ben de etkileniyorum bazan ,kocamdan şüphe ediyorum ama sonra düzeliyorum.sağolsun adam kahrımı çekiyo o konuda
ben de etkileniyorum bazan ,kocamdan şüphe ediyorum ama sonra düzeliyorum.sağolsun adam kahrımı çekiyo o konuda
Şeniz
Ayy ben de paranoya yaptımm aynen bende sevgilime sorular soruyorumm nerden çıkarıyorsun böyle saçma şeyleri diyoo-tatlicadiarzu-
Tabi ki aplam mutlu olan çiftlerde var ama insna etkileniyoo yaa
zor canım,ben kendimi biliyorum yapamam.benim çocuk sevgim daha baskın,kimseye emanet edemem küçücük bebeğimi.hayırlısı böyleymiş,bazen kızsam da kendime,çocuklarımı çok seviyorum.onlar benim herşeyim
hayırlı olsun canım topıgın gelcem ara ara.. öptüm hepinizi..
kız ben öyle güvenemem.sonuçta erkek.ben kocişime çok güveniyom gözü benden başkasını görmez hele görsün oyarım vallakötükedihüsosırnaşık şey
hayırlı olsun canım topıgın gelcem ara ara.. öptüm hepinizi..
ben kocişime çok güveniyom gözü benden başkasını görmez hele görsün oyarım vallakötükedihüsosırnaşık şey
kederli baby dilay sen ne bakıyon bir derdim var topiğine citosla beni örnek alsana
ben kocişime çok güveniyom gözü benden başkasını görmez hele görsün oyarım vallakötükedihüsosırnaşık şey
Evet yaa....
Allah'a $ükür ki ßenim de kahrımı Çeken sevkiLim var Allah eksik etmesin....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eski ev sahibimiz gelmiş juliii iyi geceler repücüğümü verde kocişi kızdırmayım gidiyim hadi sırnaşık şey
ıyı aksamlar hayırlı olsun ecnacım topıkımız
büyük 5 de kreşe gidiyo,küçük 2.5 yanımda,bi görsen.ne zaman yola çıksak kapıyolar çocukları.genç yaşlı herkes seviyo.geçen bi a.v.m de amcanın biri küçüğüme hacıbekir lokumu gibiymiş,şunun güzelliğine bak diyo.inanamazsın.bazen korkuyom nazar deyecek diyeAnladım kuşumm:1rolleyes:
Şimdi kaç yaşındakiler ki kuzucuklarınhihoyyyt
yoookk ben çok güveniyom kocişime çok denemeler yaptım hiç falso vermedia.skız ben öyle güvenemem.sonuçta erkek.
aynen cnmsüprizzzzzbenimkide benden başkasına bakamaz çizerimşakkıdı hatta oyarımÇok üzgünüm çoook delerim benneyaptımkideşerim:1ninca:
sırnaşık şeypsikopatım-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım Şenizıyı aksamlar hayırlı olsun ecnacım topıkımız
:roflol::roflol::roflol:gider ayak yaptın yine yapıcanı repbacı:roflol:
hoşgeldin canıma.s.ıyı aksamlar hayırlı olsun ecnacım topıkımız
ıyı aksamlar hayırlı olsun ecnacım topıkımız
valla korkulur senden kız.ne öyle cızarım,deşerim.köstebekmisin anacımbenimkide benden başkasına bakamaz çizerimşakkıdı hatta oyarımÇok üzgünüm çoook delerim benneyaptımkideşerim:1ninca:
sırnaşık şeypsikopatım-tatlicadiarzu-