İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

hayırlı olsun canım topıgın gelcem ara ara.. öptüm hepinizi..

kederli baby dilay sen ne bakıyon bir derdim var topiğine citosla beni örnek alsana

ben de etkileniyorum bazan ,kocamdan şüphe ediyorum ama sonra düzeliyorum.sağolsun adam kahrımı çekiyo o konuda

ben kocişime çok güveniyom gözü benden başkasını görmez hele görsün oyarım vallakötükedihüsosırnaşık şey

ben de etkileniyorum bazan ,kocamdan şüphe ediyorum ama sonra düzeliyorum.sağolsun adam kahrımı çekiyo o konuda

Şeniz

Ayy ben de paranoya yaptımm aynen bende sevgilime sorular soruyorumm nerden çıkarıyorsun böyle saçma şeyleri diyoo-tatlicadiarzu-
Tabi ki aplam mutlu olan çiftlerde var ama insna etkileniyoo yaa

Evet yaa....

Allah'a $ükür ki ßenim de kahrımı Çeken sevkiLim var Allah eksik etmesin....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Anladım kuşumm:1rolleyes:
Şimdi kaç yaşındakiler ki kuzucuklarınhihoyyyt

ben kocişime çok güveniyom gözü benden başkasını görmez hele görsün oyarım vallakötükedihüsosırnaşık şey

benimkide benden başkasına bakamaz çizerimşakkıdı hatta oyarımÇok üzgünüm çoook delerim benneyaptımkideşerim:1ninca:
sırnaşık şeypsikopatım-tatlicadiarzu-

kederli baby dilay sen ne bakıyon bir derdim var topiğine citosla beni örnek alsana

Ayy ne bilem vildoşş geçen topik sessizdi benimkiylede kavga ettik uykum kaçtı bende bi bakem dedima.s

Walla aynen gözünün ucuyla baksın yakarım çırasınıklava:

Evet yaa....

Allah'a $ükür ki ßenim de kahrımı Çeken sevkiLim var Allah eksik etmesin....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Walla ben olsam bana katlanmazdım o konuda:roflol:
Ben de çok paranoya oldum yaa:uhm:

Anladım kuşumm:1rolleyes:
Şimdi kaç yaşındakiler ki kuzucuklarınhihoyyyt
büyük 5 de kreşe gidiyo,küçük 2.5 yanımda,bi görsen.ne zaman yola çıksak kapıyolar çocukları.genç yaşlı herkes seviyo.geçen bi a.v.m de amcanın biri küçüğüme hacıbekir lokumu gibiymiş,şunun güzelliğine bak diyo.inanamazsın.bazen korkuyom nazar deyecek diye

benimkide benden başkasına bakamaz çizerimşakkıdı hatta oyarımÇok üzgünüm çoook delerim benneyaptımkideşerim:1ninca:
sırnaşık şeypsikopatım-tatlicadiarzu-
valla korkulur senden kız.ne öyle cızarım,deşerim.köstebekmisin anacım

istemeye istemeye çıkıyorum kızlar kendinize iyi davranın iyi geceler...allah rahatlık versin

nursunaz allah bağışlasın bebişlerini cnm
ecna hayırlı olsun tekrardan cnm
citosum yarın erken kalkarsam görüşürük cnm öpiyim seni
ceyda sende hoşgeldin cnm
vildan de hadi git sende iyi geceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…