- 12 Temmuz 2008
- 2.576
- 4
- 40
zuhaaa:roflol::roflol::roflol:yap da kamaraya koy enişteden bi temiz dayak ye meydan bana kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuhaaa:roflol::roflol::roflol:yap da kamaraya koy enişteden bi temiz dayak ye meydan bana kalsın
ilarzunun adım adım makyajı yazıyorya bende üstteki resimlere bakıyom allah alla diyorum değişik bu gözler sanki meğersem başkalarıymış :roflol:
arzucum ekliyorum şekercimm bakalım ne kadar yetenekliyim
soft hali
gündüz hali
akşam ofisten çıkmadan tazeledim, bu sefer pembe yerine biraz koyu renkle gölgelendirdim
kaydirigubbakcemile3
makyaj özürlüsü olarak deneme kaydirigubbakcemile3 kamerayla cektim bu kadar cıktı :roflollmuş ilaru canımŞeniz her türlü yoruma acım küsmüycem kimseye :roflol:
hangisi başkaları yaw :uhm:
hepsi benem
tamam gülüm önce hacere soriim hafta sonu yaparım videolu bişey yanlış anlamasını istemem bibeeemin:ecrin_bebek:
kız bu akşam koyacam evde yaptım adım adım koyamadım hfta sonu nişanlım burdaydı hiç pc nin yanına yaklaştırmadı yaawww-tatlicadiarzu-
2 tane makyajın adım adım ı var yapayım koyacam canısı
temem gülüm hacerle konuşayım hafta sonu yaparım canısı öperimmmm bol bolhihoyyyt
Bunları diyorum canım fisfisfis
anam anam ne güzel yazmışsın canım benim ellerine sağlıkk çiçeğimmmm
yap ama bize de göster emii beğenmesen de göster tamam mııııı canısı öperimm kolay gelsin işlerinde bebeğim
arzucum herzamanki gibi harikasin yine. süperrrrrr
çek giydin topikinde gördüm seni arzu gülmek sana çok yakışıyor her zaman gül emiŞeniz gamzesi güzel Şeniz
bunuda deneycem benim bebişler uyusun gecen benle beraber onlarda boyandı benim oğlan kızı boyamışsırnaşık şey