Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya
bu foto benımde bittiğim nokta
anlatamam
yahu göstermeyın su kızı
çatlıyorum kıskançlığımdanzemuszemus
hakikaten arzunun üstüne tanımıyorum
hayatımda gördüğüm en guzel esmer bayan
hatta sıralamamı yapıyorum
1- arzu
2- monica belluci
3-c. zeta jones
bitirdi bu hatunlar beni
arzum bugn gorunmedı hıcc nerdesın cnm yaaa
yok böle bi güzellik:1shok:
arzum değil kk da gördüğüm,hayatımda gördüğüm en güzel insanlardan birisin..ünlüler halt etmiş yanında!!kaşa göze saça,tene amaaann hangisini sayim:teytey:allahım nazarlardan saklasın dünyalar güzeliŞeniz
evet ya
bu foto benımde bittiğim nokta
anlatamam
yahu göstermeyın su kızı
çatlıyorum kıskançlığımdanzemuszemus
hakikaten arzunun üstüne tanımıyorum
hayatımda gördüğüm en guzel esmer bayan
hatta sıralamamı yapıyorum
1- arzu
2- monica belluci
3-c. zeta jones
bitirdi bu hatunlar beni
aynen öyle canım yaa...ilarzumu görünce güzellik anlayışım değişti gerçekten....güzelliğin yanında güleryüzün ve tatlı dilin de önemini anladım..hepsi arzucumda var maşallah.... kendime bakışım ve hayata karşı duruşum da değişti....:asigim: keşke yakından tanısaydım ilarzumu...uzakta bile bu kadar olumlu etkilediyse yakından kimbilir ne kadar etkilenir ve olumlu yönde farklılaşırdım...:1hug: yalnız kazuletcim,benim sıralamam farklı biraz...
1)ilarzu
2)ilarzu
3)ilarzu...........
başka güzel tanımadım ilarzudan sonra...süper vallahi....Allah sahibine bağışlasın...:Saruboceq: bu çiçekte gül kokuluma gelsin o halde...a.s.a.s.
gül kokulum...yeni resim ve özellikle videonu bekliyorum merak ve heyecan içince bitanecim...haberin olsun çiçek......yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ilarzucum bitanem geçenlerde msnde yazışmıştık ya canım hiç katmıyorsun falan dedin bak canım kattım hemide 3 yere kaydirigubbakcemile3 sizinkiler kadar olmasada benim gözler ve kaşlarda böyle işte :kedi:
oy fıstığım benım
duygular karsılıklıdır
seni çok sevioooooom
taş bebeeeeem bratz kızım benüm...
:lepi:
şu eyeliner'ı bi ben çekemiyorum sanırım off mükemmel ötesi olmuş be ablacımm
şu renk tonlarını da çok iyi uydurmuşsun ablacımm
gözlerin de çok güzel zaten süper olmuşş
bak bak yaa renkelere baakk bende Fener'liyim çok güzel olmuş gerçekten zemuszemus
şunu da denicemm inş. becerebilirimm özel bi günde kullanabilirim ancak benim yaşımı biliyorsun kaldırmazzz opuyorumnanaktan
ne diyorum biliyo muusn inş. kısmet olurda bi yerde buluşursak
elinden bi makyaj istiyorumm ablacımm bunu esirgemezsin sanırımmm
gerçekten benim için müthiş bişi olur sen de ölesin çünküü
elinde sanki böle sihir var gibi neler yapıyorsun şaşıyorum valla
bak dediğimi unutma tek istediğim bu :Saruboceq:
AbLaLarın güLü*sün sen opuyorumnanaktan
105. sayfada görmediğim makyajların varmış.şimdi gördümmm. kuzum maşallah yaaaa. :1shok: Allah seni nazarlardan korusunnnn. Allah hem göz vermiş hem yetenek vermiş ve harika değerlendiriyorsun bunu hakkını veriyorsun. a.s.
kızlar yaa 105 . sayfa derken nereden bahsedıyosunuz burada yokkı 29 sayfa burasıı :S
ablaların güLü**
bende görmedim 105.sayfayıı bak bak papatyayı oraya koymuşş zemuszemus
can parçaaaaaam benim mua bybee çok da güzel bakıyo bu kızzz yaaa
elinden de herşey geliyo valla müthişsin senn canımın içi
çok çok öpüyorumm o güzel gözLerinden izin var mı opuyorumnanaktan