İLÇEYE yerleşme sorunu

Uzak olmak iyidir arada.Birbirinizi ozlersiniz.Yerinizde olsam duzenimi bozmam.Cocugunuz büyüyüp kreşe okula gidecek.Kucuk ilçede bunlar zor olabilir.
Evet eğitim açısından fazla iyi değil görümcemin çocuğu da orda okuyor öğretmenler çoğu derste gelmiyorlarmış bile

Aslinda kendi ailesinin yanına gitmek için bahaneler sıralıyor gibi geldi
Otobüs yoksa ben hiç kabul etmem bunun hastalığı var kötü günü var olmaz yapamam
Aslında ailesiyle alakası yok biliyorum çünkü öyle biri değil bana bıraktı tercihi ama bende gitmekle gitmemek arasında kararsız kaldım

Eşimin olduğu yere giderim. Siz canınız sıkıldığında gider gelirsiniz.

Amaaan
Bende çocuğunuzla park avm atölye etkinlik vs geziyorsunuz sandım.
Keşke öyle olsaydı bazen can sıkıntısından ağlayasım bile geliyor ilçeye taşınsam daha çok ağlayasım gelir büyükşehirde oturma duygusu biraz daha iyi hissettiriyor en azından balkondan camndan bakınca bi hareketlilik var

Peki çıkıp gitseniz bir avm ye ne olur? O bebek sıkılmıyor mu evde? Yazık değil mi ona?

Üzücü aslında yazdığınız şey.
Kocanız istemiyor diye çocuğunuzu bir oyun alanına bile götüremiyorsunuz, bir yerde kahve içemiyorsunuz. Çocuk parkına izin var mı bari?
Adı şehirde yaşıyorum olsun işte.

Köyden hallice bir ilçe ise bin kez düşün derim. Profilde yazan yaşınız doğru ise (23) eşiniz de daha gençtir diye düşünüyorum. Bulunduğunuz şehirde farklı iş kollarına yönelmeyi denese çok ama çok iyi olur sizin için.
Bazı arkadaşlar "bir saat yol mu ?" Demiş. Yolundan yoluna değişir.
Şehirlerarası gibi düzgün otoban yollarından gidiliyorsa evet haklılar. Ancak köy yolu gibi düzgün olmayan yol, virajlı vs ise her gün gel git yapmak kolay değil. Şehir içindeki otobüslerle bir yere bir saat gidip gelmeye benzemez.
Yazdığım yorumu dikkate al kardeşim. Bulunduğunuz şehirde bir iş kovalasın mutlaka, yaş ilerleyince çok zor olur.

Kendinize aile toprağınız hayvan bakma imkanınız varsa ve çevrenizde kaliteli insanlar olacaksa bence sizin içinde harika bir fırsat olabilir. Tamamen oluşturacağınız çevre ile ilgili. Bir kaç gün çalışmıyorsanız eğer gidip kalmayı deneyebilirsiniz. Toprağın verdiği huzur kendi eviniz varsa bahçeniz varsa aslında çok büyük şans.

Gitmezdim esiniz iki uc gunde bir gelsin ara sira haftasonlari siz gidin yani cocuk ilerde okula baslayacak bunlarida dusunun hastanesi parki etkinligi vs

Ama sence bu normal mi şimdi? Alıp çocuğunu bi çarşıya alışverişe bi kafeye restorana gidemiyor musun ? Daha 23 yaşındasın doğruysa yaşın. Bu hapis hayatı gibi ne yani

İlde kendim çıkmıyorum 3-4 günde bir eşim geldikçe geziyoruz anca Pazar.market alışverişine çıkıyorum

Gitmezdim esiniz iki uc gunde bir gelsin ara sira haftasonlari siz gidin yani cocuk ilerde okula baslayacak bunlarida dusunun hastanesi parki etkinligi vs
Evet düşünüyorum bunları da. Kızımın şehirde okumasını isterim sağlık eğitim açısından büyükşehirde durmak isterim bende eşimle arada gidiyorum 1 hafta kalıyorum orada yanında

Çocuk varken eşimden ayrı kalmazdım ben. Kesinlikle taşınırdım. Çocuk bir daha bu yaşlara gelmeyecek. Haftada 3-4 gün ayrı geçirmeleri büyük kayıp bence.

Peki çıkıp gitseniz bir avm ye ne olur? O bebek sıkılmıyor mu evde? Yazık değil mi ona?
Tartışma çıkar bebeğimi hava iyiyken evin yakınındaki parka götürüyorum sadece bu konu içimin ayrı mesaj yeri açıcam zaten kısıtlayıcı bu konularda kendisi

İlde kendim çıkmıyorum 3-4 günde bir eşim geldikçe geziyoruz anca Pazar.market alışverişine çıkıyorum

Konken partilerinden çıkmıyorsunuz sandım ben de sosyalleşiyorum falan diyince.
ilçede daha kolay sosyalleşirsiniz. Daha çok çıkarsınız dışarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…