Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzucum anacım popişini kaşı kırk bir kere maaşallah çok güzelsin
makyajında süper olmuş çok da güzel öğretiyosun canım benima.s.
bir makyaj bu kadar mı güzel anlatılır. makyajından çok gülen yüzün ve enerjin mest etti beni
Süpersinn bayıldım bayıldım ve birçokşey öğrendim ben sadece tek kat geçerdim şimdi farklı olacak..Çok teşekkür ederim canım eline emeğine sağlık. :hooray: a.s. a.s.
ay İlarzu süpersin ya takipteyimmm
bir insan hem bu kadar yetenekli hem de bu kadar güler yüzlü ve sempatik olabilir annemle beraber izledik maşallah kızım dedi kaç kereee:1hug: ellerine sağlık ilarzucummmmŞeniz
ayy canım benim yaaaa
varya artık nickimi değiştirecem
ailenizinkızı diyecemdelikafadulden
ne güzel herkes çoluuyla eşiye anasıyla babasıyla izlemiş yaaaa
vallaha çok utandırdınız beni yaaa.. her eve konuk olacağımı bilsem daha özenli kelimeler seçerdim
ben karşımda en yakın arkadaşım varmış gibi anlattım öle yaaaaadelikafadulden
babam nasıldı bu arada ama.. babama da dedim seni de oynattım videoda herkes sesini duydu dedim.. annem atladı ben kocamı medya malzemesi yapamam dedi:roflol::roflol:
Maşallah çok tatlısın canım çok da güzel anlatmışsın. Ama benim ellerim resmen kazma asla senin gibi yapamam. Ellerine sağlık canım.
çok güzel görünüyorsun canım allah nazarlardan saklasın. ellerine sağlık çok güzel olmus makyajın