İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

hoşgeldin canım Şeniz

-tatlicadiarzu- acele ettiriyo kociş bende o zaman ilhama geliyom -tatlicadiarzu-

koş şimcik en büyük repi kocişin vericek haaa hade git yat bakem iyi geceler sana kıçını başını iyi ört sonra rüyanda beni görücen:1ninca::1ninca::1ninca:

Nazara inanırım walla dikkat et.
Ayy ben bebiş hastasıyımm yaa kendimi tutamam gider severimmkaydirigubbakcemile3
Bak seninkilerde burda olsaydı severdim şimdiiŞeniz
Öp benim için annesiiŞeniz

valla korkulur senden kız.ne öyle cızarım,deşerim.köstebekmisin anacım

köstebek değil psikopat....kötükedihüso
oyyy gurban oliiiim ben kocişime kıyarmıyım ben onun bir teline....ayaklarının altına kırmızı halısı olurum ben onun :asigim:Şeniz

maşallah
Allah nazarlardan korusun onları

koş şimcik en büyük repi kocişin vericek haaa hade git yat bakem iyi geceler sana kıçını başını iyi ört sonra rüyanda beni görücen:1ninca::1ninca::1ninca:

üstümü örtme işi kocişe ait ....ben yattımmı dünyadan haberim olmuyo...garibim gece sabaha kadar bir benim bir kızın üstünü örtmekle meşgul
bu arada hala adet olmadım

neyse iyi geceler anons ediyo benimki beni by byyyya.s.a.s.a.s.a.s.

Nazara inanırım walla dikkat et.
Ayy ben bebiş hastasıyımm yaa kendimi tutamam gider severimmkaydirigubbakcemile3
Bak seninkilerde burda olsaydı severdim şimdiiŞeniz
Öp benim için annesiiŞeniz
sağol canım

SaoL cancazım sana da iyi geceLerr.....:a015:

üstümü örtme işi kocişe ait ....ben yattımmı dünyadan haberim olmuyo...garibim gece sabaha kadar bir benim bir kızın üstünü örtmekle meşgul
bu arada hala adet olmadım

neyse iyi geceler anons ediyo benimki beni by byyyya.s.a.s.a.s.a.s.

gülü gülü cnm iyi gecelerrr sen kesin hamişşsin ŞenizŞenizŞeniza.s.

bütün minnoşarı öpüyorum.nan yarın da burda olalım olmaz mı.bak beni çağıran bi koca yok da ben kızları uyutursam çağıracam kocayı.adam şimdi ikinci uykusuna geçmiştir

bütün minnoşarı öpüyorum.nan yarın da burda olalım olmaz mı.bak beni çağıran bi koca yok da ben kızları uyutursam çağıracam kocayı.adam şimdi ikinci uykusuna geçmiştir

Güle güle aplacımmm:a015:
Şeniz

kızlarr bende kaçıyom kocişim geldi yarın görüşürüz iyi gecelerrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…