- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 11214
tatlım bi bak bakalım bu göslere ben senin gibi nası makyaj yapiim olmuyobi türlü yaww:çok üzgünüm:
canım gözlere füme, grinin her tonu, koyu yeşil, yaw ne koyarsan gider canısı senin gözler çok hoş bibeemmm az küçük geldi göüme sanki o da belki fotodan olabilir.. eğer ölyse koyu renk kullanman gözlerini daha büyük gösterir bitanesi
saolasın cnm benim bi deniyim güsel bişi yaparsam çekip gönderirim sana yorum yaparsın müsait olduğundaaayerimseniben
ilarzummmmmmmmm
:lepi::lepi::lepi:
doremi bibeem çok teşekkür ederim canısı çok sağoll
cancu canım tamam bbeğim yapınca ekle bana da göster ama emiiiiii
ben mutlu oluyorum siz yaptıkça yaa insanın boşa uğraşmadığını görmesi güzel bişey önceki resimlerinize bakıyorum kapmış diyorum mesela hülyalım çok güzel yapmaya başladı gerçekten gözünü tanımaya başladı , önceden sadece boyuyordu ( bana göre tabi) şimdi makyaj yapmaya başladı çok da güzel yaptıı
afferin onaa maaşallahhh maaşallah bebişime benimm...
sonra meryem03 var o da gölgeli makyaj yapmaya başladı
karalahana yazmalıya yapıyor baka baka çok da hoş yapıyor maaşallah bi kendisine yapıp göstermdei emme neyseee......
amaan amma da uzun yazdım kızlar sonuç olasrak hepinizi seviyorum .. burda bu kadar zaman öldürüyoruz bi işe yarasın en azından ilgi alanlarımızda gelişme olsun dimi.... öpüyorum hepiniziiiii kısçelerr
ya Arzucum su eyeleineri nasil cekiyosun gözüne gayet muntazam.Yaptikca insanin eli alisir diyolar ama ben yaptikca alismayi birak gözlerimi kör edicem ya düzgün suremem ya biri olur öbürü olmaz ikisini esit yapamiyorum bi türlü,bide su göz pinarina dogru once dis taraflar kalin biraz yukari dogru ya nasi beceriyon bacim onu ya,bendemi bi özürlulük var ne beceremedim gitti yakafamçokkarıştı
slm ilarzucum eline saglık çok güzel olmuş makyajınn
birşey soracagım şu göz altlarına sürülen kapatıcının bi zararı var mı?
ilarzu canım enbaş sayfada kahverengi göz farının markası nedir acaba golden rose mi ki ???
İlarzu süppper yapmışsın topiki,elinde avucunda ne kadar resmin varsa hepsini vaktin oldukça ekle canım, çok uğraşıyon ama gerçekten değiyor,10 numara değil 1000 numara olmuş(100 diycektim ama komik olcak:roflol:)Emeğine ellerine sağlık.:dance::dance:
ilarzum düzenlemişsin ilk sayfayıda süper hepsi :)
İlarzu ne yapsan yakışıyor sana, maşallah. Nazar değmesin
arzu bende altın sarılı makyajını merak etmiştim anlatmışsın sağol...o altına sürdüğün nasıl sürme ya çok güzel duruyo...gerçekten çok yeteneklisin... gözlerinde çok güzel makyajı kaldırıyo...