İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

ben eskişehirliyim yaşım 31.bekar bir anneyim
1 tane oğluşum var.
sakin ve sıradan biriyim işte

Allah eline ayağına kavuştursun minnoş.ben 30 yaşında(gerisini söylemiyom yaşlı gibi hissediyorum kendimi),2 minnoş sahibi mutlu,bazan derin bazen sığ bir bayanım.
amin cnm sağolasın senin minnoşlarınada rabbim uzun ömür versin cnm:1hug:

sagol canım..nasılsın
sağol tatlım iyiyim bende sende kendinden bahsedermisin cnm:1hug:

GeLdim GeLdimmmmmmm gözünüz kör oLmasın emi Agızz tadıyLa ßanyo yapamadım akLım hep ßurdaydııı :roflol: Naßim yaa resim ekLeyemedim topige dogru durusttt... Ancaa wakitt ßuLdum da du$a girdiimmmmmmm:1rolleyes:

merhabalar kıslar şöyle bir gezinirken denk geldim kapı açıktı girdim içeri

Ho$ geLdin Ceydacımm taßiiiiiii ßuyur geLL Topik herke$e açıkkkkk

saol dilaycmmm :)))
topiğin sahibi nerde ayıptr sorması bu ne biçim ev sahipliği klava:

MaLimm Wotkamm geLdim kızzzzz anca anca sizee pasta ßörek yapmaktan imanın gewrediiiiiii kaydirigubbakcemile3

Essssssssssemmmmmm ho$ geLdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz

Ecnam ben bir demli çay alsam çok gözel görünüyo çayın...:))

Aßlam ayıp ettin ÇayyLar hepsi seninnnnnnnnn

selam bayanlar ecnam topikin hayırlı olsun lokum getirdim hayırlı olsun diye kız

Delikızıımmmmmm ayyy ne zahmett ettinnnnn

(kız iiki getirdin haa evde tatLı falan yoktuu ne ikram edeyim de kurtuLaymm diyodummmmsırnaşık şey)
hayırlı olsun topikimizzzzzzzz minnoşlar

Sağol cnmcmmmmmmmmm sen de ho$ geLdinnnnnnnnn

hoşgordum canım nasılsın..topıc hayırlıolsun ecnammm

Saoll karımmmmm ho$ geLdinnnnnŞeniz

ÇayLarınızzzzzzzzzzz (ßi de ßecerikLiim ki sormayınnkaydirigubbakcemile3 kac tane aldımm)

afietttt oLsunn kuzuLarmmmmmmmmmm :1hug:

aplasının canı ben seni biliyom ya benim minnoşlara benziyon,bekarsın,diğer minnoşları tanımıyom gız

Canım aplam yaa diğer arkadaşlar tanımıyolar beniiikaydirigubbakcemile3
Ayy gel öpçem seniiŞenizŞeniz

allah bağışlasın cnm oğluşunu benimde oğluşum olucak 5,5 ay sonra inşaalah
o kadar çok istedim ki hayırlısıyla erkek annesi olmayı.demek ki hayırlısı buymuş dünya güzeli iki minnoşun annesi oldum.çok seviyorum kızlarımı da yine de efe oğlanlara bayılıyorum yaaaaa

kıı ecnaaa kuru kuru çaymı ikram etcen bize insan pasta kek felanda yapar aç aç bekletiyon bizi:mymeka:

canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun...kötü haberle geldım kusura bakma..bebek düştü...dr den geldık...

baby_dilay, Ben+, citos2903+, Delikız, nursunaz

Yine bizim tayfa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…