cranky
çiçeğem makyajın çok hoş olmuş bebişim göz pınarlarına az sürmüşsün farı orda bi eksik gibi tenin gözüküyor sanki kaş altına süreceğin beyaz yada vanilyamsı bi farla tamam olacaktır alt kirpiklere güzel sürmüşsün kalemi kirpiklerinin uzunluğu ve kıvrıklı harika fekat accuk doldur onları bi kat rimelden sonra pudra pohpohla ardından yine rimelle dolgunluğu yakalayacaksın canısı
bitanesi bu arada foto eklerken diğer göz makyajı topiğine ekle bebişim sonra karışıyor diyorlar bu senin gözün mü falan diye bebiş
öpüyorum gülzyüzündennn[/B][/COLOR]
ok canım oraya eklerim bundan sonra.
sen söleyince farkettim ben kaş altına aydınlatıcı sürmeyi unutmuşum hakkatten yaw.
kirpiklerim güzel fakat dediğin gibi güçsüz, pudra olayını bilmiyordum bi de öyle deneyeyim bakalım. sağol canım..
becerebilmişmiyim acaba kızlar
çok teşekkür ederim dadlum şinci bi dene daha yaptıydım ekliicim
allah seni cok yasatsin emi erinmemisin bir sürü emek etmisin saolasin ama ben söylim sen nazar olursun (allah korsun) cok tatlisin
çok şekersin çok tatlısın ya video da çok güzel olmuş ne güzel anlatmışsın film gibi izledm
baya bişiler öğrendm uygulamak için sabırsızlanıyorm
şimdi yapsam evde bi işe yaramaz boşa gitmesin:))
eline saglık vallaa
yaaa ben tek resim görebildim amaa adım adım değil miydi bu???
ilarzum canim supersin.bu ne guzellik.gozler dudaklar.bu arada canim yuzune ne ile bakim yapiyosun.cok purussuz
canım sen harikasın ellerine sağlık valla ahhh nerde bende bu yetenek ah öğrencem valla ya neyse bende seni öpüyorum en gocamanındanalkisalkisalkis
arzzzzzzzzzzzzzzzuuu
kavusturana bin şükür
kız o kadar zaman görmedim
insan bir hata eder
taşşş gibisin
hala bir numarasın
öpücüklerşekerrrrrrrrrrr
seni çok özledik güzeller güzeli...nerelerdesin?...tadı tuzu yok sen olmayınca buraların....
:1no2::çok üzgünüm:
günlük makyaj yapımındaki fırça sulu boya fırçasımı benmi yanlış görüyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?