Evet eğitim açısından fazla iyi değil görümcemin çocuğu da orda okuyor öğretmenler çoğu derste gelmiyorlarmış bileUzak olmak iyidir arada.Birbirinizi ozlersiniz.Yerinizde olsam duzenimi bozmam.Cocugunuz büyüyüp kreşe okula gidecek.Kucuk ilçede bunlar zor olabilir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İLÇEYE yerleşme sorunu
- Konu Sahibi gmm23
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acilcevap
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne konuda yeter diyorsunuz14 yıldır ilçedeyim, yeter diyorum artık...
Arabayı değiştirmeyi düşünüyor elektrikli araba almayı düşünüyor ama 1-2 seneye anca%10000000000
1 saat hicbir sey her gun gelsin gitsin. Araba cok yakiyorsa baska araba almayi dusunmez mi?
Aslında ailesiyle alakası yok biliyorum çünkü öyle biri değil bana bıraktı tercihi ama bende gitmekle gitmemek arasında kararsız kaldımAslinda kendi ailesinin yanına gitmek için bahaneler sıralıyor gibi geldi
Otobüs yoksa ben hiç kabul etmem bunun hastalığı var kötü günü var olmaz yapamam
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
AmaaanEşim biraz da onsuz gezmemi istemiyor avm cafe vs var ama onsuz bu zamana kadar hiç gidemedim
Bende çocuğunuzla park avm atölye etkinlik vs geziyorsunuz sandım.
Keşke öyle olsaydı bazen can sıkıntısından ağlayasım bile geliyor ilçeye taşınsam daha çok ağlayasım gelir büyükşehirde oturma duygusu biraz daha iyi hissettiriyor en azından balkondan camndan bakınca bi hareketlilik varAmaaan
Bende çocuğunuzla park avm atölye etkinlik vs geziyorsunuz sandım.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Peki çıkıp gitseniz bir avm ye ne olur? O bebek sıkılmıyor mu evde? Yazık değil mi ona?Keşke öyle olsaydı bazen can sıkıntısından ağlayasım bile geliyor ilçeye taşınsam daha çok ağlayasım gelir büyükşehirde oturma duygusu biraz daha iyi hissettiriyor en azından balkondan camndan bakınca bi hareketlilik var
- 29 Mayıs 2021
- 13.504
- 87.531
- 548
- 36
Üzücü aslında yazdığınız şey.Keşke öyle olsaydı bazen can sıkıntısından ağlayasım bile geliyor ilçeye taşınsam daha çok ağlayasım gelir büyükşehirde oturma duygusu biraz daha iyi hissettiriyor en azından balkondan camndan bakınca bi hareketlilik var
Kocanız istemiyor diye çocuğunuzu bir oyun alanına bile götüremiyorsunuz, bir yerde kahve içemiyorsunuz. Çocuk parkına izin var mı bari?
Adı şehirde yaşıyorum olsun işte.
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Sosyalleşme imkanın, çocuk için eksta eğitimler, haftasonu yapılacak etkinlikler kısıtlı olduğu için.Ne konuda yeter diyorsunuz
- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
Köyden hallice bir ilçe ise bin kez düşün derim. Profilde yazan yaşınız doğru ise (23) eşiniz de daha gençtir diye düşünüyorum. Bulunduğunuz şehirde farklı iş kollarına yönelmeyi denese çok ama çok iyi olur sizin için.
Bazı arkadaşlar "bir saat yol mu ?" Demiş. Yolundan yoluna değişir.
Şehirlerarası gibi düzgün otoban yollarından gidiliyorsa evet haklılar. Ancak köy yolu gibi düzgün olmayan yol, virajlı vs ise her gün gel git yapmak kolay değil. Şehir içindeki otobüslerle bir yere bir saat gidip gelmeye benzemez.
Yazdığım yorumu dikkate al kardeşim. Bulunduğunuz şehirde bir iş kovalasın mutlaka, yaş ilerleyince çok zor olur.
Bazı arkadaşlar "bir saat yol mu ?" Demiş. Yolundan yoluna değişir.
Şehirlerarası gibi düzgün otoban yollarından gidiliyorsa evet haklılar. Ancak köy yolu gibi düzgün olmayan yol, virajlı vs ise her gün gel git yapmak kolay değil. Şehir içindeki otobüslerle bir yere bir saat gidip gelmeye benzemez.
Yazdığım yorumu dikkate al kardeşim. Bulunduğunuz şehirde bir iş kovalasın mutlaka, yaş ilerleyince çok zor olur.
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Kendinize aile toprağınız hayvan bakma imkanınız varsa ve çevrenizde kaliteli insanlar olacaksa bence sizin içinde harika bir fırsat olabilir. Tamamen oluşturacağınız çevre ile ilgili. Bir kaç gün çalışmıyorsanız eğer gidip kalmayı deneyebilirsiniz. Toprağın verdiği huzur kendi eviniz varsa bahçeniz varsa aslında çok büyük şans.
- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.583
- 348
- 32
Ama sence bu normal mi şimdi? Alıp çocuğunu bi çarşıya alışverişe bi kafeye restorana gidemiyor musun ? Daha 23 yaşındasın doğruysa yaşın. Bu hapis hayatı gibi ne yaniKeşke öyle olsaydı bazen can sıkıntısından ağlayasım bile geliyor ilçeye taşınsam daha çok ağlayasım gelir büyükşehirde oturma duygusu biraz daha iyi hissettiriyor en azından balkondan camndan bakınca bi hareketlilik var
İlde kendim çıkmıyorum 3-4 günde bir eşim geldikçe geziyoruz anca Pazar.market alışverişine çıkıyorumBen olsam ilceyi tercih ederdim ki kendim de buyuksehirden ilceye tasindim. İlde surekli disari cikip sosyal hayata katiliyor musunuz? Eger surekli katilmiyorsaniz ilcede yasayip arada merkeze gezmeye gidebilirsiniz. Bizim hayatimiz genelde ev is arasinda gectigi icin ilce bana kolay geliyor.
Evet düşünüyorum bunları da. Kızımın şehirde okumasını isterim sağlık eğitim açısından büyükşehirde durmak isterim bende eşimle arada gidiyorum 1 hafta kalıyorum orada yanındaGitmezdim esiniz iki uc gunde bir gelsin ara sira haftasonlari siz gidin yani cocuk ilerde okula baslayacak bunlarida dusunun hastanesi parki etkinligi vs
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.925
- 548
- 36
Ben esimin oldugu yer derdim.Evde olmayinca yalniz yatmaya vs korkmuyor musunuz kucuk cocukla? Ben sanirim bu konularda korkakim ve ilce merkezine sırf bu sebep yuzunden bile tasinirdim.Ama tabii herkes ayni degildir,siz kendi durumunuza göre hareket e
Tartışma çıkar bebeğimi hava iyiyken evin yakınındaki parka götürüyorum sadece bu konu içimin ayrı mesaj yeri açıcam zaten kısıtlayıcı bu konularda kendisiPeki çıkıp gitseniz bir avm ye ne olur? O bebek sıkılmıyor mu evde? Yazık değil mi ona?
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.925
- 548
- 36
İlde kendim çıkmıyorum 3-4 günde bir eşim geldikçe geziyoruz anca Pazar.market alışverişine çıkıyorum
Konken partilerinden çıkmıyorsunuz sandım ben de sosyalleşiyorum falan diyince.
ilçede daha kolay sosyalleşirsiniz. Daha çok çıkarsınız dışarı.