İLÇEYE yerleşme sorunu

Tartışma çıkar bebeğimi hava iyiyken evin yakınındaki parka götürüyorum sadece bu konu içimin ayrı mesaj yeri açıcam zaten kısıtlayıcı bu konularda kendisi
Sizi kisitlayici ,bir yere gidemiyorsunuz ama yalniz gece evde nasil bırakıyor? 1 saat uzaklik sonucta ha deyince gelinmezki ..Yani sizi disariya cocuk parki disinda yalniz salmıyor tabiri caizse ama evde küçük cocukla yalniz geceleri birakiyor.Enteresan bi eşiniz varmis.Otobüse binmek istememesi de rahata cok alismis olmasindan kaynaklı. Insan ne yapar eder evine gelir gece.

Annemle evlerimiz 2 sokak geceleri o yüzden rahat kalabiliyorum babamı arasam saniyesinde gelir

Annemle evlerimiz 2 sokak geceleri o yüzden rahat kalabiliyorum babamı arasam saniyesinde gelir
Annenize yakin olmak iyiymis ama yine de akli sizde kalmasi lazim esinizin.Rahat bir insan anladığım kadariyla.Bu disari cikma olayini da çözmeniz lazim.Nereye kadar? Cocugunuz okula gidince bi dünya etkinlik,şu bu ,toplanti vs ihtiyac icin de yalniz cikmaniz gerekecek. Ayrica hangi devirde yasiyoruz,ne olabilir yani avm de? Eşiniz kendini pek gelistirememis biri .Baba işini yapiyor anladigim kadariyla da.Ya ilceye tasinacaksiniz ya da o gelip gitmeyi kabul edecek. Böyle gitmez.insallah çözüm yolu bulursunuz

İnşallah Bende o huyunu sevmiyorum çocuk biraz daha büyüsün birlikte gezersiniz diyor ama bakalım

Siz gidin bence eşinizin yanına. Burda da evde oturuyorsunuz orda da evde oturacaksınız. İlin hiçbir imkanından faydalandığınız yok. Koca olmadan hiçbir şey yapamama durumunu bu kadar normalleştirmenize hayret ettim ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…