kız ciddi bak.bazen suyu muyu biter hararet yapar.çekerim kenara.nerdeysem bulurum su tamamlarım.bi tekerini değiştiremiyom.o zaman arıyom kocişimi.başka işlerini ben ve daimi tamircim muratla hallediyoz.Allah emii görmedimm apla yaa ne kızıyonn:çok üzgünüm:
Allah bağışlasın kızlarınıŞeniz
Ayy apla çok komiksin kaydirigubbakcemile3
Tamam yeterli kuşummmyasakkelime
kız ciddi bak.bazen suyu muyu biter hararet yapar.çekerim kenara.nerdeysem bulurum su tamamlarım.bi tekerini değiştiremiyom.o zaman arıyom kocişimi.başka işlerini ben ve daimi tamircim muratla hallediyoz.
çitos hamilelik nasıl gidiyo.bebeğinin en çok neyini merak ediyon.ben ilkinde hep,sesi nasıl olucak,ilk önce kimin adını söylicek diye merak ediyodum.ha bi de hep dua ettim gözelri hülya avşara benzesin diye.hakkaten renkli ama yeşil.anada babada yok.hamileyken ne dua etsen tutuyo sanırım
kız ciddi bak.bazen suyu muyu biter hararet yapar.çekerim kenara.nerdeysem bulurum su tamamlarım.bi tekerini değiştiremiyom.o zaman arıyom kocişimi.başka işlerini ben ve daimi tamircim muratla hallediyoz.
yok minnoşum.o kadarını da herif yapsın.sonra alışır,nasılsa her işi karım yapıyo diyeBak sen aplama nelerde yaparmışşŞeniz
Sen yakında lastikte değiştirirsin kuzummmkaydirigubbakcemile3
ßenim cocuk oLursa kız veya erkek $imdiden isimLeri hazır ve nazırr kaydirigubbakcemile3
ßenim cocuk oLursa kız veya erkek $imdiden isimLeri hazır ve nazırr kaydirigubbakcemile3
amin canımcnm ben ençok kocişime benzemesini istiyom onu çooookkkkkk seviyom çünkü hemide kocişim çok yağuşukludur ikimizinde gözleri yeşil ailemizin çoğu renkli gözlü büyük ihtimalle oğlumda yeşilli olucak ben en çok sağlıklı olması için dua ediyom bide hayırlı evlat olsun diye cnm:Saruboceq:
yok minnoşum.o kadarını da herif yapsın.sonra alışır,nasılsa her işi karım yapıyo diye
Ne koyucan kuzuuu:jeyyar:
Merak ettimyerimseniben
o kadar olsun minnoş.sözde makina mühendisiyiz,ne kadar şimdi evde otursak daa.s.maşallah sana
herkes anlamaz arabadan ya
diloş seninde hazırmı cnm isimler:jeyyar:
neymiş isimleri cnmCADIARZU
Ne koyucan kuzuuu:jeyyar:
Merak ettimyerimseniben
Daha ߀߀iimm ßen yaa 22 ya$ında kazık ßir ßeßekiyiymiş o zaman
bu arada sen kaç yaşındasın canım?
ozaman başka tabio kadar olsun minnoş.sözde makina mühendisiyiz,ne kadar şimdi evde otursak daa.s.
Yok canım ben evlenmeyecem kii çocuğum olsun:çok üzgünüm:
Yok canım ben evlenmeyecem kii çocuğum olsun:çok üzgünüm: