İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

çitos hamilelik nasıl gidiyo.bebeğinin en çok neyini merak ediyon.ben ilkinde hep,sesi nasıl olucak,ilk önce kimin adını söylicek diye merak ediyodum.ha bi de hep dua ettim gözelri hülya avşara benzesin diye.hakkaten renkli ama yeşil.anada babada yok.hamileyken ne dua etsen tutuyo sanırım

Allah emii görmedimm apla yaa ne kızıyonn:çok üzgünüm:
Allah bağışlasın kızlarınıŞeniz
Ayy apla çok komiksin kaydirigubbakcemile3
Tamam yeterli kuşummmyasakkelime
kız ciddi bak.bazen suyu muyu biter hararet yapar.çekerim kenara.nerdeysem bulurum su tamamlarım.bi tekerini değiştiremiyom.o zaman arıyom kocişimi.başka işlerini ben ve daimi tamircim muratla hallediyoz.

kız ciddi bak.bazen suyu muyu biter hararet yapar.çekerim kenara.nerdeysem bulurum su tamamlarım.bi tekerini değiştiremiyom.o zaman arıyom kocişimi.başka işlerini ben ve daimi tamircim muratla hallediyoz.

Bak sen aplama nelerde yaparmışşŞeniz
Sen yakında lastikte değiştirirsin kuzummmkaydirigubbakcemile3

çitos hamilelik nasıl gidiyo.bebeğinin en çok neyini merak ediyon.ben ilkinde hep,sesi nasıl olucak,ilk önce kimin adını söylicek diye merak ediyodum.ha bi de hep dua ettim gözelri hülya avşara benzesin diye.hakkaten renkli ama yeşil.anada babada yok.hamileyken ne dua etsen tutuyo sanırım

cnm ben ençok kocişime benzemesini istiyom onu çooookkkkkk seviyom çünkü hemide kocişim çok yağuşukludur ikimizinde gözleri yeşil ailemizin çoğu renkli gözlü büyük ihtimalle oğlumda yeşilli olucak ben en çok sağlıklı olması için dua ediyom bide hayırlı evlat olsun diye cnm:Saruboceq:

maşallah sana
herkes anlamaz arabadan ya:nazar::nazar:

ßenim cocuk oLursa kız veya erkek $imdiden isimLeri hazır ve nazırr kaydirigubbakcemile3

cnm ben ençok kocişime benzemesini istiyom onu çooookkkkkk seviyom çünkü hemide kocişim çok yağuşukludur ikimizinde gözleri yeşil ailemizin çoğu renkli gözlü büyük ihtimalle oğlumda yeşilli olucak ben en çok sağlıklı olması için dua ediyom bide hayırlı evlat olsun diye cnm:Saruboceq:
amin canım

neymiş isimleri cnmCADIARZU

Ne koyucan kuzuuu:jeyyar:
Merak ettimyerimseniben

Aaaaaa oLmaz yawru$Larım heLe ßi o günLer geLsin...ßuraya fotoLarını neyin koyarımm Allahım ßana nasip ederse taßii....:Saruboceq:

iyiymiş o zaman
bu arada sen kaç yaşındasın canım?
Daha ߀߀iimm ßen yaa 22 ya$ında kazık ßir ßeßek :emir_bebek::emir_bebek:

iki kızım var.ikisinin adını da ben koymadım.oğlişim olursa hayırlısıyla onun adını ben koyacam

X