- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
Maşallah diyorum, gözler süper makyaj süper, videolardaki anlatım, tarz süper, süpersin annem sen ya.
Her seferinde bakıp hevesleniyorum şu makyaja ama benim gözler kocaman, makyajı da yapınca arap kadınları gibi oluyo, neyse ben de burdan deneyerek yapıcan inşallah..
Makyajı anlatma çaban da takdire şayan, şayet ben olsam öğretmek istemeyebilirdim kimseye, herkes güzel güzel makyajlar yapsın istemezdim zemuszemus
neden gülüm ben de aksine dışarıda gördüüğüm kadınların makyajına bakıyorum göz içine bi kalem bir renk araba farı gibi far rimel yok bişey yok ahanda böyle çıkan kadınlara üzülüyorum kendilerini güzel yapacam diye tam tersi oluyor yapmasalar daha iyi bir durum olacak bence. onun için elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum.
tüm kadınların şikayeti kuaförde alalade yapılan makayjlar, kadınlar en güzel olmak istedikleri günde hayal kırıklı iki de bir aynaya bakma isteği orasını burasını düzeltme (daha da batırma).
bu sitede bu konuya daimi takılan insanlar konuya gerçekten ilgi duyuyor kendi makyajını kendisi yapmak kendi tarzını yaratmak istiyor ilgileniyor çabalıyor ve sonunda yapıyorlar çok çok yol katedenler var bir makyözün yapacağı makyajdan daha iyisini yapanlar var. bunları gördükçe ben mutlu oluyorum. onların çabası benim çabam gibiŞeniz
ayrıca makyajda göz büyüklüğü küçüklüğünden çok çok daha iyidir arap gözü gibi gözün olsun yeterki sürmelinin bi makyajlarını incelemeni tavsiye ederim canısım