Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlarzum bu kapatıcı yağlı cilde de uyar mı dersin?
Ben makjay bazı niyetine kullanmak istiyorumhihoyyyt
Bir de Golden Rose'un göz için kapatıcısını duydum çok güzel bi ürün diyorlargamyoncuiremsu
Hangisini alsam ki bebekler
çok güzelllllllll maşallah.hem kendin güzelsin hem makyajın çok güzel,kaşsız biri olaraktan böle makyaja çok özenmişimdir..senağlamasenağlamasenağlama
bebeğim kesinlikle meybelline hele cildin yağlı siye kaçınılmaz ötekiyle sorun yaşarsın bende golden rose un stik kapatıcısı var ikisine de biliyorum köpük kapatıcı daha iyi ve daha güvenli diyeyim en azından
Anladım canısı sağolasın
Fiyatını sormuştum 16,75 tl.ymiş eccük beklesi dedim ben de bu ara...küçücek zaten anacımkaydirigubbakcemile
bebeğim kesinlikle meybelline hele cildin yağlı siye kaçınılmaz ötekiyle sorun yaşarsın bende golden rose un stik kapatıcısı var ikisine de biliyorum köpük kapatıcı daha iyi ve daha güvenli diyeyim en azından
Anladım canısı sağolasın
Fiyatını sormuştum 16,75 tl.ymiş eccük beklesi dedim ben de bu ara...küçücek zaten anacımkaydirigubbakcemile
hmmm ben 12 mi neydi canım tam da hattılamıyorum ama indirimdeydi ama aldığımdaa
hmmm ben 12 mi neydi canım tam da hattılamıyorum ama indirimdeydi ama aldığımdaa
İndirime girince alıcam zaten tatlımm...
Ne yaparsın öğrencilik haliturkbayragi
Golden Rose düşünüuordum ama sen iyi değil demişsin ona para verene kadar az bekler maybelin alırım...kaydirigubbakcemile
İndirime girince alıcam zaten tatlımm...
Ne yaparsın öğrencilik haliturkbayragi
Golden Rose düşünüuordum ama sen iyi değil demişsin ona para verene kadar az bekler maybelin alırım...kaydirigubbakcemile
kesinlikle öle bitanem
canım makyajın çok güzel oldu
bir iki teknik öğrendim çok saola.s.
bitanem bak nediecem ben sana ben foto koyamıom ama bi yazında emilly kalem düşünüom demişsin en yakın bime git orda golden rosenin setini yapmışlar 5 li far oje ruj bide emillynin siyah kalemi far hemde fiyatı 9.90 almak istersen bebişim balım vallaha özlemişim seni he bide avonun likiti geldi hevesim içimde kaldı öle iğrenç bişe olamaz kalem şeklinde olan kalem çeksem ondan daha ii param boşuna gitti valla öptüm balam en gocamanından
canikom nerelerdesin ?
Hosgeldin canim.
Oy oy iyi yapmissinnn nasil güzel geçtimi haftasonun ?:1rolleyes:
ayyyyyyyyyyyy
düğünümüz oldu arzu
takma kirpik ve rujla işi hallettim
ayrıva doğal durmuyor diyenler halt etmiş
simsiyah ve yoğun değil doğal olanlardan aldım
yapştırdım
rimel sürmeden doğal guzel ve çekik gözlerim oldu
tabi makyaj tavsiyelerine baktım bol bol
çok hoş ya gözlerin güzel zaten tatlım senin göz kapagın çok hoş ee kaşlarında tabi çok yakışmış bütün makyajların..........
ilarzu canım düğün için gelin makyajı denesene kendine lütfen çok merak ediyorum ve istiyorum
takma kirpik düşünüyorum bende nasıl bi makyaj olur bilmiyorum ben yapmayı düşünüyorum ayrıca..
doğal görünen bi makyaj düğün için ok tatlım
yaaaaaa ilarcu sne bunu diyodun demi..bende sabahtan beridir arıyorum bulamadım gözümün önündeki topiki:)izleyip yine deniycemmm azimliyim siizn kdr iyi yapamam amaaa olsunnn örenirim inş:)
kız öle demesene bak cancuya roxelanne meryem eda huli kedi ve ve ben de kendimizi geliştirdik yapa yapa
mutlaka meyvalarını alıyorsun canısım merak etme kendi tarzını bulacaksınopuyorumnanaktan