- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzucum ekliyorum şekercimm bakalım ne kadar yetenekliyim
![]()
soft hali
![]()
gündüz hali
![]()
akşam ofisten çıkmadan tazeledim, bu sefer pembe yerine biraz koyu renkle gölgelendirdim
![]()
![]()
arzucum ekliyorum şekercimm bakalım ne kadar yetenekliyim
![]()
soft hali
![]()
gündüz hali
![]()
akşam ofisten çıkmadan tazeledim, bu sefer pembe yerine biraz koyu renkle gölgelendirdim
![]()
![]()
Ay ilarzucum a.s.dün akşam grili makyajından denedim diğer topikteki en son olan,valla benzedi bayağıda seninkinehihoyyyt.biraz da aralara sim attım fena olmadı tabi senin göz kaş yapın farklı olamıyo aynısı.:1no2:sırayla altın rengini falan da deniycem.Ama resim gönderme şansım yok senden yorum almak isterdim.Bide şu hacı sürmesi olayını pek kıvıramadım ben, sürmesem olmaz mı yaaaa.trend buysa yapıcaz mecburen:)))))))))):::roflol::roflol:
cok guzel anlatmissin Ellerine emegine saglik
masallah gözlerin cok guzel :))
yarin ilk isim gidip ayni senin farindan almak olacak :)
sende kamera çekimi koysan....
bizde karşısına geçip şöleeee güzel güzel izlesek.
bitse tekrar başlatsak,bitse tekrar,tekrar ,tekrar.....
olmaz mu ki....sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
neden komik olsun keşke herkes koysa.sen ,artist ona yasak gelmiş ama.
düşünemiyorum senin o harika resimlerini videoda izlediğimi.sen zaten adım adım koyuyorsun sadece seslisini dinlemiş olacağız
ilarzum hade koy yaa yenilerni :)
vala ilarzu çokk beğendim makyaj yapma tarzınıı hacerinkide çok hoşş sende video yapsan ya kıss vala daha iyi öğreniriz sırf bu yüzden çok dua ederiz sanaaa:):)kaydirigubbakcemile3