Haklisin ama kadinlar bu sekildr dusunmuyor malesef. Erkeklerin bircogu iliskiye sevdikleri icin degil bosta kalmamak veya egolarini tatmin etmek icin basliyor. Kadinlar ise severek basliyor ve iliskiye kendilerini adiyorlar. Bu durumda erkekler ayrildiklarinda nasil olsa baskasini bulurum diye dusunurken kadinlar yasadigi soku, kurdugu hayalleri ve sevdigi adami unutmaya calismakla zamanlarini geciriyorlar. Tabiki her kadin ve her erkek boyledir demiyorum sadece bir genelleme.
Sordum canım. Dediğim gibi kız buna basmış tekmeyi zaten basta da istemiyormus kız kardeşi ısrar etti diye kabul etmiş. Zaten kız da bi tuhafmis yani bunu tersleyip duruyormus hep olmamış bitmiş. Tabii bizimki pert pişman olmuş beni sevdiğini söylüyormuş ben nasıl boyle bir halt yedim de o melek gibi kıza bunu yaptım diye isyanlardaymis. Melek ben oluyorum niye çünkü beyimizin her turlu kahrini çekip her durumda egosunu oksayip her yaptığı hatada affettigim için. Ben su an memleketteyim bana ulasmak için her yolu deniyor bazen diyorum numaralı degistireyim bu olay da noktalansin ama yine de onun bu cirpinislarini izlemek hoşuma gidiyor. Obur taraftan kalbim kirik . bugün otobüste öyle ağladım ki yanındaki kadının bile içi acidi . neyse...