E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
sağol minnoşa.s.a.s.nursunaz ve kar hoşgeldiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol minnoşa.s.a.s.nursunaz ve kar hoşgeldiniz kızlar
kızlatr hadi tanıtın nan kendinizi.ben de bilmiyorum çoğunuzu.aplam,canım dilayım hariç
ewet cnm uşaklıyım toprağız senlehihoyyytŞeniz
amin cnm sağolasın senin minnoşlarınada rabbim uzun ömür versin cnm:1hug:Allah eline ayağına kavuştursun minnoş.ben 30 yaşında(gerisini söylemiyom yaşlı gibi hissediyorum kendimi),2 minnoş sahibi mutlu,bazan derin bazen sığ bir bayanım.
sağol tatlım iyiyim bende sende kendinden bahsedermisin cnm:1hug:sagol canım..nasılsın
ne güzel kız memleketlimmişsin sevindim ha
ben deniz de 26 yaşındayım 8 aylık anneyim
Aplam ben niye hariçç:uhm:
merhabalar kıslar şöyle bir gezinirken denk geldim kapı açıktı girdim içeri
saol dilaycmmm :)))
topiğin sahibi nerde ayıptr sorması bu ne biçim ev sahipliği klava:
şşşt bendee geldımmm hayırlı olsun topııgn benı frenleyın yoksa cenemle yıkarım burayıııı:)) hehehe kızlar canlanınnn yahuuuuuuuuuuuuuu HHHhhhhOOoooOOOppppPPPPPPPppppp KKKkkkOOOoooPPPpppp of yıne basladı cenemm tm sustumm:)
Ecnam ben bir demli çay alsam çok gözel görünüyo çayın...:))
hayırlı olsun topikimizzzzzzzz minnoşlar
hoşgordum canım nasılsın..topıc hayırlıolsun ecnammm
aplasının canı ben seni biliyom ya benim minnoşlara benziyon,bekarsın,diğer minnoşları tanımıyom gız
ben eskişehirliyim yaşım 31.bekar bir anneyim
1 tane oğluşum var.
sakin ve sıradan biriyim işte
Canım aplam yaa diğer arkadaşlar tanımıyolar beniiikaydirigubbakcemile3
Ayy gel öpçem seniiŞenizŞeniz
slmlar nasılsınız
slmlar nasılsınız
o kadar çok istedim ki hayırlısıyla erkek annesi olmayı.demek ki hayırlısı buymuş dünya güzeli iki minnoşun annesi oldum.çok seviyorum kızlarımı da yine de efe oğlanlara bayılıyorum yaaaaaallah bağışlasın cnm oğluşunu benimde oğluşum olucak 5,5 ay sonra inşaalah
sen de hoşgeldin minnoşslmlar nasılsınız