Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MASLLAH hersey yerinde sen makyaj yapmasanda olur arkadasim kasin gözün kirpigin makyajinda cok guzel gayette iyi anlatmissin daha iyisi olamaz yani ama nerde bende bunu yapicak marifet ben alt göz kapagima bile kalem cekemeyen insan o fari o eyeleineri nasi surcem onu anlat hele sen
MASLLAH hersey yerinde sen makyaj yapmasanda olur arkadasim kasin gözün kirpigin makyajinda cok guzel gayette iyi anlatmissin daha iyisi olamaz yani ama nerde bende bunu yapicak marifet ben alt göz kapagima bile kalem cekemeyen insan o fari o eyeleineri nasi surcem onu anlat hele sen
güzel filan değillllllllllll MUHTEŞEMMMM..ama şu var ki asıl muhtesem olan gözler,kaşlar..Allahım o nasıl güzel bi göz rengidir...bayıldım resmen..maşallah. o göze ne sürsen yakışır canım
İlk kez güzellik başlığında bir konuyla ilgilendim:)) Tatlım çok beğendim göz makyajını harika olmuş..Çok yakışmış ne diyeyim Allah nazarlardan korusun..
Foto ekleyerek konuyu da çok canlı hale getirmişsin bunun için de teşekkürler...