valla gülüm canım ben çıkarırken niveanın bi kırık giderici göz mkyajı temizleyicisi var onu kullanıyorumm... mem unumm.. gurbikim bebak diye bi krem tavsiye etmişti onu da kullandımmm güzel yapıyor .. ama benim gözümü yaktı o krem nedense.. şu an nivea kullnıyorum canımmm... bi de kremden sonra gül suyu sürüyorum pamukla üzerinden geçiyorumm bi hafifçeee.. fazla yağlı kalmasın diyee
canım yine süper olmuş makyajın ellerine sağlık :lepi:
:asigim::asigim::asigim:Şeniz
tebrik eder başarılarının devamını dilerimmm... :) :) :)
gerçekten çok güzel olmuş bende baka baka bişiler yapmaya çalışıcam sağol emeğine sağlık.
ya ilarzu ha bire ben söölüyom ama yakın zamanda da altın ve gümüş gözmakyajı denesen diyorum,gerçi gece yarıları iş güç varken uğraşıyon bizimle ama bu kızçelerin total düşüncesidir bence.diğer tarafta hissiyatlarımı bildirdim ama yine söyliim.süper ötesi....fakat bu el melekesi canım yaaa.sen yaparsın 5 dk.da biz yaparız 25 dk.o gölgelendirme, iki gözüde aynı ölçüde tutturmak biraz yetenek ister.devam devam ilarzu...
ilarzum yine çok güzel olmuş,cnm ya sürmenin fotosunu göstermştnya dha önceden nası çekiosun onu çok kalın diilmi,ben eyeliner bile çekemiorum
niveanın bi kırık giderici göz mkyajı temizleyicisi canım bu nasıl bir ürün ilk defa duydum da nerden aldın canım
bitanesi evet onun ucu kalın ben de sürerken zorlanmıyo değilimÇok üzgünüm çoook
dikkat ederek sürüyorum.. göz alt kirpikte sorun olmuyor ama üst kapağa çekerken burda da zorlandım ... zaten dağıtacağım için pek te önemsemedim sadece üst kirpik dibini belirginleştirsin diye kullanımm... ama smokey eyes tipi yapacaksan bu sürme iyi oluyor canısıkaydirigubbakcemile2
canım içi yerim ben senin buğulu buğulu bakışlarını cokacimcoook
canım çok güzel çok tatlı olmuşsun Şeniz
arzu bide böyle bişey yaparmısın renkli renkli
:utangac:
çok sağol bibeeemmmm benimmhihoyyyt
bakayım gülüm onu da yaparık daha doğrusu yapmaya çalışırık....
evde o renkler varmı yokmu bi bakmam lazım önce tabiii gül yüzlümmm
aynısı olmasa da bi benzeri olur canımm
yok kabiliyet isi yapim dedim adim adim yaptim olmuyor yaaaaaaaaaaaaa
.
İLARZUMMMMM yerim allah
yıne sahane olmuş güneş gozlerin sağol canım bize cok yardımcı oluyon Şeniz
muhteşem olmuş cnm yaa gözlerinde çok güzel maşallah maşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?