Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlarzu senden rica etsem Aşk-ı Memnu Bihter makyajını yapabilirmisin?
Videoya çekersen çok sevinirim bitürlü beceremiyorum ya ağlıycam(
sıradaki video gece makyajıymış diye okudum yanılmıyorsam :1shok:
Altın renkli bi makyajj olabülü mü buu :lepi: :lepi: :lepi:
üşenmedim videolarını izledim ilarzucum:lepi:
makyajsız bile o kadar güzelsinki allah nazardan saklasınçok başarılı buldum,elinde alışmış,ayrıca çok doğal anlatmışsın,kasmamışsın hiç,espirili birine benziyosun:roflol:herşey dört dörtlük,,sen,makyajın,ve video çekimi..bravoopuyorumnanaktan
makyaj gerçekten güzel oldu bu işin ehli olmuşsunuz artık
çok beyendim sonuna kadr dikatle izledim ..a.sanlatımnda makyajında fevkalade oldu ellerine sağlık.....
ya bu vidyo niye kine gelmio hımmm bide hankisine gelcek datlı dillim güler yüzlüm benim gönlümden geçeni soracak olursan:))) doğal nude makyaj istiyem bide likitli bişe olsun diyemmmm o bende çok şeymi istedim ne ama gönlümden geçenleri yazdım yavyummmmm sen bi uygun bi zaman da bakıverirsin gari öpüldün en gocamanından vidyo isterizzzzzzzzzzzzalkisalkisalkis
videoya bayıldım canım :lepi:
maşşallah sana allahım nazarlardan korusun seni
ne kadar tatlı ne kadar rahatsın...şarkılar söyleyerek felan... :icecream:
yaptığın makyaja zati bişey diyemem...süper tek kelimeyle...süpeeeeeer... :enbuyukkk:
ilarzum canım karşımda sen videolu ben ayna karşısında dün gece gaza geldim denemeler yaptım zemuszemus
sadece kalem rimel allıkla makyaj yapan ben...pek güzel olmadı ilk deneme
bi de farı alta buğu yaparken gözüme kaçırdım mı offffffff :umursamaz:
sildim kızarında sulanınca çıkardım geri
gözümü çıkarmadım ya gene iyidir lmaz:
devam etcem bakalım
yalnız forum baya uzun takip edemeyebilirim
kullandığın siyah ve gri farı a bi de siyah kalem ve eyeliner sana sorsam ne önerirsin canım???
bide resimlerde siyahlı pembeli gölgeli makyajın var ya pembesi biraz simli sedefli gibi,pembiş farını sorsam canım sana???
bu kızda nerden geldi kafamı ütülüyo bu kadar soru dimezsin umarım bana :mymeka:
yüzünden gülücükler eksik olmasın şirinlik abidesi arkadaşım benim a.s.