Evet aynen öyle toplu taşıma gün boyu 2 kez oluyo sadeceyüksek ihtimalle köy gibi bir yer olduğu için toplu taşıma yok
muhtemelen çiftçi olduğu için şu koca nissan pikaplar gibi büyük arabalardan kullanıyor -yani bizim çiftçiler zenginse pikap değilse doblo kullanıyor.
1 saat 90 km olsa git gel 180 km yüz kilometrede 10 litre yakıyor o araçlar, buradan hesaplayın
Toplu taşıma günde 2 kez 1 otobüs oluyor şehire gelen eşim de otobüslere binmeyi sevmiyor11 yıldır bu şekilde çalışıyorum
1 kez bile taşınmayı düşünmedim diğer tüm imkanlar ile kıyaslandığında hayatımı aşağı çekmek olurdu
İlla araba ile gitmesine gerek yok toplu taşıma yokmu onu kullanabilir bence doğru bir karar degil
Aslında bende öyle düşünüyorum eşimin abisi de orada çalışıyor ikisi de köyde çalışıyorlar eltim de burda Benim oturduğum şehirde oturuyor onlar 11 yıllık evli üstelik çocukları burada okula gidiyor bende çocuğumu burada okula göndermek isterimToplu taşıma günde 2 kez 1 otobüs oluyor şehire gelen eşim de otobüslere binmeyi sevmiyor
Eşim biraz da onsuz gezmemi istemiyor avm cafe vs var ama onsuz bu zamana kadar hiç gidemedim1 saat çok uzak değil ki
eşiniz git gel yapsın
benim işimle evim arası yol 1 saat
ilden ilçeye gidiyorum eşiniz gibi
hafta da 5 gün git gel yapıyorum kadın halimle düşünün eve gidiyorum mesai asıl o zaman başlıyor :) sizin eşiniz için dha kolay onu anlatmaya çalışılıyorum
kızınız büyüyecek neden sosyal ve daha iyi imkanları olan yeri bırakayım
okul hastane cafe avm vs.. olan
Eşimin ailesi de öyle diyor İstanbul’da insanlar her gün sabah akşam bi yakadan bi yakaya gidiyorlar öyle diyorEşiniz neden her gün git gel yapmıyor? 1 saat uzun bir süre değil.
Eşimin annesiyle babası orada oturuyorlar onlarda kalıyorEşiniz gidip gelsin 1 saat yol değil. Gelmediği zaman nerde kalıyor ilçede. Eviniz mi var?
Aynen öyle okul ana okulu var ama hiç arkadaşlarıyla sosyalleşecek bir yer yok köyün biraz büyük hali ilçe olmuşToplu yaşıma yok mu? Bence eşler yan yana olmalı, 3-4 günde bir gidip gelmeli evlilik bana doğru gelmiyor. Birinizden biri fedakarlık yapacak artık. İlçede sağlık, eğitim hizmetleri nasıl? Küçük çoçuğunuz var kreşe/ilkokula başlayacak. Yaşı ilerlediğine arkadaşlarıyla görüşecek sinemaya, Cafeye, tiyatroya vs gitmek isteyecek. İlçe dediğiniz köy gibi bir yer mi?
Eşimin ailesi de öyle diyor İstanbul’da insanlar her gün sabah akşam bi yakadan bi yakaya gidiyorlar öyle diyor
Toplu taşıma günde 2 kez 1 otobüs oluyor şehire gelen eşim de otobüslere binmeyi sevmiyor
Ben olsam eşimin yanında olurdum .tasinirdimArkadaşlar benim eşim ilçede çiftçilik yapıyor bende şehirde oturuyorum evimiz şehirde ilçeyle arasında 1 saat var eşim 3-4 günde bir gidip geliyor kışında aralıktan nisana kadar evimizde duruyoruz 2 yaşında kızımız var mutluyuz tek meselemiz eşimden uzak olmak ilçeye taşınalım diyoruz ama ben korkuyorum çok sıkıcı sosyallikten uzak bir yer yapamazsam diye korkuyorum büyük şehirde doğup büyümüş alışmış insanım eşim karar senin ister gel ister otur şehirde evimizde diyor onun için de üzülüyorum yanında olamadığım için napıcam bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda
Otobüsle gitsinAraba çok yakıyor her gidiş gelişte 300 tl yakıta vermesi gerekiyor
Şehirde kalmanizin ne anlamı kalıyor, eşiniz olmadan birsey yapamıyorsanız?Eşim biraz da onsuz gezmemi istemiyor avm cafe vs var ama onsuz bu zamana kadar hiç gidemedim
Otobüsle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?