Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız öle demesene bak cancuya roxelanne meryem eda huli kedi ve ve ben de kendimizi geliştirdik yapa yapa
mutlaka meyvalarını alıyorsun canısım merak etme kendi tarzını bulacaksınopuyorumnanaktan
ay bebegim benide anmis yirim seni yirim:asigim:
daha önce hiç izlememiştim bebişimm bayıldım sana ne kadar doğal ne kadar rahat bi kızsınnn...
yazacam tabi çiçğim sen farketmiyor musun değişimi gülüm?
teşekkür ederim canım çok sağol
çiçeem biz o kalemi bırakalım çöpe atalım boşver başımıza bela almayalım ......
tamam bebişim zaten sürmem bidaha canum benim sensiz olmuyo balamo avon kalem indiremma.s.e girerse söle bende alayım bazen katolog bulamıom sen haber et bebişim öptüçiçeem biz o kalemi bırakalım çöpe atalım boşver başımıza bela almayalım ......
farkediyorum tatlim, helede basklarinin makyajinida yapip herkes sorunca daha cok farkettim:teytey:
arzum hanki kalem bu
Şeniztamam bebişim zaten sürmem bidaha canum benim sensiz olmuyo balamo avon kalem indiremma.s.e girerse söle bende alayım bazen katolog bulamıom sen haber et bebişim öptü
bitanecim....zamanın olursa eğer,en kısa zamanda yeni videolarını bekliyorum....pozitif enerji gerekiyor bizlere....kaynak sensin canım arkadaşım....bizleri mahrum etme sakın.....görüşmek dileğiyle çiçek kız.....
a.s.:1hug::asigim:
rimel kullanmadım ben
belli belirsiz
diğer fotoları alayım öyle atarım canım benim merak etme
ilarzu sen ne kadar tatlı bişeysin öyle yaaa
sayende daha iyi makyaj yapcam artıkyerimseniben