- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
arzucum bizim gözmakkajı topinde birileri zırvalamış kapatmışlar
kaldıkmı dımdızlak
neyse millet birbirini yiyedursun benim içimde kalmasın buraya koyim gösümü sengözlerimebaksanab
yanlız kamerayı neden gözümün içine kadar sokuyosam:roflol:
gülüm senin fotolar neden böle flu çıkmıyor yaa bi göremedik şu gözünü ayan beyannn ....
gördüğüm kadarı ile güzelim alt kirpiklerine çektiğin kalem
sadece içine çekip bırakmışsın ben öle gördüm öyle değlse tamamdır. çünkü remi net< deel benneyaptımki
far rengini daha açık pembe tonrlarında canım gölgelendirmeyi o pembe tonunda kulansan sanki daha hoş duracak gözünde bi de öle yapsana canısı görelim
bizim topik gitmis bende kac gündür makyaj yapmiyom zaten tee pazartesi biraz bisi yapmistim koyim dedim getmiss topigimiz senağlama
ilarzum sen bide bitane topik ac kendi yaptigini göz makyajlari- ilarzu yorumlari icin sırnaşık şey
o nasıl olacak kıss çitlenbikhihoyyytŞeniz
balböceeee.Türkan Şoray'ın resmi 330,sy da,ama arzununkini bilmiyorum bulursan söyle bize de.Topic te koca bir kilit:bbo::bbo:. kaldık bütün kokoşlar açıkta.Zaten benim faforim arzuydu bir de artttisttt:hooray: o da yok ortalarda sanki he.. banamı öyle geliyo...:1closedeyes:
Arttisttt nerdesin...mirmirmirmir:
Arzu haftasonu geldimi uğrayamıyon di mimirmirmirmirmirmirmirmir
Eeee.El oğlu adamı böyle eder:mymeka: :roflol::roflol::roflol:
ama ama amaa öle dimeee ben nişanlımı görmeye gittim yaaawww yine de girdim kız o arada bi boşluk buldum çiçeemm.... ben özlüyorum sizi yaa:1hug:
ben burdayim ablasırnaşık şey
konuya yazmistim görmedin sanirim
nisanlim olcak herif yasak koydu :mymeka:
öööff ya artsiim bişeydesen erkek giremiyor desen koymuyor desen de koysaanndelikafadulden biz sölemeyizzz :dance:
ufhh selamlar kızlar
ilarzum maşallah bebeğim sana
örtmenimm çok tişikür ederimmmm hihoyyyt
aa kimse yok mu
burdayımm çikeletammm balımmmhihoyyyt
cNm çok teşekkr ederm giremiodum ne zmndır görmedm yazını ttalım bnm bn bi araştırayım bakalm buraları
tama çiçeeemm:ecrin_bebek: