- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzucum ekliyorum şekercimm bakalım ne kadar yetenekliyim
soft hali
gündüz hali
akşam ofisten çıkmadan tazeledim, bu sefer pembe yerine biraz koyu renkle gölgelendirdim
arzucum ekliyorum şekercimm bakalım ne kadar yetenekliyim
soft hali
gündüz hali
akşam ofisten çıkmadan tazeledim, bu sefer pembe yerine biraz koyu renkle gölgelendirdim
Ay ilarzucum a.s.dün akşam grili makyajından denedim diğer topikteki en son olan,valla benzedi bayağıda seninkinehihoyyyt.biraz da aralara sim attım fena olmadı tabi senin göz kaş yapın farklı olamıyo aynısı.:1no2:sırayla altın rengini falan da deniycem.Ama resim gönderme şansım yok senden yorum almak isterdim.Bide şu hacı sürmesi olayını pek kıvıramadım ben, sürmesem olmaz mı yaaaa.trend buysa yapıcaz mecburen:)))))))))):::roflol::roflol:
cok guzel anlatmissin Ellerine emegine saglik
masallah gözlerin cok guzel :))
yarin ilk isim gidip ayni senin farindan almak olacak :)
sende kamera çekimi koysan....
bizde karşısına geçip şöleeee güzel güzel izlesek.
bitse tekrar başlatsak,bitse tekrar,tekrar ,tekrar.....
olmaz mu ki....sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
neden komik olsun keşke herkes koysa.sen ,artist ona yasak gelmiş ama.
düşünemiyorum senin o harika resimlerini videoda izlediğimi.sen zaten adım adım koyuyorsun sadece seslisini dinlemiş olacağız
ilarzum hade koy yaa yenilerni :)
vala ilarzu çokk beğendim makyaj yapma tarzınıı hacerinkide çok hoşş sende video yapsan ya kıss vala daha iyi öğreniriz sırf bu yüzden çok dua ederiz sanaaa:):)kaydirigubbakcemile3