Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13.sayfadaki siyahlı makyaja bayıldım tek kelimeyle..bn beceremiorum makyaj yapmayı ya=(
size hayrran kaldım ilarzu ayrıca gözlerniz de maşallah süperr
birde bu sürmeyi izmirde bulabileceğimiz bi yer war mıı
bebikim yıne dökturmüşün ama askolasun benı unutmusun =((
yok askım sana kusermıyım hiç vallla bnde snı sevıom kıssırnaşık şey
yok cnm buara sıte aktıvıtem yok cnm bişe istemıo =((ama senı takıpteyım =))
ilarzu makyajlariniz muhtesem otesi cok guzel bi bayansiniz zaten bide makyaj yapinca yikiliyo
ya ilarzu sen gibi yapmaya çalıştım karalama gibi oldu ama inadım inat yani başaracağım öyle güzel anlatmışsın ki bayıldım maşallah valla evlenince makyajı sen yap valla senden iyi yapmıyorlar zaten yeni makyaj teknikleri bekliyorum takiptesin canım bilesin sevgiyle kal
doğrudur bebek ben de bu aralar çok tembelledim yaa bişey yapacam diyorum illaki başka bi iş çıkıyor ben de inadına bi uyku inadına bi tembellik yaaa anlamadım gitti gülüm
bizi bu havalar bööle etti galibaaa yağmur yağmur valla içim karardı bee bi güneşe hasret kaldık ne yazık ki:Saruboceq:
haklısın haytm havalr yaptı heralde bıde ben buralarda yalnızım kımsem yok gelen gıden dışarı cıkcam bu kezde cnm ıstemıo bı kalıom 2 olmuş.nereye gıdıyım.of of ıyı bı iş blsamda baslasam bian önce
doğrudur bebek ben de bu aralar çok tembelledim yaa bişey yapacam diyorum illaki başka bi iş çıkıyor ben de inadına bi uyku inadına bi tembellik yaaa anlamadım gitti gülüm
bizi bu havalar bööle etti galibaaa yağmur yağmur valla içim karardı bee bi güneşe hasret kaldık ne yazık ki:Saruboceq:
haklısın haytm havalr yaptı heralde bıde ben buralarda yalnızım kımsem yok gelen gıden dışarı cıkcam bu kezde cnm ıstemıo bı kalıom 2 olmuş.nereye gıdıyım.of of ıyı bı iş blsamda baslasam bian önce
ahh canısı bozma moralini bebeğimm izindeymişsin gibi düşün yaa
hani çalışırken diyorusz yaa ahh vakit olsada şunu yapsak ya da buraya gitsek ....
onları yap bebeğim bu zamanını öyle değerlendir çiçeğimmm evde tabi sıkılırsın bi uğraş bulursun mutlakaaa ben mesela allahım bi kitap aldım bi başlıyorum 2 sayfa okurum bi türlü bitiremedim gıcık oldummm
kitapla başla mesela ayy git hava da güzel bi yerde çayını al bi çay bahçesinde kitabını al oku ne kadderrr hoşşşsengözlerimebaksanab
yaaaaaaaaaa bulamıyorummmmmmmm
sayfalara baktım baktım bulamadım
bir arkadaş istemişti galiba şu eski böyle türkan şorayın falan yaptıgı gibi bir makyaj stili koymustun ay bulamıyorum
balböceeee.Türkan Şoray'ın resmi 330,sy da,ama arzununkini bilmiyorum bulursan söyle bize de.Topic te koca bir kilit:bbo::bbo:. kaldık bütün kokoşlar açıkta.Zaten benim faforim arzuydu bir de artttisttt:hooray: o da yok ortalarda sanki he.. banamı öyle geliyo...:1closedeyes:
Arttisttt nerdesin...mirmirmirmir:
Arzu haftasonu geldimi uğrayamıyon di mimirmirmirmirmirmirmirmir
Eeee.El oğlu adamı böyle eder:mymeka: :roflol::roflol::roflol:
bebeğim bilmiyorum kiii:1no2:
orda kemeraltı diye bi yer vardı yada tam hatırlayamadım çiçeğim öle bi pazar gibi bi yer oralara bak canım hacı malzemeleri satan yerler mutlaka vardır dadlum ordan alırsınn sanırım canım[/COLOR