Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav sen makyajsız da taş gibisin mışşalla çok duru bi yüzün var sesini de sezen aksuya benzettimkaydirigubbakcemile3 çok da güldüm ama şahane yani emek veren herkesin ellerine kollarına sağlık:içelim:
ellerine,emeğine sağlık cnm!!ayrıca yeteneğine hayran kaldım :smiley-cool:
masallah cok guzelsiniz anlatigiminizida cok begendim gunluk makyaj videousuda isteriz:)
yaaa süper olmus arzucum elline diline sağlık çok da güzelsın allah nazardan saklasın.
yarın bende hemen alış verişe gidiorum kendime rengarenk farlar ve fırçalar alıcamkaydirigubbakcemile3
ay bayıldım hemen makyajını deniycem ben 19 yaşındayım makyajın m sinden anlamıyorum sıfırım yani senden baya şey kaptım bu videolardan bigün deniycem koycam resmimi bakalım beğenicekmisin bayıldımm gerçekten süpera.s.
ay vbebeğim benim 2 videoda süper yhaaaaçok göze gelceksin vallahi 41 kere maşşalah nazar değmez inşallahŞeniz
canım çok guzelsın yaaa Şenizbu arada çokda guzel makyaj yapıyorsun ama makyajsız halınde çok guzelll
ya sen böyle seker olmak zorundamisin yaaaaa, oynuyorda sarkida söylüyor makyajinda süper bea :)))
canim cok güzelsin ya. ellerine emegine saglik. makyajsizda cok güzelsin.
makyaj da bir insana ancak bu kadar yakisabilir.Şeniz
kız allah iyiliğini vermesin hacerle ikiniz nasıl konuşuyosunuz öylee sanki karşında biri var gibi :roflol: çokk ta güzelsin hani fıstık Şeniz
kız sen müziksiz yap zıpladın bi ara zıp zıp bende tam anlayamadım benneyaptımki