen ordakilere ne bakıyon.herkes aynı olurmu.bak bana çok şükür mutluyum.burda kaç kişi var mutlu olan.:teytey:

Apla yaa sende hem kariyer hem çocuk yapsaydınnndelikafadulden

Nursunazcımm öyLe deme ßazen etkiLeniyorum ßenn....Kuruyorum kafamdaa....Sonra papaz oLuyoz ßenimkiyLe.... mirmirmirmir

Apla yaa sende hem kariyer hem çocuk yapsaydınnndelikafadulden
zor canım,ben kendimi biliyorum yapamam.benim çocuk sevgim daha baskın,kimseye emanet edemem küçücük bebeğimi.hayırlısı böyleymiş,bazen kızsam da kendime,çocuklarımı çok seviyorum.onlar benim herşeyim

Nursunazcımm öyLe deme ßazen etkiLeniyorum ßenn....Kuruyorum kafamdaa....Sonra papaz oLuyoz ßenimkiyLe.... mirmirmirmir

ben de etkileniyorum bazan ,kocamdan şüphe ediyorum ama sonra düzeliyorum.sağolsun adam kahrımı çekiyo o konuda

evet
bebekmişsin sen daha ablam kaydirigubbakcemile3

Şeniz

Zuhauauhauhauha Orası geriLme Yuwasıı ama Yorum da yapmadan edemiyorum .. ßen de okuyorum ßazenn EwLiLiktenn Sogudum walla.... ßenimkine soruLar soruyorum Manyadın mı diyii sırnaşık şey[/QUOTE]

kız sen ordakilere ne bakıyon.herkes aynı olurmu.bak bana çok şükür mutluyum.burda kaç kişi var mutlu olan.:teytey:

Ayy ben de paranoya yaptımm aynen bende sevgilime sorular soruyorumm nerden çıkarıyorsun böyle saçma şeyleri diyoo-tatlicadiarzu-
Tabi ki aplam mutlu olan çiftlerde var ama insna etkileniyoo yaa

amanin kankim gelmişşşşş hoşgeldin yafrumŞenizŞenizŞeniz
Şeniz hoşbuldum burdada buldum senisırnaşık şey
te$kür ettim wiLLLLLLLLLL Şeniz
Şeniz güle güle kullanalım :lepi:
vildan hoşgeldin canım.repleyemiyom.kotam doldu:roflol:

merhaba canım borcunu yazdım tahtaya alırım haftaya faiziyle ödersin oldumu cnm
kıs bende veremiyom bugün yarın sen bana ben sana okeyy:jeyyar:rep verek:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…