Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu daha önceki makyajımda göstermiştim hani kapatıcılı ve pudralı hali kızlarr ..
şimdi başlıyoruzzzzz
1-)
canlarım şimdi ikili kahve farım vardı orda onun açık rengini aldım görüldüğü gibi göz pınarımdan göz ortalarıma, ordan kaş altıma,burnumun yakınlarına doğru sürdüm kızlarr
2-)
burda M.Ö. kalma bi pembe farım vardı koyucana onu elim ile gördüğünüz gibi hafif dokunarak tam kaş kemiğimin üstüne sürdüm .. fazlaya kaçmadan...
3-)
4_)
bunlar değişik açılardann
5-)
şimdi hacı sürmemi gözümün üzerine çektimmm ardından siyah farımı alt kirpik diplerime sürdüm canlarımmmm:)9
6-)
şimdi bundan sonra siyah farım ile başladımm sürmemi dağıtmaya yavaş yavaşşşş
ardından da likitimi çektim kızlar kıvvrık kıvrık olarakkk
7-)
bu rimelin gri tarafı ile boyanmış halii hacim veriyorr
bitmiş gözümün yakından fotosuu....
teşekkür ederim balımmmmmŞenizŞeniz :gel öpecem gel öpecem simili:
çok güzel olmuş ilarzum.
makyajınız da gözleriniz de tek kelimeyle muhteşem. bakalım biz becerbilecek miyiz denemek lazım...
:alkış: :alkış: :alkış:a.s.
Anam yirim bakislariniii ŞenizŞeniz
Super olmusssunnnnnnnn sekerr
iyi geceler tatli uykularrr
Harika olmus fistigimŞeniz
ilarzu ben bu sırma kaşlarımla bu makyajı yapsam panda gibi olurum hekaydirigubbakcemile3
tabi senin göz rengin böyle olunca harika olmuşsengözlerimebaksanab
çok güzel yapmışın falan edebiyatı parçalamıycam artık
zaten kk'nın makyaj hocası oldun bacım:lepi:
senin alnından şeediyorum öpüyorumŞeniz
Muhtesem ben cok begendim ve keyifle seyrediyorum renk uyumu, goz yapisi, surus bicimi cok cok ho$, devami beklerim tebrik ederim
İlk kez güzellik başlığında bir konuyla ilgilendim:))
Tatlım çok beğendim göz makyajını harika olmuş..Çok yakışmış ne diyeyim Allah nazarlardan korusun..
Foto ekleyerek konuyu da çok canlı hale getirmişsin bunun için de teşekkürler...
çok güzel olmuş her iki makyaj da gözleriniz de çok güzel
ellerine sağlık mcanım benim harika müthiş dehşet olmuş yine makyajın göz var kaş var herşey yerli yerinde olunaca çıkıyor böyle işte cok optum canımŞeniz
ilarzucumm muhteşem bir göz ve muhteşem bir makyaj yapmışsın güzelim yaaa....
Baka bakaa bi hal oldu yanii...
Emeğine sağlıkk....
ayy bu ne güzellik bu ne yetenek
hiç sizde yaparsınız deme gerçekten yetenek işi birazda
yine çok güzel olmuşsun canım a.s.
ya aklıma gelmişken, ilarzu göz makyajını temzilemek için ne önerirsin kullanıp memnun kaldığın herhangi bir ürün?