Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu ne tatlılık nan! Allahım seni nazarlardan korusun,şeker cadı seni,makyajın da çok hoş,emeğine sağlık Şeniz
canım makyajında sende çok güzelsin Allah nazarlardan saklasın maşallahhbu makyajıda denicem evlilik yıldönümümdea.s.
İlarzu makyajsızda çok güzelsin çok tatlısın
yaptığın makyajda çok güzel olmuş süpersin herzamanki gibi..:
Çok gÜzel anlatmıŞsın Çok teŞekkÜrler
cok guzelsin yaa,,,cok guzelde anlattin,harikasin:lepi::lepi:
abbov gaciya bak yaa oplaya ziplaya makyaj yapiyo ben gene kolumu nereye koyucami sasiriyom.Ama haksizlik bu yauv yuce rabbim sana bu meziyeti verirken beni neden es gecmis kiibenneyaptımki
seni kokoşşş senii süper olmuş hayatım yaaa elceğizine sağlıkkk:)
hatunda 5 oda bi salon kaş göz var anacım 15 çeşit boya kalem sürdü taşıdıda taşıdı
bizdeki 1+ 1 tek boyada nakault oluo :mymeka: kıskandim şimdii senağlama :dilcikar:
arzucum çok hoşsun hiç sıkılmadan izledim oynaya zıplaya şarkılar söyleyerek ve babacığının katkılarıyla :roflol: süper bir video ellerine emeğine sağlık a.s.
ellerine sağlık cnmm çok güzel olmuş wallaaa kaydirigubbakcemile2 bende denicem :roflol: becerebilirsem tabi kaydirigubbakcemile5
canım çok güzel yapmışsın tebrikler.bi de ben yapabilmeyi öğrensem :)
eline sağlık.
kendin de pek güzel insansın Kısmetin de yüzün gibi güzel olsun..
ilarzu ellerine sağlık makyajını izledim bayıldım ama keşke aynısını yapabilsek her zman tutturamıyorum ben makyajları
olur bebeğim yaa yapa yapa bi ortasını tutturursun canısı
inşallah canım denicem ama bayılırım makyaj yapmaya.hatta arkadaşlarım akrabalarım falan bana yaptırırı ama bu kadarını yapmamıştım
dene gülüm dene uğraşmayınca olmazzkaydirigubbakcemile5
denememmi senin o resimlerle anlatığın 31. sayfadaki makyajı yapmaya çalıştım sonuç felaket :roflol: gözün en tepesine sürdüğün kırmızıyı o kadar fazla sürmüşümki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok kötü oldu
ilarzu buraları yıkılıyo senden yıkılıo :dance:
maşşallah