o kadar olsun minnoş.sözde makina mühendisiyiz,ne kadar şimdi evde otursak daa.s.
Yok canım ben evlenmeyecem kii çocuğum olsun:çok üzgünüm:
Neden kızzzzzz......Hani istiyordun ßahemmmmm
niye kuzum niye evlenmiycen bakem:teselli:
meslek güzel olsa ne yazar.keşke eşimi daha önce tanısaydım da okurken evlenseydim.çocuklar okulu bitirene kadar büyürdü,ben de kariyer yapardım.şimdi çocuk büyüt,yok doğuruyum mu doğurmayım mı offff ofCADIARZUAplam yaa ne güzel mesleğin var senin
minnoşum evlenmeyecen de kız kurusumu olacan başımıza nan.evlen bak evlilik çok güzeldirklava:
evetDaha ߀߀iimm ßen yaa 22 ya$ında kazık ßir ßeßek
Hevesim kursağıma dizildii:çok üzgünüm:
ŞenizŞeniz
Evlenirsem verem olurum herhalde
Soğudum evlilikten nan
Geçen gece Bir Derdim Var bölümüne girdim dee
Paranoya yaptımm-tatlicadiarzu-
ecnacım topiğin hayırlı olsunhihoyyyt
kız sen ordakilere ne bakıyon.herkes aynı olurmu.bak bana çok şükür mutluyum.burda kaç kişi var mutlu olan.:teytey:Hevesim kursağıma dizildii:çok üzgünüm:
Evlenirsem verem olurum herhalde
Soğudum evlilikten nan
Geçen gece Bir Derdim Var bölümüne girdim dee
Paranoya yaptımm-tatlicadiarzu-
kız böyle tatlı kızdan turşu olur mu.olsan olsan bal küpü olursunNe güzel iştee turşumu kurarsınız kuzuuu:roflol::roflol:
ecnacım topiğin hayırlı olsunhihoyyyt
meslek güzel olsa ne yazar.keşke eşimi daha önce tanısaydım da okurken evlenseydim.çocuklar okulu bitirene kadar büyürdü,ben de kariyer yapardım.şimdi çocuk büyüt,yok doğuruyum mu doğurmayım mı offff ofCADIARZU
vildan hoşgeldin canım.repleyemiyom.kotam doldu:roflol:ecnacım topiğin hayırlı olsunhihoyyyt
kız böyle tatlı kızdan turşu olur mu.olsan olsan bal küpü olursun
zor canım,ben kendimi biliyorum yapamam.benim çocuk sevgim daha baskın,kimseye emanet edemem küçücük bebeğimi.hayırlısı böyleymiş,bazen kızsam da kendime,çocuklarımı çok seviyorum.onlar benim herşeyimApla yaa sende hem kariyer hem çocuk yapsaydınnndelikafadulden
Nursunazcımm öyLe deme ßazen etkiLeniyorum ßenn....Kuruyorum kafamdaa....Sonra papaz oLuyoz ßenimkiyLe.... mirmirmirmir
evet
bebekmişsin sen daha ablam kaydirigubbakcemile3
kız sen ordakilere ne bakıyon.herkes aynı olurmu.bak bana çok şükür mutluyum.burda kaç kişi var mutlu olan.:teytey:
Şeniz hoşbuldum burdada buldum senisırnaşık şeyamanin kankim gelmişşşşş hoşgeldin yafrumŞenizŞenizŞeniz
Şeniz güle güle kullanalım :lepi:te$kür ettim wiLLLLLLLLLL Şeniz
vildan hoşgeldin canım.repleyemiyom.kotam doldu:roflol: