sağol canımallah bağışlasın cnm oğluşunu benimde oğluşum olucak 5,5 ay sonra inşaalah
o kadar çok istedim ki hayırlısıyla erkek annesi olmayı.demek ki hayırlısı buymuş dünya güzeli iki minnoşun annesi oldum.çok seviyorum kızlarımı da yine de efe oğlanlara bayılıyorum yaaaaa
çok üzüldüm canım.kıyamamsenağlamasenağlamacanım arkadaşım topiğin hayırlı olsun...kötü haberle geldım kusura bakma..bebek düştü...dr den geldık...
sağol canım
sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
anne olmak çok güzel bişey
canım benim:1hug:baby_dilay, Ben+, citos2903+, Delikız, nursunaz
Yine bizim tayfa kaydirigubbakcemile3
canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun...kötü haberle geldım kusura bakma..bebek düştü...dr den geldık...
canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun...kötü haberle geldım kusura bakma..bebek düştü...dr den geldık...
kısmet olursa eylülden sonra denmeye başlayacağız kızlar.o vakte kadar rahim ağzı kanseri aşısı vurunucam çünki.3 doz,biri oldu,ikisi kaldıcnm bide efe doğur daha yaşın genç
hoşbuldum sağolun nasılsınızz neler konuşuyordunuz bakalım....
kıı ecnaaa kuru kuru çaymı ikram etcen bize insan pasta kek felanda yapar aç aç bekletiyon bizi:mymeka:
Allah seni bildiği gibi etsin.nan iki sayfa önce annattım ya.öncesinde de çikin bi karıyam.dünya güzeli iki kızım var.mühendisim evde pineklerim çocuk bakar koca parası yerim.hurda 94 model bi arabam var.erkekler bile şaşırıyo nasıl kullandığıma,daha ne anlatayım minnoşApla yaa ben seni tanımıyom :1rolleyes:
kısmet olursa eylülden sonra denmeye başlayacağız kızlar.o vakte kadar rahim ağzı kanseri aşısı vurunucam çünki.3 doz,biri oldu,ikisi kaldı
hayırlısı...kendısıne alışamadan tutunamadı ben zor hamılelık geçiriyorum normalde tutumamış öyle söylediler...
Allah seni bildiği gibi etsin.nan iki sayfa önce annattım ya.öncesinde de çikin bi karıyam.dünya güzeli iki kızım var.mühendisim evde pineklerim çocuk bakar koca parası yerim.hurda 94 model bi arabam var.erkekler bile şaşırıyo nasıl kullandığıma,daha ne anlatayım minnoşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden