- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
arzum ne zamandır gelemiodum topiine coşmuş maaşallah tütütütüopuyorumnanaktan
bi gelem selam verem dedim çiçeemmm:asigim:
anam hoşgeldin sen geldin topişğim çiçek açtı gülüm hoşgeldin sefa geldin kadınımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzum ne zamandır gelemiodum topiine coşmuş maaşallah tütütütüopuyorumnanaktan
bi gelem selam verem dedim çiçeemmm:asigim:
a.s.:asigim:alkisalkisalkis:lepi::1hug:
ya bebek değil
güzel değil
olağanüstüsün
süpersin
hastayım sana
bratz kızları varya aynı onlar gibisin
yok böyle bir afetlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boyanmayı bilmesem vallaha bi moka benzemiyom ya -tatlicadiarzu-:roflol:[/B]
lmaz: kızdırma beni ilarzu, boyanmamış halini görmesek kandıracaksın bizi.
:dilcikar:
boyanmayı bilmesem vallaha bi moka benzemiyom ya -tatlicadiarzu-:roflol:
lmaz: hiç duymamış ve okumamış olayım...o ne demek öyle bitanecim....senin güzelliğin almış başını yürümüş,tatlı dilin dersen keza aynı şekilde...fanatiğin olarak böyle bir söz duymak ve okumak istemiyorum....seni çok seviyorum balım....:asigim:sen olmasan ben de burada olmam ki.....:1hug:tatlı dilli,yüreği büyük, güzel arkadaşım benim.....ŞenizKK nın gülü,çiçeği.....a.s.fazla zamanım olmasa da seni mutlaka takip ediyorum şekercim benim...gül kokulu yanaklarından öpüyorum bitanecim....umarım hep mutlu olursun sen...o gül yüzün hiç üzülmesin canım arkadaşım....a.s.:asigim:
makyajsızda gördük bebeğem seni
taş gibisin maşşallah
sen makyajla güzelleşenlerden değil
yüzüne renk katanlardansın
süpersin
hiç mütevazi olma
1.numara sensin
üstüne tanımıyorum vallahi
esmer guzelim
Kızzzzzzzzzzz İlerzuuuuu senin yüzünden gitti bakla yemeğim, videolarına bakayım derken yemeği yakmışım. Kuzum sen mühendis misin güzellik uzmanı mı? Maşallah diyorum başka da bişi demiyorum. Bana da bu makyajı öğretemezsen bir daha da öğrenebileceğimi sanmıyorum..Kocaman öpüyorum...
a.s. teşekkürler prenses, bebek yapacaz derken hayattaki özel zevklerimi unutmuşum ya, hatırlattığın için çok teşekkür ediyorum canım..
yok böle bi güzellik:1shok:
arzum değil kk da gördüğüm,hayatımda gördüğüm en güzel insanlardan birisin..ünlüler halt etmiş yanında!!kaşa göze saça,tene amaaann hangisini sayim:teytey:allahım nazarlardan saklasın dünyalar güzeliŞeniz