yavriiiim sen burayamı transfer olduna.s bordolu makyajın cok gusel olmuş yavs.cnm bıde hınt srmesı nerde satılıyo fıyat?
:lepi:ilarzu bizim yüzümüzden evden fırça yemeyesin, bu bizim kız odaya kapanıp KK daki kızlar yüzünden akşam akşam makyaj yapıyo diye ,ama halka hizmet Hakka hizmettir
cnm cım hınt surmesının nerlerde satıldıgını ve fıyatını sormuştum alcamda:jeyyar:
ya ne dicem
sen bir makyaj firması ile anlaşıp tanıtım yapsana
bu kadar güzel kaşı gözü nerden bulacaklar :)))
birde nişan resimlerini merak ettim
aslında seni merak ettiimmn :uhm:
arzum ya bu nasıl kaş göz bu nasıl yetenektir:asigim:
bayıldım bayıldım bayıldımm:lepi::lepi:[/QUO
a.s.:asigim:Şeniz:lepi:sositososito:içelim::hooray:
arzu abalcım süpersin arzu ablacım sürmen kirpiklerinde dökülme yaptımı?
muhteşem ya
canim yine süpersin. nazarlik tak bir yerine.
yoksa biz gacilar nazar degdiricez sana allah korusuna.s.
SAĞOL ARZU ABLA HER KESİN SORUSUNA CEVAP VERMİŞİN Bİ BENİMKİNE VERMEDİNsenağlamasenağlama
ilarzu yine harikalar yaratmışsın.çok güzel kaşın gözün maşallah.yaptığın makyajlarda süper.Allah nazarlardan korusun seni....
sevgilim çok pardonn laa onun için cevap verecektim unutmuşum güldanemmm:mymeka:
o hacı sürmesini ben çarşıdan aldım çarşılarda hacılar varya hani hac malzemeleri satıyolra ordan aldımm 3-4 tl canımm
anlatirken böyle cok basit basit gibi oluyo ama is yapmaya gelince olmuyor olmuyor :)
dur su uykulu halim bir gitsin sis sis olmasin bir göz resmimi koyayim:)))
kızlar yyaaa benimkinde neden açılmıyor çarpı işarertine tıklıyorum bişey çıkmıyor göremedim işte...senağlamahiç bişey yok benimkinde...
Allah'ım bayılacağım şimdi....kafamçokkarıştı sen bir harikasın ilarzucum...kesinlikle öylesin....harikalar yaratıyorsun farkında mısın?hem o kadar içtensin ki buradaki tüm arkadaşlarımız sana tüm sorularını sorabiliyorlar,çünkü en kibar bir şekilde cevap alabileceklerini biliyorlar....canım benim...yaptığın bu göz makyajın da sana çok yakışmış...çok iddialı bir makyaj yapmışsın ve bu tonlar herkese yakışmaz....sana o kadar yakışmış ki pc'ye yakından bakmaktan gözlerim ağrıdı kafamçokkarıştı iyi ki buradasın ve bizlerlesin...
bir arkadaşımız senden ışıltılı sarı bir makyaj yapmanı rica etmişti...ben de bunu sabırsızlıkla bekleyeceğim bitanem....yoğun yaşantımın arasında bile senin bu sayfana bakmaktan kendimi alamıyorum....en yakın zamanda yeni makyajını bekliyoruz canım benim....öpüyorum bitanem....a.s.a.s.a.s.a.s.