İlden İle Uzanan KK Sohbet Portalına Hoş Geldiniz

o kadar çok istedim ki hayırlısıyla erkek annesi olmayı.demek ki hayırlısı buymuş dünya güzeli iki minnoşun annesi oldum.çok seviyorum kızlarımı da yine de efe oğlanlara bayılıyorum yaaaaa:nazar::nazar:

cnm bide efe doğur daha yaşın genç:nazar:

kıı ecnaaa kuru kuru çaymı ikram etcen bize insan pasta kek felanda yapar aç aç bekletiyon bizi:mymeka:

Diki$ makinesii tam KK ya özell ßir pasta ßuyrunnnnnn afiettlleeeee.....

Kuraßiyelerimizzzz(tadımlık aLın heeeee kiLo yapar:roflol:)

canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun...kötü haberle geldım kusura bakma..bebek düştü...dr den geldık...

saoL yawrummm..... Geçmi$ oLsun yaa :teselli:

hayırlısı...kendısıne alışamadan tutunamadı ben zor hamılelık geçiriyorum normalde tutumamış öyle söylediler...

Apla yaa ben seni tanımıyom :1rolleyes:
Allah seni bildiği gibi etsin.nan iki sayfa önce annattım ya.öncesinde de çikin bi karıyam.dünya güzeli iki kızım var.mühendisim evde pineklerim çocuk bakar koca parası yerim.hurda 94 model bi arabam var.erkekler bile şaşırıyo nasıl kullandığıma,daha ne anlatayım minnoş:nazar:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allah seni bildiği gibi etsin.nan iki sayfa önce annattım ya.öncesinde de çikin bi karıyam.dünya güzeli iki kızım var.mühendisim evde pineklerim çocuk bakar koca parası yerim.hurda 94 model bi arabam var.erkekler bile şaşırıyo nasıl kullandığıma,daha ne anlatayım minnoş:nazar:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Allah emii görmedimm apla yaa ne kızıyonn:çok üzgünüm:
Allah bağışlasın kızlarınıŞeniz
Ayy apla çok komiksin kaydirigubbakcemile3
Tamam yeterli kuşummmyasakkelime

bir anda yok oldular gene.kız şurda ne güzel muhabbet ediyoz.bak sinüzitten kafam çatlıyo yine de yazıyom.niye ayrılırsınız anam.anaaa konyalı gibi konuşacam şimdi ha

X