İLÇEYE yerleşme sorunu

Evet aynen öyle toplu taşıma gün boyu 2 kez oluyo sadece

Toplu taşıma günde 2 kez 1 otobüs oluyor şehire gelen eşim de otobüslere binmeyi sevmiyor

Toplu taşıma günde 2 kez 1 otobüs oluyor şehire gelen eşim de otobüslere binmeyi sevmiyor
Aslında bende öyle düşünüyorum eşimin abisi de orada çalışıyor ikisi de köyde çalışıyorlar eltim de burda Benim oturduğum şehirde oturuyor onlar 11 yıllık evli üstelik çocukları burada okula gidiyor bende çocuğumu burada okula göndermek isterim

Ben olsam ilceyi tercih ederdim ki kendim de buyuksehirden ilceye tasindim. İlde surekli disari cikip sosyal hayata katiliyor musunuz? Eger surekli katilmiyorsaniz ilcede yasayip arada merkeze gezmeye gidebilirsiniz. Bizim hayatimiz genelde ev is arasinda gectigi icin ilce bana kolay geliyor.

Eşim biraz da onsuz gezmemi istemiyor avm cafe vs var ama onsuz bu zamana kadar hiç gidemedim

Eşiniz neden her gün git gel yapmıyor? 1 saat uzun bir süre değil.
Eşimin ailesi de öyle diyor İstanbul’da insanlar her gün sabah akşam bi yakadan bi yakaya gidiyorlar öyle diyor

Aynen öyle okul ana okulu var ama hiç arkadaşlarıyla sosyalleşecek bir yer yok köyün biraz büyük hali ilçe olmuş

Ben olsam eşimin yanında olurdum .tasinirdim

Tamamen eşinizin keyfi ya ben de her gün 1 saat yol gidip geliyorum sabah akşam ve bana çok normal geliyor bu. Araba çok yakıyor, otobüse binemem, ben yokken gezme falan şımarıkça bence bu sebepler için ayrı yaşanmaz. Eşimin ya da benim 1 saatlik mesafedeki işe gitmek için ayrı bir evde yaşadığımızı düşünemiyorum.

Uzak olmak iyidir arada.Birbirinizi ozlersiniz.Yerinizde olsam duzenimi bozmam.Cocugunuz büyüyüp kreşe okula gidecek.Kucuk ilçede bunlar zor olabilir.

Ben esimin oldugu yer derdim.Evde olmayinca yalniz yatmaya vs korkmuyor musunuz kucuk cocukla? Ben sanirim bu konularda korkakim ve ilce merkezine sırf bu sebep yuzunden bile tasinirdim.Ama tabii herkes ayni degildir,siz kendi durumunuza göre hareket edin.

1 saat yol mu yahu? Alsın az yakan bi araba onla gitsin gelsin. İş için kullandığı aracı bıraksın ilçede. Ya da abisiyle gidip gelsinler.

İlçeye göre değişir gelişmiş mi diye soracaktım ama yukarıda bir mesajınıza köyden bozma demişsiniz. Allah korusun çocuğunuz hastalansa doktor bile bulamazsınız. Bahsettiğiniz yerde hastane ya yoktur ya da eski sağlık ocağından bozmadır. Yarın öbürgün çocuğunuz büyüyecek sinemaya tiyatroya gidecek. Kreşe gidecek okula gidecek. Bir enstrüman ya da spor kursuna gitmek isteyecek nasıl gidecek?

Her ne olursa olsun kullanmasa bile imkanları fazla ve elimin altındaki yeri tercih ederim. Hele ki çocuk olduktan sonra çok çok mecburi bir durum çıkmazsa kimse beni küçücük yerde yaşatamaz.

Eşiniz otobüse binmeyi sevmiyor diye rahat rahat annesinin evinde kalıyor. Siz ufacık çocukla başka evde. Eşiniz keyfinden ödün vermiyor diye siz neden düzeninizi bozacaksınız? 1 saat yol bir şey değil eşiniz sizinle birlikte olmak isteseydi bi zahmet otobüse binerdi. Eşinizin rahatı yerinde gerçi neden bozsun. Bir de onsuz gezmenizi istemiyormuş, yok artık. Çocuk musunuz siz veliniz olmadan gezemiyor musunuz? Ne anlamı var o zaman şehirde yaşamanızın kocasız avmye bile gidemiyorsanız. Anne babanız gitme dese elli laf sayarsınız ama koca sözünden çıkmayıp kuzu kuzu evde oturuyorsunuz ya şok oluyorum. Eşinizin yaptığı sadece bencillik. Bu bir evde oturma meselesini tek isteyen sizsiniz gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…